icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

makovicka53
17. mar 2011

@sylvestra 🙂 kiezby si mala pravdu 🙂

makovicka53
17. mar 2011

@danielkabn pohodicka no si ma potesila uz som sa zacala zamyslat co ak prave mne sa to stane aaach boze....no hrozne s tymi hormonmi...mne normalne brucho z nich narastlo...nieze by som ho nemala ale je väcsie 😠

danielkabn
17. mar 2011

@ame,v Modrom z neba sú fakt silné príbehy,niekedy to ani nemôžem pozerať,čo mi tak tečú slzy ☹
@makovicka53,hlavne kľud a úsmev a čokoláda,tá pomáha 🙂

sylvestra
17. mar 2011

@makovicka53 a vies, ze aj moje? 😀 ale zadocek aj stehienka mi schudli ...budem vyzerat ako pavucik 😀

makovicka53
17. mar 2011

@danielkabn 😀 veru veru...treba si dopriat 🙂

makovicka53
17. mar 2011

@sylvestra hej? xixi ale tak ty mas dovolene...vsak budes mamina 😉 ....ja tiez dufam ze mi neprestane rast ...nech sa len zväčšuje 🙂 ty si sa dako setrila po vklade? ci si pracovala...

sylvestra
17. mar 2011

@makovicka53 , @danielkabn baby, ja to Modre...nemozem pozerat...my sme obaja s muzom taki, ze ked take nieco vidime, nemozeme sa na to divat a prepiname..takisto aj v spravach, ked davaju napr. o chorych detoch a pod...prepiname...ja by som hned bulila...

makovicka53
17. mar 2011

@sylvestra ...no ja tiez revem jak chora....ani to nepozeram iba obcas 😅 ....mna rozreve ked pozeram film a davaju tam nejake citlive stretnutia al. ospravedlnenia ...ked sa obijmaju...aaach jaaaj ja som znamenie ryby cize citlivka ako sa patri...a este k tomu tie hormony...chodiaca revajuca zienka 😀

sylvestra
17. mar 2011

@makovicka53 momentalne mam super vahu 52 kil 😀 cca o 1,5-2 kg nizsiu, ako pred ivf...som zvedava, kedy zacne stupat...za inych okolnosti by som bola rada, ale viem, ze gyndosi to v tehu sleduju a jednej mojej kamoske aj pohrozil, ze ak do dalsej kontroly nepriberie, posle ju do nemocky...ja som po transfere vegetila, tie prve 3-4 dni doslova, ležing, knihy, a tak. potom som sa zacala pomalicky zapajat do domacnosti, ale len take lahsie prace - hodit do pracky /vyniest a zavesit oprate pradlo uz musel muz 😉 /, umyt riad, utriet prach, popripade lahsi nakup. Ale vsetko v klude, pomalicky, ziadne behy, rychle pohyby. Ostatne som nechala na manzela.A tak je to aj doteraz 😀 a samozrejme som stale pn...

sylvestra
17. mar 2011

@makovicka53 ja som tiez akasi rozlutostena 😀 treba nosit vreckovy do zasoby 😀

makovicka53
17. mar 2011

@sylvestra vyborne 🙂 ....pocuj a ty teda ides ostat doma na PN na rizikovom ci ako vlastne?

makovicka53
17. mar 2011

@sylvestra to ty si riadne chuducka, boze ja som tolko vazila pred 3 rokmi a nejak sa stale lepi na mna ...

sylvestra
17. mar 2011

@makovicka53 ked som sa hlasila u svojho gyn, tak hned skonstatoval, ze pn pokracuje a zapisal to do karty...ziadna diskusia 😀 ale mne to tak vyhovuje, mam stresove zamestnanie, takze radsej ostanem takto pekne v klude. Co sa mojej vahy tyka, tak skoro do 30 rokov som vazila 49 kg, za par rockov sa na mna nalepilo tych4-5 kg..no a teraz to kleslo...ale neboj, ja to isto dobehnem 😀 moja mama pribrala 20 kg pocas tehotenstviev 😀 ak som po nej, no nazdar 😀

