icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

mrnous1
11. mar 2011

@ivankakov aj ja si to myslím, no uvidíme, ak to bude silnieť, tak to pregnyl už určite nebude 🙂 .

mrnous1
11. mar 2011

@makovicka53 Ahoj skusim testovať každé dva dni a uvidíme aký to bude mať priebeh, ale myslím si že na 13. deň by to už pregnyl nemal byť, ale všetko je možné, takže uvidíme. 🙂

ivankakov
11. mar 2011

@helenka12 ahojky, kedy budeš testíkovať, ten pondelok jak si písala?

makovicka53
11. mar 2011

@mrnous1 juuj ale ja som sa kopla ved to bolo este pred OPU ked si pichala pregnyl + kultivacia a po ET si 6 den..takze si tiez myslim ze potisku sa uz tes 🙂 drzim moc moc palceky 😉

monca303
11. mar 2011

@mrnous1 Ahoj, ja som 8.deň po ET, dnes som si robila testik, ale mám tam veľmi, veľmi slabučkú druhú čiarku, tak neviem.´, ale na 6.deň to máš super. 🙂

leto79
11. mar 2011

ahoj mrnous, mas IP

leto79
11. mar 2011

myslim, ze ti mozeme gratulovat, ja neverim, ze je to pregnyl 😉

leto79
11. mar 2011

@monca303
ahoj, aku velmi slabulinku ciarocku mas?

monca303
11. mar 2011

@leto79 no je dosť slabučká, je to taký duch, tak neviem, ale aspoň nejaká maličká nádej, možno...

leto79
11. mar 2011

@monca303 a aky test si si robila? ja som mala slabulinku ciarku vcera - 5. den po ET a tiez som tomu nemohla uverit. Robila som si test s citlivostou 25 a nieco tam fakt vybehlo, ale tiez sa bojim, ci by to predsa nebol pregnyl, ale v takom mnozstve asi nie. Vidno to aj teraz po uschnuti. Tak tiez neviem, ci sa mozem potichucky vytesovat, ale testy som mala vzdy biele ako sneh

monca303
11. mar 2011

@leto79 ja som si robila s citlivosťou 10 Rapid Clear, na 5.deň som nemala nič, ale ty na 5.deň však to je super, to by už Pregnyl nemal byť, mala si PK?

leto79
11. mar 2011

ano, mala som PK, vkladali mi krasnu blasocystu. Odfotila som vcerajsi test, tak ho skuim dat do albumu, kuknite aj vy, ci tam daco vidite...

leto79
11. mar 2011

@monca303 a ty si mala PK?

monca303
11. mar 2011

@leto79 niečo ta bude 🙂 já som mala ET na 6.deň dve expandované blastocysty, modlím sa každý deň, aby to už na druhý krát konečne vyšlo.

leto79
11. mar 2011

@monca303 neboj, urcite to musi vyjst, toto je tiez nase druhe IVF, tak verime. ZAjtra testnem zasa, uz sa neviem dockat, a to sm testovat nechcela vobec 😅 Ty kedy znova testuejs?

monca303
11. mar 2011

@leto79 chcela by som v nedeľu, ale neviem či to vydržím 😉 držím palce na zajtra 🙂

leto79
11. mar 2011

@monca303 diky, aj ja ti drzim palce. Ja sim unu moznost ako // ani nepripustam 😉

makovicka53
11. mar 2011

@leto79
@monca303 ..drzim vam place 😉

mrnous1
11. mar 2011

@leto79 Ahoj myslím že nie. A ako si ho mám zriadiť? 🙂

helenka12
11. mar 2011

@ivankakov ja neviem na 6 den by to uz mohlo byt vidiet co mysliš? 😎 😎

mrnous1
11. mar 2011

@monca303 určite to vyjde neboj. 🙂 Neviem aký je tvoj názor, ale ja som na testy Rapid Clear nepočula nič dobrého. Takže skús testnúť v nedeľu aspoň budeme dve, ktoré budeme testovať a daj vedieť ako si dopadla, ale určite netestuj s Rapid Clearom. 🙂

monca303
11. mar 2011

@makovicka53 ďakujem
@mrnous1 robila som si aj mamatest, tiež je tam slabá druhá čiarka, ale začala som špiniť, takže som volala Krajkovi a dal mi ešte Duphaston, tak uvidím ☹

ame
11. mar 2011

@monca303 aj mas nejake bolesti? mne sa to tiez tak na 8. den zacalo

monca303
11. mar 2011

@ame ahoj, len také,stem tam trošku niečo cítim, ale veľmi sa bojím, a ty si teraz na tom ako?

icub
11. mar 2011

@bberika duphaston je skoro to iste ako utrogestan.Su to obe tabletky na udrzanie tehotenstva. A ano, mas ho brat. Ja som rada, ze mi dali utrogestan, lebo duphaston som kedysi brala (jedla som tabletky) a nerobili mi dobre. Kolko tabletiek beries?

icub
11. mar 2011

@ivankakov 😉 uzivam to presne ako ty... este stale.. a dufam, ze az dovtedy ako bude treba.... cize do konca 12tt. drzim palceky..

bberika
11. mar 2011

@icub Utrogestan beriem 2x2 a Duphaston 2x1. Beriem aj to aj to.Jedny od spodku,druhe od vrchu 🙂 .Ako sa citis? Byva ti zle?

icub
11. mar 2011

@bberika fuu, ten duphaston by som nechcela ani za nic.. ale ked ho treba tak ho treba. Mam sa celkom fajn, zle (vracanie) nie, to nemavam, take ze tazoba, to ano. A ty ako? IP

ivankakov
11. mar 2011

@icub ahoj a nevieš niečo o majde?

ivankakov
12. mar 2011

dobré ránko,dnes som 5 deň po ET.Zatiaľ nič som na sebe neobjavila,takže stále čakáme. 😀