Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Ahojte babulky, krasny jarny dnicek vam vsetkym prajem a pevne verim, ze prichadzajuca jar bude pre vsetky uspesna 😉
@makovicka53 ahoj, tak tebe sa to uz blizi, to je super, uz to tych par dni s tym bruskom vydrz 😉 po transfere to bude postupne ustupovat. Injekcie mas v podstate za sebou, co je tiez potesujuce 😉 Ja som mala v piatok taky zly dnicek, bolo mi zle a aj sa mi tocila hlava, asi z toho pocasia...ale dnes sa vytesujem zo slniecka, hned je lepsie na dusi 😀
@leto79 ja som v tych oznameniach pre rodinu taka opatrna, davkujem im to tak postupne 😀 Predsalen som na zaciatku 3.mesiaca a ten prvy trimester je najhorsi, tak to nechceme zakriknut. Buduci tyzden mam kontrolu a asi aj tie odbery, co sa robia okolo 11.-12.tyzdna, ak to bude vsetko ok, tak sa uz hadam priznam 😉
@mimili gratulujem, opatruj sa aj s bublinkou a pekne sa jej prihovaraj, nech sa jej u teba paci 😵
@helenka12 streda sa blizi, tesime sa na dobry vysledok, drzime palce. A tie bolesti vo vajecnikoch su normalka, ved sa tam vnutri nieco deje 😉
@miminkad ahoj, vitaj, na konzultacii im spomen, ze mas naplanovanu laparku.
@sylvestra ahojky .noo to som rada ze sa mas fajn...inak aj mne bolo v piatok nejak divne...fakt to pocasie ma vplyv...veru sa mi to krati..uz sa aj tesim...len mam zas dilemu dnes som bola kontrole a mi nameral 7 mm sliznicu a taku velkost som mala aj na minulej kontrole...povedal ze je nizka ale ze este musi dorast len ja mam obavy ze nedorastie pretoze mam s nou problemy od missed ako ma cistili...dnes som bola v takom soku ked na mna vyblafol tolko informacii ze som sa na to normalne zabudla opytat...skusim sa este koordinatorky opytat ked mi bude volat...mam doma aj estrimax ale ten mi minule nepomohol ☹
@miminkad urcite nebude, len im povedz, co ta caka a vysledky donesies po laparke. Nosit si nemusis nic, len aby si im vedela odpovedat, ked sa ta budu pytat napr. ake vysetrenia mas za sebou, ake lieky si brala, kolky mas den cyklu a pod. Oni ti urobia vysetrenia, ktore budu povazovat za potrebne. A manzelovi tiez, samozrejme. Ak mu zatial nerobili spermiogram, tak ratajte s tym, ze to bude potrebne.
@makovicka to bolo isto tym pocasim, tlak bol riadne nizky. Mne raz povedali, ze predpokladom k tehu je sliznica aspon 7-10 mm, takze ty si vlastne na tej spodnej hranici. Este sa radsej na to opytaj,ked ti dnes budu volat, popripade aj ked ti budu robit sono pred OPU. Ak by to bolo stale malo a nieco by ti nasadili, podla mna do transferu by este trosku stihla podrast. Estrimax nepoznam, ja som raz mala estrofem, lebo som mala 4 mm pred ms 😀 Frajerka som bola,ze? 😀
@sylvestra no veru sa opytam..ale tak vedia ze mi nedorasta tak mi mohol nieco dat ...a potom ti narastla, kolko si ju brala 🙂
ahojte dievčence 🙂
ja mám prvú injekciu úspešne za sebou,manžel bol však viac vystrašený ako ja,trafil sa však hádam dobre,som bez modrinky 😀
jedine,čo spravil zle,že ihlu hneď vytiahol,asi od strachu..a vytiekla malá kvapka,ale to snáď nevadí,dúfam. Na 1 krát to aj tak bolo dobre 😅
Jedine,čo dnes pociťujem je,že sa mi chce hrozne spať a je mi zima a pritom som sa vyspala dobre,tak asi to bude z toho decapeptylu 😒
@miminkad spg veru asi urobia svoj, oni tam robia taky podrobny rozbor.Aj ja som chodila do Heliku, ale kedze som po uspesnom IVF, tak uz ma odporucili spat k mojmu gyndosovi 🙂 musis to brat vsetko pozitivne, urobia maximum pre to, aby vam pomohli.
@makovicka53 nepamatam o kolko, ale narastla, brala som to len v jednom cykle, takze to zabralo hned.
@danielkabn ahoj kocka, to je super spravicka, ze mas prvy dekac za sebou. Na kazdu z nas tie hormony ucinkuju inak, ale ospalost a pocit unavy je asi taky najcastejsi. Mna pri tych injekciach bralo tak na spanok, ze som bola ako medved v zimnom spanku 😀 Slofika som si hadzala niekolkokrat denne 😀
@sylvestra,ja som v práci a väčšinou polihujem po stole 😀 no dúfam,že to nebude tak nafurt 😀 😀
@danielkabn ked mas taku moznost, tak len pekne polihuj 😀 sklon hlavku na klavesnicu a hotovo...ale nechrap, aby ta neodhalili 😀 😉
Babulky, zachvilu mi zacina vychadzka, tak sa idem vyvetrat...ked je tak krasne... 😵 papa zatial
@makovicka53 Ďakujem pekne! No máme len toto jedno, mrazáčik už nevyšiel žiaden 😔 . Ale verím, že tento jeden nám na pár rokov bude úúplne stačiť 😀 .
