icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

danielkabn
30. mar 2011

ahoj @majka21,ty si picháš injekcie večer? nám kázala koordinátorka pichať ráno a mám decapeptyl 😕

leto79
30. mar 2011

@makovicka53 a pekne hladkaj brusko a prihovaraj sa bublinke, to pomaha 😉

makovicka53
30. mar 2011

@desire78 dakujeeeem pekne 😉

makovicka53
30. mar 2011

@leto79 ano ano tak aj robim 🙂

majka21
30. mar 2011

ja som bola na pohovore s tou jej zástupkyňou a tá mi kázala, že najlepšie je poobede okolo 16.00, lebo že dovtedy už aj kôli menopuru zavolajú a môžem ich pichať potom naraz, tak som si ju picha o 17.30h. V podstate je to jedno, hlavne aby bol 24 hod.odstup 🙂

makovicka53
30. mar 2011

@danielkabn fiiiiha to by bolo najlepsie ....drzim paluchy...Gaťova je super....

majka21
30. mar 2011

@makovicka53, suhlasím s tebou aj s danielkou, že Gáťová je super, ja som sa s takou dr. ešte nestretla...

makovicka53
31. mar 2011

@majka21 je uplne ludska...ten pristup sa mi paci..uvolni atmosferu perfektne..za to Kajkovič je super dr. odbornik len ten pristup ma moc formalny

danielkabn
31. mar 2011

ahoj makovicka53 🙂
ako sa dnes máš a cítiš?
ja som už 4.deň nafúknutá jak balón a stále si tá mrcha niekde visí vo vzduchu 😠
ale tehu nie som určite,včera mi robili aj na hcg test a ništ,ale to viem aj sama,že nemôžem byť 😕

makovicka53
31. mar 2011

@danielkabn no teda a kde sa zatulala potvora jedna....ja mam dnes bolesti ako na mrchu normalne ma bolia vajecniky a dost dnes som sa aj vyhadzala....to som len druhy den po ET...neviem ci to tak ma byt ale bojim bojim

makovicka53
31. mar 2011

@helenka12 ahojky tak ako s vcera pochodila? 😉

makovicka53
31. mar 2011

zienky ja som 2 den po ET a na papieri som si nasla hnedy hlienik...len trosku...a bolia ma hrozne vajecniky...dnes som sa aj povyhadzovala...mam strach ☹

danielkabn
31. mar 2011

@makovicka53,neviem ti poradiť moja,ale dúfajme,že je to príprava tela na bábatko,tie bolesti vaječníkov spomínalo už veľa dievčat,takže sa zatiaľ neboj a neprivolávaj nič zlé 😉 ja viem,že sa mi hovorí,tiež budem zažívať niečo podobné,takže možno budem reagovať rovnako,držím ti moc palčeky 😉

sylvestra
31. mar 2011

Ahojte babulky
@majka21 jeeej, gratulujem, ako si to zvladla? v pohode?
@makovicka53 neboj, to nemusi byt nic zle,kazda reaguje inak, niektore spinia napr. pri zahniezdovani...skus si dat utros 3x denne, podla mna tym nic nepokazis. nuz a bolesti - na tie si zvykni, tie mozu byt az do konca 3.mesiaca 😉
@danielkabn ms urcite dorazi, je to len otazka casu. len pekne cakaj a nestresuj sa, stopnutie nespominali, takze sa nemas coho obavat 😉
@leto79 a ty sa ako citis? vsetko je u teba v poriadku?

danielkabn
31. mar 2011

ajoj @sylvestra,mi dnes poradila kolegynka v práci,že mám spraviť 20 brušákov a že sa to spustí,som zvedavá..a zajtra som doma,máme riaditeľské volno 😀 lebo šak robím v účtovníckej firme a bude už po daňových priznaniach,tak si aspoň oddýchnem 🙂

sylvestra
31. mar 2011

@danielkabn no vidis, tak pekne cvic, nech sa to rozbehne 😉 alebo si daj cerveneho vinka a teply kupel vo vani...ale ak to chces skombinovat, tak toho vinka si nedavaj moc, lebo by si z tej vane nevladala vyjst 😀 poskusaj babske recepty, niektory z nich urcite zaberie 😉

sylvestra
31. mar 2011

@danielkabn to mas fajn, ze mate zajtra riaditelske, asi mate dobreho sefa 😉 . aspon si urobite predlzeny vikendik s drahym.ja mam draheho cely tyzden v BA, ale chodia mi navstevy, tak mam s kym poklabosit.

