Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@makovicka53 Ahoj skusim testovať každé dva dni a uvidíme aký to bude mať priebeh, ale myslím si že na 13. deň by to už pregnyl nemal byť, ale všetko je možné, takže uvidíme. 🙂
@mrnous1 juuj ale ja som sa kopla ved to bolo este pred OPU ked si pichala pregnyl + kultivacia a po ET si 6 den..takze si tiez myslim ze potisku sa uz tes 🙂 drzim moc moc palceky 😉
@monca303 a aky test si si robila? ja som mala slabulinku ciarku vcera - 5. den po ET a tiez som tomu nemohla uverit. Robila som si test s citlivostou 25 a nieco tam fakt vybehlo, ale tiez sa bojim, ci by to predsa nebol pregnyl, ale v takom mnozstve asi nie. Vidno to aj teraz po uschnuti. Tak tiez neviem, ci sa mozem potichucky vytesovat, ale testy som mala vzdy biele ako sneh
@makovicka53 ďakujem
@mrnous1 robila som si aj mamatest, tiež je tam slabá druhá čiarka, ale začala som špiniť, takže som volala Krajkovi a dal mi ešte Duphaston, tak uvidím ☹
dobré ránko,dnes som 5 deň po ET.Zatiaľ nič som na sebe neobjavila,takže stále čakáme. 😀

@ivankakov aj ja si to myslím, no uvidíme, ak to bude silnieť, tak to pregnyl už určite nebude 🙂 .