icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

danielkabn
1. apr 2011

@makovicka53,to brucho ma bolí už od pondelka,najviac večer,víno si nedám,to nehrozí,beriem aj vitamíny,lieky,a nechcem ani na tie injekcie 😒
a neboj,mám pravdu 🙂

makovicka53
1. apr 2011

@danielkabn 🙂...coskoro dorazi 😉

majka21
1. apr 2011

@bielalady, ďakujem je to o niečo lepšie ale nič moc...

majka21
1. apr 2011

@leto79, super, gratulujem a teším sa s tebou... 😵

iculienka2376
1. apr 2011

Ahojte,ja tiež chodím už 8 mesiacov do heliosu mám nízku sliznicu dorastie max do 6 mm .Brala som už duPHASTON,ESTRIMAX,CLOSTILBEGYT no a teraz musím ísť na hysteroskopiu ,lebo sato doktorovi nepáči .Bojím sa čo bude ďalej ,ale bábo užtak strašne chcem ☹ ☹ ☹
Máte vy niekto skúsenosti s nízkou sliznicou ,otehotneli ste alebo boli ste na hysteroskopií .Babky pomôžte mi ???

danielkabn
1. apr 2011

ahoj @iculienka2376,vitaj medzi nami..neviem ti ja osobne pomôcť,ja som hysteroskopiu absolvovala spolu s laparkou a všetko som mala v poriadku,čo sa týka maternice..neboj sa,určite existuje niečo,čo ti pomôže na sliznicu,piješ alchemilku? čítala som,že aj prípravok Gynex je dobrý..treba tu na koníkovi nájsť tému s touto tematikou 😉
@majka21,sk 😉 skús si telo prečistiť čučoriedkami 🙂
@leto79,srdečne gratulujem k mimču 🙂
@makovicka53,dúfam 🙂

makovicka53
1. apr 2011

@iculienka2376 ahojky...ja mam problem s nizkou sliznicou od kyretu...a odvtedy si davam kadeco mozne a ona stale nie a nie dorast...ja som mala aj teraz ET pri 7 mm sliznici...tiez berem estrimax..ale to je len na udrzanie sliznice v rcitej velkosti aspon mne to nic nerobi...mrchu mavam totalne slabu ..len spinenie a to 1 den ...mne trosku pomohol gynex ale ten sa tiez neda stale uzivat...ten mi dopomohol k 8 mm a trosku lepsej mrche...ja som zatial na hysteroskopii nebola...

sylvestra
1. apr 2011

Ahojte zienky, pekny piatok prajem vsetkym - pracujucim i nepracujucim 😉
@bielalady to je samozrejme, ze vam drzim palce, ved na to sme tu, aby sme sa povzbudili a podrzali, nie? vy ste silna stimulacna trojka, vsetkym trom vam zelam, aby ste boli uspesne 😵
@leto79 jeej, srdiecko, tesim sa s tebou, to je pekny zazitok, vsak? ak ti byva zle, skus poskusat, po com sa citis lepsie. ja napriklad nemozem ostat hladna, tak jem v kratkych intervaloch a male porcie. na nocnom stoliku mam misku s piskotami alebo niecim suchym a kazde rano predtym ako vstanem si z nich trosku zjem, zapijem vodou, polezim este par minut a potom vstanem - to sa mi osvedcilo, takze rano ako tak prezijem. horsie je to poobede, ked mam doma vypary z varenia 😠 . casom prides na to, co ti robi dobre, neboj 😉
@makovicka53 som rada, ze uz si bez spinenia, to je veeelmi dobre, bublinka je uz teda zahryzkana. Inak si v pohodke?
@majka21 citala som, ze uz ti je trosinku lepsie, tak sa este pekne vydrz kurirovat, aby sa ti to nevratilo v nejakom nevhodnom case
@danielkabn no co uz na tu tvoju mrsku povedat po tych tvojich kurirovacich metodach 😀 len trpezlivo cakat, kedy dorazi. skus jej dat nejake ultimatum, ze dokedy ma prist 😉

iculienka2376
1. apr 2011

Babky ďakujem Vám , už pijem aj alchemilku užívala som aj Gynex ale stále nič . Uvidím nabudúci týždeň idú mi robiť tú hysteroskopiu a uvidím aké budú výsledky. len dúfam,že všetko bude v pohode ,lebo som už zúfala a najhoršie je ,že ma môj manžel vôbec nepodporí .radšej sarozpráva s našou novou susedkou.

majka21
1. apr 2011

@sylvestra ďakujem, snažím sa, len už ma to nebaví vylihovať v posteli, tak už mi je asi ozaj lepšie. 😀 ...ale zato sa mi ešte stále ťažko dýcha, mám upchatý nos. Strašnééé 🙂

majka21
1. apr 2011

@sylvestra, to si píš, že budeme silná stimulačná trojica. 😉 😀

majka21
1. apr 2011

... a dúfajme, že aj úspešná. 😵 😵 😵

makovicka53
1. apr 2011

@sylvestra ahojky no kiezby si mala pravdu stale sa snou rozpravam ...dnes mi je ovela lepsie...prsia ma bolia stale a brusko sem tam zaboli ale pichanie nemam zatial ziadne ...a ty sa mas ako hhhmmm?

makovicka53
1. apr 2011

@iculienka2376 no moja o to to mas horsie...podpora nadovsetko...pevne drzim prsty nech dopadne vsetko na vybornu 🙂 daj o sebe vediet 😉

ame
1. apr 2011

Baby, ja mam uz asi pat dni (tri pred KET + vcera a dnes) stale taky pocit mokra, nie je to ani spinenie, ale ako keby mi ten Utrogestan vytekal..nemate podobne pocity? Aj na papieri najdem bielu mazlavu hmotu.

