Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@miminkad drzim palce 🙂 a citam ze ovulku mas len pri liekoch tak mozno tam je pes zakopany...neboj oni to posleduju a prave planovany styk dopomoze k tomu 🙂
@makovicka53 len v podstate teraz tri mesiace sme mali akoby planovany styk,lieky na ovulku,estrogeny na vajicka a napriek vsetkemu to nevyslo.takze preto mam obavy,ci ten planovany styk je dobrym riesenim
Ahojte, teraz mi volala p. Mikulová ohľadom toho koľko mám pichať, bola prekvapená z jednania mojej gyn, veľmi sa mi ospravedlnila, že jej je to ľúto, pýtala si jej meno a číslo, číslo som jej nedala, nechcem viac čeriť vodu, v nedeľu mám kontrolu v Helíku, službu má Galo, mám si vraj pýtať ďalší papier aj s údanými komplikáciami, aby mi to gynekologička už uznala, taktiež mi poradia, aby som zvážila preradenie ku inému gynekológovi.... tak uvidíme ako dopadnem potom v pondelok. Ďakujem Vám všetkým za reakcie.
@bielalady no vidis to..baba jedna takýchto doktorov mam najradsej...len peniaze hrabat otras !!!!
@makovicka53 snazime sa 2,5roka,ale predtym sme sa nijak nechranili.len tu dobu 2,5 roka je to intenzivne
@izzie27 urcite sa vam to podari.to su len take slabe chvilky,aby sme nabrali nove sily 😉
@sijust co tym myslis, ze sa zle citis? krvicku uz mas za par dni, budeme drzat palce 😉
@miminkad tvoj gyndos ta chystal na ivf? to hadam akosi predbiehal, nie? zver sa do ruk heliosakov, oni tam robia zazraky, ja mam jeden v brusku 😉 @izzie27 spravne hovori, ze treba pozitivne mysliet a no stress 🙂
@bielalady jooj, keby s tou hadicou chceli urobit poriadky, to by bola svanda 😀 som zvedava, co povie na tie dalsie papiere, ktore jej donesies...ak bude stale mliet svoje, tak to uz vidim na ten urad 😉
@makovicka53 ahoj 🙂 dost ma boli podbrusku,prsia,mam zavrate, a hlavne stale mam teplotu...bazalnu rano 37,2 a cez ded 37,7...vobec neviem,co sa deje...je to normalne?nemoze to byt z toho Utrogestanu?....ja som taka "predposrata" 😀ty sa ako citis?
@sijust no ja som dnes 8 den po a mam krce v bruchu ako na mrchu....podla mna tu teplotu mozes mat z utrosu...mna prsia prestali boliet...len to brucho a krize ma trapia 😒
@makovicka53 ja som jedenasty den...tiez ma tak brusko boli...a tu teplotu ma od 9teho dna...asi tam idem zavolat...ku komu patris?
@makovicka53 mne Dr. Gatova povedala,ze si nemam robit test,ze mam byt trpezliva a pockat az na krv...len ta teplota,ta ma trapi...nikdy som si nemerala bazalku,ale tu som sa docitala,ze bazalka ma byt pred M.klasicka 36,5...tak teraz neviem...
@sijust podla mna skus test...mozno si tehu hmm?podla mna na 100% 😀 ja chodim do heliosu 🙂

@miminkad hlavne treba klud a pohodu, ci uz idete tak alebo tak a žiadne stresy a este treba aj pozitívne myslieť.