makovicka53
17. mar 2011

@sylvestra 😀 podarena ....ale aj tak si v poho s vahou...uvidime ako to bude somnou..idem sa trosku prevetrat ..tak sa mi maj zatial pekne papa

danielkabn
17. mar 2011

@sylvestra,no ty si fakt chudá,ja som mala pred 2 rokmi 50 kilov a teraz mám 59 ☹ závidím ti v dobrom 🙂
@makovicka53,asi nám je dobre v manželstve,keď tak pekne priberáme 😉

sylvestra
17. mar 2011

@danielkabn ale no...ved aj ja som pred par rokmi pribrala...to len teraz ma tak vystihlilo 😀 asi ma moja fazulka vyciciava 😀 ja ratam s tym, ze sa to v najblizsej dobe zmeni a vaha bude stupat...len aby mi na konci tehu na nej nevyskocilo ze Error 😀

helenka12
17. mar 2011

@ivankakov nemam ziadne krvacanie ani nespinim,len ma bolia vajecniky ako pri ms. a ten vcerajsi test hroza uvidim v stredu idem nasono a krv ☹ ☹

danielkabn
17. mar 2011

@sylvestra,že error 😀 😀
ja by som chcela aspoň 5 kilov dať,dole..ale už to nestíham,keď od pondelka začínam s včelami 🙂 a to sa neoplatí 🙂
@helenka12,ešte som nezažila ten pocit byť tehu,ale veľa báb tu písalo,že bolia aj vaječníky,takže určite nezúfaj 😉

helenka12
17. mar 2011

@ivankakov to mi je strasne luto ,druhy krat to vyjde . 🙂 🙂

helenka12
17. mar 2011

@danielkabn ja som cakala na test 7 a bohužial no uvidim v stredu ☹ ☹

danielkabn
17. mar 2011

@helenka12,niekde som tu na koníkovi čítala,že hcg je pri umelom na začiatku tehu úplne minimálne a test neukáže čiarku ani na 14 deň,až z krvi to dodatočne zistia,takže sa určite neboj,každá z nás je iná a taktiež inak reagujeme,chce to čas a trpezlivosť 😉

sylvestra
17. mar 2011

@helenka12 presne tak, danielkabn ma pravdu, nerob si zbytocne stresy a vyckaj pekne do stredy 😉

makovicka53
17. mar 2011

@danielkabn no ja si ce v manzelstve este nie som ...ale ano asi nas vykrmuju t nasi chlapi 🙂

makovicka53
17. mar 2011

@helenka12 hlavu hore...vsak pobolievanie patri k tomu 😉

helenka12
17. mar 2011

@danielkabn dkujééém vam,no nic ine mi neostava len cakat a cakat som na PN tak mam vela casu a len sa sledujem 😉 😉

@sylvestra

@makovicka53

leto79
17. mar 2011

@ivankakov ahoj, to ma naozaj mrzi... Ale nenechaj sa odradit, dalsi pokus to isti... Musis si povedat, ze raz to predsa musi vyjst... My sme cakali takmer 5 rokov, a dockali sme sa, zeda dufam. Drzim palce do dalsieho boja. MAs mrazacikov? V heliose su aj kety velmi uspesne 🙂
@sylvestra dakujeme, uz aby som bola aspon tak ako ty, 10tt. Ozaj, kedy si novinu oznamila rodine?

izzie27
17. mar 2011

@ivankakov 😢 je mi to velmi luto co sa stalo. Dufam, ze sa uz mas lepsie a bolesti uz nemáš. Istotne to na dalsi pokus výde.A drzím palce.

majka21
17. mar 2011

@ivankakov, je mi to lúto, ale nezúfaj, nabudúce to vyjde. 😉

makovicka53
18. mar 2011

ahojte zienky tak druhu kontrolu mame za sebou...aj pohovor s embrilogickou ...no nejak som mala zmiesane pocity ked sme odtial vysli....ale foliky rastu...no nie je ich dako moc...dnes som dostala tiez stiplavku ale normalne som nechapala tato ma vobec nebolela 🙂

makovicka53
18. mar 2011

@sylvestra ahojky ako sa mas?ako ide dnesny uprsany dnik?