sylvestra
1. apr 2011

@iculienka2376 dufam, ze ti to buduci tyzden dobre prebehne a ze budes mat dobre vysledky. ber to tak, ze sa dozvies nieco nove, co mozno pomoze na ceste za mimi. nuz a tvoj muzik by si zasluzil po zadku nahadzat..alebo ze by len skusal tvoju ziarlivost? 😉
@majka21 ...jak dufajme? to musi byt na sto pero, ziadne dufajme 😵
@makovicka53 som rada, ze ti je lepsie, hned mas z toho aj ty lepsi pocit, vsak? ja mam dnes taky "kolotocovy" dnicek, to bude tym pocaskom, ja mam totiz nizky tlak a teraz v tehu taketo pocasko znasam horsie, ked tu kavicku na zvysenie tlaku nepijem...a trosku ma boli podbrusko, asi sa krpcek roztahuje 😀

makovicka53
1. apr 2011

@sylvestra no to ano hned mi je na dusi lepsie....ale dospodu citim take zvlastne...akoby som bola mokra ci co 😅 ....no toto pocasie je aj moj zabijak tiez ma boli hlava.. a mne teraz ani kava nepomoze...tlak je svinucha ...jeej malicke ma malo miesta? tesim sa s tebou ....si si robila po ET aj testik?

makovicka53
1. apr 2011

@ame ahojky ano ja tiez to iste...to je asi z toho utrosu.. a tiez ked si utrem tak mam ale len malicko...ja ked si ho davam dnu tak ranko este polezim a vecer si ho davam na spanie...vsetko mam rano biele...no ono to musi asi vytiect

stanca22
1. apr 2011

@bielalady Ahoj, díky moc 😉 No ja to mám troška ťažšie, ja mám 3 pobyty a striedam to ako ponožky, zatiaľ nie som nikde na stálo usadená ... to je na dlho ale najčastejšie zatiaľ som v P.B. ... A Ty bývaš kde?

stanca22
1. apr 2011

@danielkabn Ďakujem. 🙂

stanca22
1. apr 2011

@izzie27 Ďakujem veľmi pekne. 🙂

jonnie
1. apr 2011

Ahojte, akou MHD sa da dostat k Heliosu? teda číslo - príp. aká to je časť Martina? vdaka.

danielkabn
2. apr 2011

ahojte 😉
dnes 35DC a mrcha nikde,ja asi do silnej trojky patriť nebudem ☹ ☹ ☹

majka21
2. apr 2011

@danielkabn, ahoj, neboj budeš patriť... 😉 ja mám mrchu dostať až dakedy streda až piatok, možno to bude skôr možno neskôr. Kedy ti kázali prísť najbližšie na krvičku a uotrazvuk?
Viem, že ešte vlani keď som si dopisovala s heliosáčkami, písali, že krámy treba opiť červeným vínkom aby sa spustili, ale nie deci-dva, lebo že to nestačí ani na náladu... 🙂 len keď na injekcie je napísané, že by sa nemal konzumovať alkohol, ale oni to pri dlhom protokole praktizovali, tak neviem... 😉
Hlavu hore,nestrácaj nádej, ona predsa musí prísť... 😉

majka21
2. apr 2011

Ahojte kočky, je to normálne, včera večer som dobrala proveru a dnes už začínam mať na papieri taký hnedý hlienik, veď v helíku mi povedali, že sa mrcha dostaví až na 30-32 deň cyklu a dnes som 26 deň, klasicky som dostáva mrchu na 26-28 deň cyklu. Trocha som zarazená... 😒

helenka12
2. apr 2011

@danielkabn dufajme a drzim vsetkym palce 🙂 🙂

danielkabn
2. apr 2011

@majka21,ja si víno určite nedám..ja alkohol ani nemôžem. Koordinátorka mi povedala,že keď sa dostaví do nedele,mám prísť v nedelu,keď nepríde,tak pondelok..ale vidím to na pondelok,už ma prestáva aj brucho bolieť,celý týždeň som iba sedela,lebo som mala ukrutné bolesti a už odišli...ja fakt neviem,prečo sa to posr... ☹ ☹ ☹
@helenka12,ďakujem ti,ale ja sa bojím,že mi to prerušia ☹ ☹ ☹

miminkad
2. apr 2011

ahojte babule,tak utorok sa blizi a s nim aj nasa prva konzultacia v heliku

bielalady
2. apr 2011

@danielkabn- ahoj, moje, poteším Ťa, ani ja na tom nie som najlepšie, dnes som 32 DC a tiež nikde nič! Ja to vidím na pondelok do Helíku, dávam si šancu ešte zajtra na nedeľu ... , dúfam, že ma tiež nestopnú ...

@majka21- ahoj, tak Tebe sa už mrška dnes poriadne rozbehla? Tak nakoniec nebudeš tretia v poradí, ale prvá.... aká irónia, úplne sme si to s danielkou popremiešali to naše poradie...

majka21
2. apr 2011

@bielalady, ale kdeže, len taký trocha dohneda sfarbený hlienik, zatial nič normálne, ale nech ešte ani nie, lebo mi ešte nie je dobre, ale už ovela lepšie...
Len nech mrška ešte vydrží aspoň do dákej stredy, ja chcem mať manžela pri zákroku pri sebe, tak aby to stihol aj on... 😀 , veď ešte ani raz nebol pri mne,nech aj on má dáku účasť natom 😀
Aké zvláštne, vy sa jej neviete dočkať a ja ju ešte pár dní nechcem... 😀