icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

makovicka53
16. mar 2011

@leto79 bleeee to este raz tolko? no to sa ani hybat nebudem moct 😀 .....

leto79
16. mar 2011

@makovicka53 neboj, raz dva to zbehne - a cele brusko budes mat dopichane, na konci som uz nevedela, kde pichnut, kedze aj decapetyl som pichala... Aj modrinky som mala, ale uz su prec a stali za to 😀

monca303
16. mar 2011

@majka21 ďakujem moc
@makovicka53 ďakujem
@leto79 test som si robila, teda viac tesov, 5.deň nič, 8.deň slabučká druhá čiarka, 10.deň silnejšia a 12.deň už výrazná, len musím stále ležať, lebo od 8.dňa stále špiním, tak ma čaká ďalší dlhý týždeň na ultrazvukm a tebe gratulujem, len tak ďalej 🙂

leto79
16. mar 2011

@monca303 dakujem a drzim palce. Len pekne lez a o tyzden uz uvidis srdiecko 🙂

izzie27
16. mar 2011

@leto79 jupiii 🙂krásne bakulky.Gratulujem
@monca303 pekné HCG, grzím palceky a gratulujem

helenka12
16. mar 2011

@ivankakov ahoj robila som test a je tam jedna vyrazna ciarka ,tak mam s toho hrozne zly pocit kontrolu mam 23 ☹ ☹

makovicka53
16. mar 2011

@leto79 no veruze uz ani ja neviem kde pichat dost to uz boli vsade kde pichnem

leto79
16. mar 2011

@helenka12 helenka a ktory den po ET si? Este moze byt skoro...
A nevie niekto co je s ivankakov? Tiez sa neozvala uz dlhsie

leto79
16. mar 2011

@makovicka53 vydrz, uz len zopar dni 😉

helenka12
16. mar 2011

@leto79 asi ma IVKA ,taku depku ako ja naco som kupovala ten test som proste taka sprosta,ja mam teraz 7 den po ET. tak neviem ☹ ☹ ☹

leto79
16. mar 2011

@helenka12 joj, no to je dost skoro.... Mnohe baby mali tienik na 9. po ET.... A prec s depkami, musite verit!!!!

majka21
16. mar 2011

Treba vyčkať krvné testy a depky si odpustiť. Musíte veriť, hlavu hore. 😉 Niekomu ani na 12-ty deň test neukáže nič a krvička na 14-15-ty deň ano. Niekto mi raz napísal, že pi umelom oplodnení hladina hcg pomalšie rastie ako pri prirodzenom tehotenstve, preto netreba zúfať 🙂
Držím vám/nám všetkým palce. 🙂

leto79
16. mar 2011

ano, majka ma pravdu... moja znama si robila niekolko testov na 9.po ET a vsetky negat. Na druhy den sla na krv a krv pozitivna, dokonca cakala dvojky...

mimili
17. mar 2011

Dobré ránko dievčence... sa to tu tak hemží dobrými a menej dobrými správami...Ja prispejem tou dobrou. Naše dve embryjka pracujú naplno, majú 8 a 9 buniek, čiže obe "jednotky", tak ešte nech sa držia, držiaaaaa....!!

@helenka12 Ešte nie je nič stratené, počkaj do krvi, až potom rob uzávery. A treba myslieť pozitívne!!! Ja som dnes nabitá pozitívnou energiou, tak ak niektorá chcete, požičiam 😵 😵 .

danielkabn
17. mar 2011

ahoj @mimili,super,dobrá správa,teším sa,len nech pekne vydržia bublinky do konca 😉
Zdravím aj ostatné dievčence 🙂 a držím všetkým palčeky,len si nepripúšťajme zlé výsledky,musíme predsa myslieť pozitívne baby 🙂 🙂

makovicka53
17. mar 2011

@leto79 jasne co ine mi ostava?ale diky 🙂

makovicka53
17. mar 2011

@leto79 jeej to naozaj?super spravicka musela byt v siedmom nebi

makovicka53
17. mar 2011

@mimili ahojky a kolko vajok si mala oplodnenych?

makovicka53
17. mar 2011

@danielkabn 😉 presne tak 😉

mimili
17. mar 2011

@makovicka53 Štyri mi oplodňovali a len tieto dve boli správne oplodnené. Ešte do soboty nech vydržia a potom už sa o ne ja postarám 😵 .

makovicka53
17. mar 2011

@mimili juuj silno silno drzim palceky 🙂 ....ja som tiez zvedava kolko ja vyprodukujem 🙂

helenka12
17. mar 2011

@mimili tak poslííítrošku tej energie,neviem ci mam kupit dalsitest alebo vydrzat do stredy ☹ :-idem na sono a krv

helenka12
17. mar 2011

@mimili ja som tiez mala 4 vajicka 2 mi oplodnili a aj mi ich vlozili 🙂

ivankakov
17. mar 2011

ahojte, tak som doma z nemocky, dostala som kruté bolesti, hcg nemám skoro žiadne, tehotná teda nie som, chvalabohu som dnes dostala ms, lebo by ma tam držali doneviemkedy.takže, čo?druhý pokus to istí. 😉 Všetkým čo čakáte na dobré správičky tak vám prajem, aby ste sa ich dočkali. 🙂 veľa šťastia. 🙂

makovicka53
17. mar 2011

@ivankakov to ma moc mrzi...a co sa vlastne stalo?ja som normalne z toho vyhukana nie som v obraze...ak teda chces o tom hovorit...

ivankakov
17. mar 2011

@helenka12 už radšej netestuj, lebo sa udepceš. zakiaľ nemáš krvácanie, hovor si, že je všetko v poriadku.

mimili
17. mar 2011

@helenka12 Radšej vydrž, aspoň do utorka večera a stále tomu ver, že si tehu 😉 .

@ivankakov Preboha a čo sa stalo???? 😕 😕

sylvestra
17. mar 2011

Ahojte dievcata, no co to tu citam?Aj dobre 🙂 , aj zle ☹ taky je sakra zivot ...
@monca303, @leto79 babulky, pekne sa opatrujte a oddychujte, nech je vsetko v poriadku
@helenka12 juuj, do kontroly este daleko, este sa to tam moze kadejako vyvrbit 😉 podla mna bolo na testovanie skoro, ak testnut, tak okolo9-10.dna a pouzit nejaky citlivy test. Najlepsie netestovat vobec a pockat na krvicku, podla nej budes vediet, na com si. Hlavne nevesaj hlavku a mysli pozitivne 😉
@ivankakov chuda moje zlate, ze z nemocky, som zhrozena. A coze sa stalo? Cim boli sposobene tie bolesti? A uz ti je lepsie? Mrzi ma, ze to takto dopadlo. Som rada, ze sa nevzdavas, neboj, druhy pokus to isti 😉
@mimili dobre spravicky, pekne si to napisala, ze nech len vydrzia a potom sa ty o ne postaras 🙂 tomu sa hovori pozitivny pristup 😉

danielkabn
17. mar 2011

@ivankakov,je mi to ľúto,ja som myslela,že budeš ďalšia tehulka ☹ a ako sa cítiš teraz,si si musela prežiť ☹
ahoj @sylvestra 😉

sylvestra
17. mar 2011

@danielkabn ahoj ahoj, aky mas dnes dnicek? U nas prsi ☹