Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
no taky obycajny, secret woman baby - ruzova skatulka, 2 ks su v nom. Citlivost az 25, ale iny nemali, tak som sa uspokojila s tym. Najlepsi je vraj mamatest, ale u nas nehrozi 😝
@makovicka53 ja som brala puregon a dekapektyl a inak nic ,a pila som ako kedy niekedy 3 niekedy 4 l. 🙂
Baby, prosim vas,ked ste boli na kontrolu v sobotu alebo v nedelu, brali vam aj krv a vedeli ste vysledky z krvi v ten vikendovy den, ci az v pondelok?
no a dnes by si nemala mať termín predpokladanej ms (dnes máš 28 DC?), vieš niekto vtedy trochu špiní, a iný má zas bolesti. Je to dosť možné, nie?
@leto79 no ano moje prve....a dufam ze bude uspesne 🙂 ....ale to si prajeme vsetky...kolko dni sa pichaju tie druhe injekcie...ci je to individualne?
@helenka12 no vidis to..vsak ja sa snazim tiez pit ale vzdy cez 3 L..normalne si to zapisujem xixi...aby som bola v obraze....uvidim co povedia na kontrole ako teda reaguju moje vajecniky inak ja ked som si vcera rozrabala menopur tak som sa normalne porezala na tej ampulke z roztokom..nejak som to nevedela otvorit...no hruza....a veru mna aj ta druha stipkala...vytahujem ju rovno chladnicky tesne pred pichnutim snad mam postup spravny 😅
@makovicka53, ja som si pichala menopur pri prvom IVF, teraz idem na tretie a budem mať znova menopur. Pri druhom som mala gonal.
Samé dobré správičky tu čítam, tak snáď už aj mne to vyjde, veď do tretice všetko dobré. 😵

@leto79 aj ja idem 21.3., tak ak chodíš do Heliosu, tak sa tam uvidíme, dr. mi raz hovoril, že ked to jedna v ten deň začne tak už sú potom všetky po nej tehu. Chcem ísť po tebe a pokračovať v tehu vlne, chi -chi 😀