icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

ivankakov
12. mar 2011

@leto79 aj ja idem 21.3., tak ak chodíš do Heliosu, tak sa tam uvidíme, dr. mi raz hovoril, že ked to jedna v ten deň začne tak už sú potom všetky po nej tehu. Chcem ísť po tebe a pokračovať v tehu vlne, chi -chi 😀

ivankakov
12. mar 2011

@leto79 kedy znova zopakuješ testík?

leto79
12. mar 2011

@ivankakov no ano, tak to sa uvidime 😉 Testik zopakujem v pondelok a potom zas o dva dni a o dva dni, mam este 3

ivankakov
12. mar 2011

@leto79 akú to máš značku testu?

leto79
12. mar 2011

no taky obycajny, secret woman baby - ruzova skatulka, 2 ks su v nom. Citlivost az 25, ale iny nemali, tak som sa uspokojila s tym. Najlepsi je vraj mamatest, ale u nas nehrozi 😝

helenka12
12. mar 2011

@makovicka53 ja som brala puregon a dekapektyl a inak nic ,a pila som ako kedy niekedy 3 niekedy 4 l. 🙂

ame
12. mar 2011

Baby, prosim vas,ked ste boli na kontrolu v sobotu alebo v nedelu, brali vam aj krv a vedeli ste vysledky z krvi v ten vikendovy den, ci az v pondelok?

ivankakov
12. mar 2011

@ame vychádza ti 14 od ET deň na víkend,vieš čo mne sa zdá, že vtedy nerobia krvné testy, opýtaj sa leto79, ona tuším ide až v pondelok, kvôli tomu.

ame
12. mar 2011

@ivankakov lebo ja mam 14. den dnes a potrebovala by som ist, mam dost velke bolesti a pondelok je pre mna strasne daleko...ale ak nerobia krv, tak je to jedno

ivankakov
12. mar 2011

@ame počkaj, ale ked mášveľké bolesti tak Ti krv určite zoberú aj u Vás v nemocke na gynde. Mne brali v helíku krv v nedeľu, ale výsledky boli až v pondelok, aj helenka12 to tak mala. Testovala si?

ame
12. mar 2011

@ivankakov ano, testovala, na 12.den som mala slabeho ducha...ale teraz kvoli tym bolestiam to bude asi negativne ☹

ivankakov
12. mar 2011

@ame bude to dobré, možno sú to bolesti, ktoré nemajú žiaden vplyv na tehu. Bolesti máš také menštruačné, alebo ťa pichá v podbrušku,

ame
12. mar 2011

@ivankakov vies ze ani neviem? take zmiesane......

ivankakov
12. mar 2011

no a dnes by si nemala mať termín predpokladanej ms (dnes máš 28 DC?), vieš niekto vtedy trochu špiní, a iný má zas bolesti. Je to dosť možné, nie?

ame
12. mar 2011

@ivankakov mozne to je, ale nie u mna, nakolko ja ms bez liekov nemam uz roky vobec...necham to uz na ten pondelok

ivankakov
12. mar 2011

@ame držím palce a myslím na teba, 🙂

icub
12. mar 2011

@ivankakov zial nie..

ivankakov
12. mar 2011

@icub to je škoda, tak fajne tu rozprúdila debatu, dúfam, že sa má najsamlepšie. A ty ako, už máš potvrdenú akciu srdiečka. Asi už chodíš ku svojemu gynekológovi?

mrnous1
12. mar 2011

@ivankakov tak to sa tam stretneme 3 lebo aj ja idem 21.3.. do Helíku. 🙂

ivankakov
12. mar 2011

@mrnous1 aha no super, takže ty, leto79 a ja tam budeme mať seansu 😀 , asi tam bude hrozne moc ľudí, lebo ešte 2 žienky, čo mali v ten istý deň ET ako ja sa objednávali na 21.3., tak to nás už je 5. Ty si mala kedy ET, ja 7.3.

makovicka53
12. mar 2011

@leto79 no ano moje prve....a dufam ze bude uspesne 🙂 ....ale to si prajeme vsetky...kolko dni sa pichaju tie druhe injekcie...ci je to individualne?

makovicka53
12. mar 2011

@helenka12 no vidis to..vsak ja sa snazim tiez pit ale vzdy cez 3 L..normalne si to zapisujem xixi...aby som bola v obraze....uvidim co povedia na kontrole ako teda reaguju moje vajecniky inak ja ked som si vcera rozrabala menopur tak som sa normalne porezala na tej ampulke z roztokom..nejak som to nevedela otvorit...no hruza....a veru mna aj ta druha stipkala...vytahujem ju rovno chladnicky tesne pred pichnutim snad mam postup spravny 😅

izzie27
12. mar 2011

@ame ahoj, ja teda neviem ale ked mas boôesti asi by si mala ist k doktorovi. A nevolala si Krajkovi? Asi by som mu zavolala a on ti povie co dalej. Drzím palce aby to bolo dobre

makovicka53
12. mar 2011

zienky ktora z vas si pichala menopur?

icub
12. mar 2011

@ivankakov to dufam aj ja, lebo sa uz naozaj davno neukazala. A ano, uz som bola u mojho a mam dohodnuty termin na vystrenie tam. Ty sa len opatruj, urcite to vsetko dobre dopadne.
Ako to pozorujem, pekne sa to tu rozprudilo a smeruje tu k samym //, co je super.

ivankakov
12. mar 2011

@icub dnes som blúdila po internete a našla som už v ponuke test na určenie pohlavia, ma to zaujalo, stojí 36 eur. To sú ale vymoženosti, som bola z toho chvíľu očarená, čo dá už v 10 týždni zisitiť. 😀

mimili
12. mar 2011

@ivankakov Ahoj...vidím, že si on-line 🙂 . Ty to máš ešte čerstvé... Pregnyl si si dávala pichať na pohotovosti prosím Ťa?

majka21
12. mar 2011

@makovicka53, ja som si pichala menopur pri prvom IVF, teraz idem na tretie a budem mať znova menopur. Pri druhom som mala gonal.
Samé dobré správičky tu čítam, tak snáď už aj mne to vyjde, veď do tretice všetko dobré. 😵

ivankakov
12. mar 2011

@mimili nie , pichala mi ho zdr. sestrička doma., prečo?

mimili
12. mar 2011

@ivankakov Mám si ho dnes pichnúť a som bola v tom, že to MM zvládne, no zistila som, že nemáme ihlu 😕 . Tak ideme na pohotovosť, snáď nebudú mať s tým problém. Ďakujem.