Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@danielkabn ahojky no to som rada a embrilogicka povedala ze nejde o kvantitu ale kvalitu...ja som napocitala cca6 ked dr. vravel rozmery tak som ratala ..no mam ich od 10-14 mm cize niekedy bud tyzden okolo stvrtku bude asi odber...a tie stiplavky nechapem minule ked mi ju pichli som mala sakra bolest a dnes vobec...asi ako zapasuje 🙂
@makovicka53,presne,aby hlavne bolo tak kvalitne,že sa uhniezdi na 9 mesiačikov 🙂
@danielkabn juuuj to dufam ze ano 😵 ....musi sa uhniezdit ...dnes som mala sliznicu 7 mm....dufajme ze este podrastie ...dnes bude pichnuta 8 injekcia FHS...som zvedava aku mi idu dat davku....som si chcela ist lahnut ale som nejak toho nervozna...dnes som bola pri Krajkovi a vzdy ked idem k nemu vyjdem uplne blba nic neviem....minue ked som bola pri Gaťovej tak som vysla uplne pokojna...
@makovicka53,ja tiež nemám od Krajku dobrú skúsenosť,ako poplietol tú moju žiadosť a potom ešte tvrdil,že super,že muž užíva Profertil...a potom nám ho koordinátorka zatrhla.....tak neviem 😒
u Gaťovej som ešte nebola,tak neviem..a nervózna nebuď,to nerobí dobre 😉
@danielkabn to vam fakt koordinatorka Krajka zatrhla? a to ako vam povedala ...mne sa dnes stalo ze mi vypisal recept na ine meno ale to asi setricka lebo ta sedela pri kompe...no maju toho vela ale ale aj tak by nas mali osetrovat s cistou hlavou ...sa mi hovori ....ale v pondelok idem na 100% ku Gaťovej ak bude robit 🙂
@makovicka53,koordinátorka nám zatrhla užívanie Profertilu,a keď som jej povedala,že prečo nám ho Krajko kázal užívať,tak nato nepovedala nič,iba že s ním nemajú dobrú skúsenosť a kázala nám jesť Tribulus 😒
Je pravda,že majú toho veľa,ale pomýliť sa v mene,to je dosť závažné si myslím,však to sú osobné údaje...a to nehovorím o tom,že moja žiadosť tiež putovala tam,kde nemala 😒
@danielkabn ahoj, s tým profertilom je to asi individuálne, lebo mojej polovičke pomohol a to dosť, však to sú vitamíny, ktoré podľa mňa obsahuje aj Tribulus.
@monca303,tak mojej polovičke pomohol iba na počet,a to len prvého pol roka,v druhom polroku(pretože ich užíval presne rok), sa mu začali zhlukovať do jednej guče...a koordinátorka povedala,že pravdepodobne z toho 😒
takže uvidíme o dva týždne,aké bude mať výsledky,už užíva ten Tribulus,dúfame v lepší výsledok 🙂
@danielkabn ved som tiez ostala zarazena a dufam ze tie udaje co diktoval dr. ked mi robil sono boli napisane do mojej karty ..snad sa im to nabuduce nestane ....
@danielkabn tak môj ho užíval iba 3 mesiace, teraz naposledy užíval Tribulus, Carnitin a multivitamíny to nám doporučili v heliose, tak možno to pomohlo 🙂
@monca303,ja by som ešte tomu môjmu chcela pretlačiť aj iné vitamíny,ale nechce ani za toho oného 😀
ja užívam teraz pätore tabletiek a od pondelka ešte aj včelička a on si povie nie a hotovo 😕
@danielkabn ani môj moc pri prvom IVF nechcel, ale teraz už nemal na výber musel a hotovo 😉
ahojte baby u mna nic nove ja cakam na kontrolu,ale vam zelam same dobre spravicky v tomto skaredom uprsanom dni 🙂 🙂
Ahojte! Tak ja mám jedno embryjko v brušku a rozhodla som sa, že ho 9 mesiacov budem držať a nepustíííím 😀
@makovicka53 Aj mne tak začal, cca od 9-10 dňa, tak sa nemusíš báť 😉
@makovicka53 vieš co stale rovnako pobolievaju ma vajecniky niekedy viac niekedy menej a inak normalka nic ziadna zmena ☹ ☹ v stredu 23 idem na sono a krv tak uvidim ci budem smutna alebo vesela 😉 😉
@mimili jejky coze to vidim...tak silno silno drzim palce...a ostali ti aj nejake na mrazenie ? 😉 ....si ma teda potesila s tym hlienikom 🙂
@helenka12 ale ale ...jasne ze vesela...vsak pobolievanie vajecnikov patri k zaciatku tehu 🙂 ...a dnes si ktorý den po ET?
@helenka12 hmm a co test si si nerobila?uz by mohol ukazat nieco 🙂 ....drziim paluchy 😀 ...mne je dnes dajak divne som akasi slaba vcera sa mi tocila hlava hmmm snad nic zle...ale asi to robia tie hormony..naduta som jak balon hrozne ...uvidim co bude zajtra na kontrole 🙂
@makovicka53 ved to tes som robila na 7 den a bol negativny a teraz nemam odvahu uz asi vydržím do stredy na krv a sono co mi povedia v Martine v heliku. ☹ To ,že sa ti toci hlava to je s tych inekcii aj mna bolela a vlastne sa mi tocila mala som pocit ze som na vode ale dalo sa to vydržat ,tak ti držim palce. 🙂 🙂
@helenka12 ahojky...som ja rozpisala a sa mi to nejak zrusilo 😒 ....no podla mna nevesaj este hlavku pekny ty vydrz do krvicky...neboj budu na n 100% // kolajnicky 😉 ....ja som dnes bola v heliku...tak uz ma idu ukoncovat mam uz velke foliky no od 14-21 mm ale tie velke este popukaju si myslim ty si mala ake velke pri odbere? pichala som si dness doobeda injekcie inak pichavam vecer..tak uvidim snad to boli posledne vcielky no este teda pregnyl.. poobede budem vediet viac...co ma ale stve je moja sliznica dr poveddal ze jej treba este dorast...mala len 7mm a pred 3 dnami mala tiez 7 mm ked som bola na kontrole...dufam ze mi na nu nieco daju...aby sa malo embrijko kde uchytit...dnes mi nedali ani stiplavku neviem sice preco...neviem sa uz dockat kedy mi budu volat a co mi oznamia 🙂 ....a ty musis hlavne verit 😉 pokial nekrvacas tak je nadej 😉 u kazdeho hcg rastie inac 🙂
ahojte holky,potrebovala by som poradit.na 5.4. sme objednany do heliosu na prvu konzultaciu a 28.4. mam ist na laparoskopiu.bude problem,ked na tej prvej konzultacii nebudem mat vysledky z tej laparky?

ahoj @makovicka53,aspoň že foliky rastú,lepšie ako by nebol ani jeden 😉 no ja som tiež zvedavá,keď sa dostanem do tvojho štádia,ako budem reagovať na štiplavky 😕