icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

bberika
2. apr 2011

@jonnie Ahoj.Je to sidlisko Ladoven,autobusy 10,11,20,31,41,42 a 56.Ja som chodila zo žel.stanice taxikom-asi za 2,50eura,ale nieje to daleko ani pešo.

mimili
3. apr 2011

Ahojte.. tak niektoré čakáte na mršku a mne sa dnes jedna hnusná spustila... ☹ ☹ ☹ . Majte sa teda krásne, ja si dám od koníka chvíľu pokoj a keď budem pripravená na druhý pokus, ozvem sa.
Držkajte sa, všetkým Vám prajem veľa sily!

danielkabn
3. apr 2011

ahoj @bielalady,ja zajtra idem do Helíku určite 🙂 ráno na siedmu,tak sa stretneme? 😉 mrcha jedna sa konečne spustila,chválabohu 😀 o pár týždňov sa budem modliť zas inú modlitbu 😵 😵
@mimili,je mi to ľúto,ty si bola po ET? aj tebe veľa sily,do ďalšieho pokusu 😉

danielkabn
3. apr 2011

@makovicka53,ahoj 🙂
spustila sa mi mrcha 🙂 sme jej pomohli 😀 😀 😀

makovicka53
3. apr 2011

@danielkabn ahojky heeej? no vdis to som rada aspon mozete pokracovat ....ako ste jej pomohli 😀

danielkabn
3. apr 2011

@makovicka53,šak vieš 😀 😀 ale trikrát za sebou 😀 😀 😀 😀 😀 😀

makovicka53
3. apr 2011

@danielkabn jaaaj no aj tak sa da 😀 😀

helenka12
3. apr 2011

ahojte baby ja som 25 den po ETpo vklade enbrii a zacala som spinit ,volala som dr.ze mam zacat uzivat dufaston. ☹ ☹

danielkabn
3. apr 2011

@helenka12,nezúfaj a hneď nasaď dufaston a zajtra ráno si sprav test a utekaj k doktorovi,nech ťa skontroluje 😕
držím palčeky

majka21
3. apr 2011

@mimili, je mi to lúto, aj keď viem, že v takomto prípade to nepomôže, daj si pauzu a určite sa nevzdávaj.
@helenka12, držím palčeky a dúfam, že všetko dobre dopadne. Opatruj sa.
@danielkabn, to je super,tak už zajtra sa to opäť pohne smerom vpred. Držím palčeky a dúfam, že čoskoro ťa budem nasledovať.

iculienka2376
3. apr 2011

@sylvestra
No ahoj takže najnovšie nebude mať dieťatko ale rozvod . Môj manžel si o mne myslí že som žiarliva krava a ,že ho obmedzujem ,Lebo on sa nemôže podotýkam každý de§ byviť zo susedkou o naších problémoch .Ak tomu ešte aj svokra mu dala za pravdu ,že čo ho obmedzujem či chcem aby mi mi stále pri sukni sedel . Čo už radšej sa teraz rozvisesť ako mať bábo a potom :(

iculienka2376
3. apr 2011

@makovicka53
No neboj dám len neviem ako budem na tom psychicky keď sa idem rozvádzať ,

makovicka53
3. apr 2011

@iculienka2376 to ma moc mrzi...☹

bielalady
3. apr 2011

@danielkabn- ahoj, stretneme sa o 7.00, teším sa. 🙂

danielkabn
4. apr 2011

ahojte 😉
@bielalady,tak sme sa nestetli..tam bolo toľko veľa ľudí,že som ťa nestihla ani nájsť..ale stretneme sa určite nabudúce 🙂 A ozaj,aj si ma videla? lebo ja som teba nestihla zaregistrovať...
ja som bola ráno strašne nervózna,lebo sme sa s mužom po ránu chytili a ani som nevnímala ľudí okolo seba,som sa sústredila ešte aj na ten odber,ale našťastie dnes to šlo..tak uvidíme,či už začnem pichať aj Puregon 😝
@iculienka2376,je to smutné,drž sa veľmi 😒 😉
@helenka12,ako dnes?

sylvestra
4. apr 2011

Ahojte babulky, ako mame za pondelka? Vikendik bol fajn, dalsie okno umyte /manzelovou zasluhou 😉 /.Este mu ostava posledne 😀 ale hadam to do VN zvladne 😀 chuda moje utyrane 😀
@makovicka53, @ame kocky, to je urcite utros, ja to mam tiez. Takze pokial to, co vyteka je cisto bielucke, je to OK 😉 Makovicka, ja som netestovala, isla som na "jobovku" - ale mala som akehosi tusaka 😀
@iculienka 2376 no to si hadam pomylil susedku s manzelskou poradnou, ci co? Ale hadam to nebude take zle, skuste si to vysvetlit ako dvaja rozumni dospeli ludia, urcite to bude v poriadku, drzim palce. A svokra nech sa stara o seba 😉
@majka21 taky spinavy hlienik moze byt aj niekolko dni pred ms.
@danielkabn som rada, ze uz mas ms, isto ti odlahlo. Poobede mozes cakat na telefonat, kedy a kolko pichnut 🙂 juj, uz sa to bliiiizi 😵 drzim palceky
@helenka12 to ma mrzi, a komu si volala? svojmu, ci do helika? nechces ist pre istotu na nejake sono? v heliku ta isto zoberu, aj bez objednania, ked povies, o co ide 😉 posilni utros a dopln dufaston, urcite to bude v poriadku.