Teraz ste ma trošku zaskočili s tou stliznicou - ja som to nikdy neriešila, ani mi nikdy nič doktor nehovoril, či je dobre, či je zle...
@sylvestra Ďakujem pekne, aj Tebe nech sa darí a bruško krásne rastie 😉
@danielkabn No vidíš... a takto to pôjde pekne ďalej a ďalej 🙂 . My sme si vždy spolu s MM odratávali 5 sekúnd po Puregone.
@makovicka53 A aj Ti povedali, že kedy asi ideš na OPU?
dobré ránko 😉
@mimili,dnešný dekáč strašne bolel a muž mi trafil žilku,tak aj krv tiekla 😕 ešte furt to štípe 😒 😒
aspoň že už nie som malátna,ako včera... 😉
@mimili tak tym sa ani netrap...ak ti nehovoril nic tak to mas vporiadku...vies ja po missed ju mam nizku a preto aj mrchu mam len 1-2 dni totalne slabe spinenie co verim ze ty urcite nie 😉
@mimili ano uz to viem na 100% ...vo stvrtok ma to caka 🙂 dnes picham posledny krat diphereline a menopur doobeda vecer este pregnyl zajtra nic a stvrtok ideme ....tebe ake velke vyberali?
@danielkabn ahojky dakujem pekne...dufam ze bude..brucho mam uz ako balon...nech to uz ide von...hlavne aby bola kvalita 😉 a ty sa mas ako?
@makovicka53,mám sa fajn,len dnes mi injekciu muž nepichol dobre,keď to vytiahol,tak tiekla krv a oproti včerajšku to hrozne moc štípalo 😒
Ahojte, chcem sa spýtať, že ak chcem isť do heliosu potrebujem aj neakú žiadosť od svojho gynekológa? a neviete aké tam je číslo? už tam volám druhy deň a nikto mi nezdvíha. ďakujem
Ahojte babenky 🙂 Tak mám dobojované. Výsledok negatívny a pritom testy tvrdili niečo iné, ale v sobotu to rapídne zoslablo, tak už som tušila, že niečo sa deje. ako som tu čítala o tej sliznici tiež mi dali estrimax a ako sa zdá tiež moc nezabral, lebo včera na kontrole som mala sliznicu 5mm. Momentálne som z toho všetkého nešťastná a psychicky úplne vyšťavená. Uvidíme čo bude ďalej. Možno KET...... Z času na čas sem nakuknem ako sa máte a čo je nové. Tak sa majte pekne a pekne sa jedna za druhou nakazujte tehu vírusikom 🙂 🙂 🙂
@makovicka53 tebe držím pršteky nech je vo štvrtok pekná úrodička 🙂
@kikuska21 nepotrebuješ nijakú žiadosť, len ak si absolvovala nejaké vyšetrenia týkajúce sa tvojho problému tak tam dones z neho papiere. Aj tak ti pri prvom pohovore spolu z manželom urobia vyšetrenia, ktoré oni potrebujú. A čísla tam sú recepcia: +421 43 4306148
+421 43 4271201
+421 915 858457
Prajem veľa šťastia. 🙂
@danielkabn netrafil zilku nahodou?to nevadi .treba to prilacit 😉 ...mna to stipalo zakazdym...nech ti pomaly stlaca injekciu
@mrnous1,juj,to mi je ľúto,verím ti,že si psychicky vyšťavená a nešťastná.. ..chce to zase čas,držím ti palčeky do ďalšieho boja 😉
@kikuska21,ja keď som išla do Helíku,tak som mala od svojho gyndoša doporučenie do Caru a bolo na mne,kam pôjdem,pretože ja už inú možnosť nemám 😖
vlastne to boli výsledky mojich vyšetrení,čo som doteraz absolvovala..ani nie tak celkom doporučenie
@mrnous1 ahojky no to ma moc mrzi ved ale si mala ist v stredu na krvicku nie?ale to je uz jedno...no potvorka mala co sa neuchytila..neboj v druhom kole to vyjde 😉 ..no ja som citala ze na sliznicu davaju babam estrofem...ja som mala estrimax ale o nicom..vsak uvidim ...vcera som volala s koordinatorkou a som sa jej na tu moju sliznicu pytala a povedala ze sa tym traz nemam trapit ze ak nepodrastie tak mi nieco na to daju...tak som zvedava ked podjdem na sono vo stvrtok co povedia ...velmi pekne ti dakujem...dufam ze uroda bude hlavne kvalitna 🙂
@makovicka53,asi trafil žilku,ale začalo to krvácať,až keď vybral ihlu..a stláčal pomaly,ale šak ešte má pokusov dosť 😀
@danielkabn no to veruze ma...si na zaciatku ale verim ze to rychlo ubehne...drzim palce 🙂

@miminkad ahojky podla mna to nebude problem vsak ked ich budes mat skocis tam s nimi na dalsiu kontrolou 🙂