majka21
31. mar 2011

@sylvestra, ďakujem. Zvládla som to lepšie ako som očakávala, šup a bolo, ale ja to už mám tretí pokus, tak po tolkých injekciách by už bola hamba, keby som sa toho bála, ale strach tam určite bol... 🙂 Ani neviem či strach, ale taký blbý pocit...

sylvestra
31. mar 2011

@majka21 to je dobre, ze to zvladas...a ten blby pocit cim rychlejsie premen na radost, ze to su posledne injekcie, lebo tentokrat ti to vyjde a ty sa pridas na nasu tehu vlnku 😉
Inak baby, mam par kamosiek, co su tehu a vsetky cakaju chalosov 😀 tak som zvedava,ci sa k nim pridam 😀 ale minulu noc sa mi snivala akasi pubertalna scena mojej dcery - tak som zvedava, ci sa sny plnia 😀

majka21
31. mar 2011

@sylvestra, snažím sa a pevne dúfam, že tentokrát mi to už ozaj výde. 🙂 len som akosi nachladnutá, už tretí deň ležím v posteli, dnes som išla aj k dr., dal mi dáke antibiotiká-chemoterapeutikum, ale to sa bojím teraz brať, takže zostávam naďalej iba na paralene a čajíkoch... vôbec netuším, či sa počas stimulky môžu brať antibiotiká alebo nie. 😒

sylvestra
31. mar 2011

@majka21 tak to mas spravny pristup, treba mysliet pozitivne 😉 . Injekcie pichas tie prve, ci si uz zacala fsh? Skus sa kurirovat tak na prirodno a verim, ze nebude problem 😉

majka21
31. mar 2011

@sylvestra, zatial len tie prvé, diphereline a zajtra končím s poverou 😵

danielkabn
31. mar 2011

@sylvestra,to máme výborného šéfa 😉 len neviem,či si to červené víno môžem dať,keď si pichám ten decapeptyl,krom toho ešte užívam aj metformín a ten sa s alkoholom vôbec nesmie kombinovať,tak nechcem riskovať,zostanem asi pri brušákoch 😀,iný babský recept nepoznám 😀
@majka21,neboj,vyzdravieš 😉
@bielalady,ahojky,ako sa máš? mňa prsia bolia každý druhý mesiac,mám to na striedačku pred mrchou,teraz zrovna nie,iba brucho mi ide vybuchnúť 😒

majka21
31. mar 2011

@sylvestra, zatial len tie prvé, diphereline a zajtra končím s poverou 😵

majka21
31. mar 2011

@danielkabn, neboj mrcha dorazí... 🙂
@bielalady, ako??? Už došla mrška??? 🙂

danielkabn
31. mar 2011

@majka21,ja viem,že dorazí,len sa mi to zbytočne predlžuje a mám z toho nervy 😠

ame
31. mar 2011

@sylvestra @izzie27 dakujem dievcata za drzanie vasich palcov, dnes to pomohlo, nas jeden mrazacik sa rozmrazil ukazkovo, je z neho jednotkova expandovana blastocysta, uz je aj v brusku, tak zasa su predo mnou dlhe a mucive dni cakania....
@makovicka53 mas odo mna IP a nemaj strach, tie mini bolesti mozu naozaj znamenat zahniezdovanie, kym nekrvacas, je vsetko ok...a dokonca aj pri krvacani vraj mali v CAR tehotenstva, tak sa zbytocne nestresuj a mysli pozitivne 😉
@danielkabn ms pride, neboj, mne dosla cestou do centra na ten 32 den, potvora 😉 ja ju tiez bez tabletiek ani nemavam
@majka21 ako sa vravi, do tretice vsetko dobre, v Heliku si v dobrych rukach 🙂

makovicka53
31. mar 2011

@sylvestra ahojky tak tie bolesti ma trapia najmenej...len som sa zlakla ked som mala na papieri kusok hnedeho vytoku...a mam pocit odsodu akoby som bola otvorena ci co.take totalne divne pocity 😒

makovicka53
31. mar 2011

@ame ahojky dakujem

makovicka53
31. mar 2011

@danielkabn si zlata dakujem krasne dufajme ze to bolo zahniezdovanie 🙂teraz chodism ako pokakana...strasne sa setrim 🙂