makovicka53
4. apr 2011

@sylvestra ahojky ako sa mame?...ano vsak mne je jasne ze to vyteka utros...vsak niekadial musi vyjst 🙂 ...no ja som vcera vecer skusala test ale to je este skoro...dalsi budem skusat v stredu ale ranko...stale ma pobolieva podbrusko ...trosku cici...no a dnes ma sakra boli hlava...vcera sme boli pogrilovat paradicka az na to ze ma riadne boleli krize...pridem si ako chodiaca choroba tu ma boli tu ma picha 😀

danielkabn
4. apr 2011

ahoj @sylvestra,no ja sa mám konečne lepšie,kedže prišla mrchaňa,ale o mesiac ju už nechcem 😀 😀
ráno sme boli v Helíku,dnes sa im odber podaril na prvý šup,ale keď ma zbadala sestrička,tak už vedela 😀
Na sone som bola u Galu,lebo u Krajku bolo veľa veľa a nechcelo sa mi čakať,lebo som ponáhľala do roboty.
Stredu chcem ísť na interné,dúfam,že sa mi podarí,lebo už nebudem mať kedy 😒
@makovicka53,ahoj..si sa ešte neozvala,všetko ok?

makovicka53
4. apr 2011

@danielkabn ahojky ale ano...mam sa fajn a co ty? kedy budes vediet kedy pichat?

majka21
4. apr 2011

@danielkabn, ako robia v helíku sono keď máš mrchu, cez brucho alebo odspodu, lebo v BA robili odspodu a bolo to dosť trápne. 🙂

sylvestra
4. apr 2011

@makovicka53 joj, moja, ja si tiez pripadam ako hypochonder. bud mi je zle od zaludka, alebo sa mi toci hlava, alebo boli brucho, krize a tak... 😀 nuz ale co sme chceli, to mame 😀 na testikovanie bolo podla mna este vcera skoro, neviem, co si tam videla, ale ak aj nic, tak to prosim neber ako jednoznacny zaver, ok? ak chces test zopakovat, radsej este pockaj 2-3 dni, potom sa uz skor cosi ukaze 😉
@danielkabn to si krasne napisala, ze o mesiac ju uz nechces 😀 tak sa s nou pekne krasne rozluc a posli tu do...teplych krajin... 😀 som zvedava, kedy zacnes s puregonom 😵 zeby zajtra?

sylvestra
4. apr 2011

@majka21 ked mas mrsku, tak cez brusko 😉

sylvestra
4. apr 2011

@majka21 fuuu...pri tej mrske,co som ja mavala, si veru neviem predstavit sono zospodu...zaciatky som mavala take silne, ze az...cez brusko sa mi zda take v pohode pocas ms.

makovicka53
4. apr 2011

@sylvestra no ano veru sa mi neukazalo nic...s tym som aj pocitala ale aj tak som bola sklamana...neviem co som cakala ze ma asi prekvapi...veruze ja pockam streda ranko to isti 🙂 ...uvidime...

danielkabn
4. apr 2011

@majka21,ahojky 😉 keď je mrška,tak cez bruško,tak ako ti napísala aj sylvestra. 😉
@sylvestra,no jasné,že pôjde mrcha do teplých krajín 😀,ja čakám,že dnes už začnem pichať,lebo aj tak meškám pomaly týždeň 😒
@makovicka53,som rada,že si ok,ja som už tiež,šak mi riadne odľahlo,sobotu večer som sa poriadne vyrevala a dostala zo seba všetko to,čo sa hromadilo.. 😕
mi budú poobede volať,kedy a koľko začať pichať 😕 😕

makovicka53
4. apr 2011

@danielkabn ano aj to treba....plac je dobry ventil ....mne by sa tiez zisiel...tiez sa to vo mne hroomadi...som rada ze uz konecne prisla a pojdes dalej 🙂 ...drzim palceky tak pozorne pocuvaj ked ti bude volat a kedy si budes pichat?

sylvestra
4. apr 2011

@danielkabn ked ti budu volat, tak sa pekne sustred, aby si si zapamatala, co ti hovoria 😀 som zvedava, kedy to odstartujes 😉
@makovicka53chapem tvoje sklamanie, aj ked si clovek uvedomi, ze je este zavcasu, predsalen ocakava, ze sa stane zazrak a nieco sa ukaze. pozri sa na to racionalne - je skoro a hotovo 😉 vraj su nejake testy s vysokou citlivostou 10, tak ak pojdes testnut, skus takyto citlivy, tam sa skor ukaze nieco ako na tych s nizsou citlivostou. 😉 a verim, ze po tom dalsom teste uz nebudes sklamana, ale vysmiata od radosti 😵

makovicka53
4. apr 2011

@sylvestra si zlata dufam ze mas pravdu...vsak najistejsia je aj tak krv 🙂 ...

sylvestra
4. apr 2011

@makovicka53 mas pravdu, krvicka je istota..ale ked si sa uz dala na testiky, tak radsej poriadne citlive a cim neskor po ET. tesim sa na tvoj pozitivny vysledok 😵

danielkabn
4. apr 2011

@makovicka53,ja neviem,asi večer,Decapeptyl pichá manžel ráno a Puregon asi večer,sa musím spýtať,že kedy odporúčajú,lebo Dekáč nakázali ráno 🙂
inak,ja už som to potrebovala zo seba dostať..a ty budeš plakať ale od šťastia,keď ti povedia tú najkrajšiu správu na svete v Helíku,neboj,držím palčeky a zbytočne sa dopredu nestresuj 😉
@sylvestra,to aj ja som už zvedavá 😀