Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@mimili dakujeeem moc sa z nich tesiiim...zajtra ranko hned volam ako sa nam maju bublinky ...
@danielkabn ja som mala presne to iste ...nic mi nebolo ale nakoniec mrcha dorazila na 31 DC....mala som z toho nocnu moru...neboj ona pride ...
@danielkabn nie ja som volala v 31DC ale ranko a objednali ma hned na 32 DC a to som uz mala mrchanu.ale ked som sa objednavala tak v tom domneni ze ju nemam
@makovicka53 no šak uvidím,dúfam,že dorazí..lebo u mňa je to nevyspytateľné,pretože mne chodí mrcha na 35 až 40 deň.
A ako sa cítiš,už nemáš také bolesti?
@danielkabn fiiha mas dlhe cykly ...neboj dorazi...no uz mi je lepsie ovela ...ale vajecniky ako pred mrchou citim stale 😒
@danielkabn myslis?🙂 ..idem si dat vlozit jednu bublinku...bojim sa dvojiciek 🙂
@danielkabn no to mas pravdu 🙂 ...hlavne nech nieco je...budem stastna prestastna...
@danielkabn si zlata dakujem vsaj aj ja tebe a vsetkym ostatnym co na to netrpezlivo cakame...idem do mesta tak sa odmlcim na par hodin papa
@makovicka53 to su pekne známocky. Tvoje bublinky sa velmi dobre drzia a na ET Ti drzím palce.
@ame drž sa na Ketku.
@makovicka53 vies co dnes som bola prvy krat po mesiaci v robote bola som taka unavena a pichalo ma v podbrusku zrana ale dost silno potom to preslo a inak ziadnu zmenu necitimaž sa toho bojimci je vsetko ok.
@izzie27 ahojky ano veru su a som preto moc stastna a dufam ze mi riadne zavrta...dakujem krasne 🙂aj ty sa drzkaj
@helenka12 ahpojky podla mna je to normalny stav ze si unavena...to ze ta picha si myslim ze je tiez normalne pokial nie su krce tak je to oki...len sa setri...a co si neostala doma na PN?
@makovicka53, jééj, toľko krásnych bubliniek, už vieš, či pôjdeš zajtra alebo v stredu na ET?
a inak aj ja by som mala takú dilemu koľko vložiť, tiež som za jedno ... asi to aj odporúčajú ak budeš mať mrazáčikov...
Take care ...
@danielkabn- nemáš žiadne bolesti? Ja som v sobotu dobrala Proveru a dnes 5x dekáč, , som 27 DC, ale prsia ma už teda bolia od soboty poriadne ...
@bielalady este neviem dozviem sa ranko ked budem volat do CAR na moje bublinky...taaak sa tesim ...pekne postupujes 😉 len tak dalej 🙂
@makovicka53 dokt.sa ma pytala ci chcem byt doma do 1 ale od pondelka ist do roboty tak som sla ved uvidim co povie gattova v stredu na kontrole podla toho sa zariadim 🙂
ahojte 🙂
@bielalady,mna nič nebolí a nedostala som vôbec menzes,dnes som 31DC,ale to sa dalo čakať,lebo ja mávam dlhé cykly...dnes volám do Helíku 😒
@makovicka53,stále som bez menzesu...a nemám žiadne bolesti,to je najhoršie... ☹ ☹ ,som zvedavá,ako ma budú riešiť..idem dnes volať
Ahojte zienky, ako sa mate v tento pekny slnecny dnicek?
@ame to je super, ze si pripravu na ketko zvladla bez liekov,tvoje telicko je asi este nastartovane hormonmi, tak to treba vyuzit 😉 Drzim veeeelmi palce, tfuj, tfuj, tfuj, nech je to tutofka 😉
@makovicka53 ako moja? Zeby si bola dnes na transfere? 😵
@danielkabn ahoj, zlatko, a co ta tvoja ms trucuje? 😀 no pekne ty len zajtra cupkaj do helika, oni si to s nou vybavia 😉 a pichacky ako idu? vsetko podla planu?
@bielalady tak aj tebe sa to uz blizi 😉 ,drzim palceky. Vies, ono je velmi individualne, kolko bubliniek vlozia. Zavisi to od roznych veci - napr. od tvojho veku, celkoveho zdravotneho stavu, od toho, kolko mas tych bubliniek a tak...pred samotnym transferom byva este konzultacia s embryologickou, na ktorej vam vsetko vysvetli a odporuci, ze kolko.
Zdravim aj ostatne babenky 😉
@sylvestra,ako sa mi máš ty? už je to lepšie po minulom týždni? ja som na teba stále myslela,že čo sa ti stalo,v akom strese si musela byť ty aj tvoje bábenko... 😒
moja mrchaňa nikdy v živote ešte neprišla načas a nemyslím si,žeby si to teraz rozmyslela..stále nič,pol dňa 31DC v ťahu..som zvedavá,čo poriešia v Helíku,zajtra tam ideme ráno na krv aj sono..aj tak neviem načo je to dobré,keď mi ešte mrcha neprišla.. ☹ ☹
@danielkabn nebojkaj..zavolaj a objednaj sa...mozno ti daju vyvolavacku 😉 ....my sme dnes boli na vklade...mam expandovanu krsnu blastocystu moc moc sa tesiime
@sylvestra ahojky ako vies? ano bola ....dnes bol vklad...mam expandovanu krasnu blastocystu moc moc sa tesiime...
@makovicka53,super,teším sa moc s tebou,fakt 😉 ja som zúfalá zo svojho tela,mne totiž ani vyvolávačka nepomôže,ja viem,že mi príde menzes,ale nie tak,ako chcú doktori..proste ona má čas ☹ ☹ a bojím sa,že sa tým celé ivf pokazí,pretože už by som mala začať pichať ten Puregon ☹
@danielkabn neboj, moja, to ivf sa tym podla mna nepokazi, lebo tie fsh /puregon/ sa maju zacat pichat na zaciatku noveho cyklu, cize az ked dojde ms a podla krvicky ti povedia, ze kedy mas zacat.niektore babule zacinaju pichat na 2.DC, mne napriklad ale kazali az od 3.DC. Oni ta zajtra skontroluju a daju ti dalsie pokyny, pripadne aj tu vyvolavacku, ak uznaju za potrebne.
@makovicka53 nooooo mala som takeho tusaka, ze dnes bude tvoj velky den 😉 tesim sa s tebou, nadialku ti popluvam brusko s bublinkou, pekne si ju opatruj a rozpravaj sa s nou 😉 verim, ze to dobre dopadne.kedy mas kontrolu? ty si spominala, ze opu robil Galo? Mne robil Krajko, ani som netusila, je Galo robi aj tieto veci. Hlavne je, ze boli foliky a ze bolo co vlozit, ta ne? 😀

@ame jasne ze ano paradicka...tak sa budeme informovat o pocitoch 😉