Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@makovicka53,šak to už len jeden deň..držím palce..dneska málo pijem,zatiaľ som len liter a začína ma zasa bolieť hlava,a to som v práci...no musím to dobehnúť 😒
@danielkabn no veruzze pi...uz si mala ma 2L v sebe 🙂 ...mozno ta hlava boli aj z pocasia lebo mna dnes urcite z pocka boli
dievčence,idem domov z roboty,zajtra nás čaká kontrola v Helíku,tak uvidíme..aj mužov trial test by už mali mať hádam hotový,držte palce..dnes sa asi už neprihlásim,tak zajtra,papa 😉
ahojte 😉
už sme doma z Helíku,folíky už mám a ževraj je to dobré,boli sme u Gáťovej,raz zlatá doktorka 🙂 🙂
akurát že mi nemohli vziať krv,štopkali ma ako ponožku ☹ ☹ až 5 krát sa podarilo ☹ ☹ ☹
Ahojte žienky, prosím Vás, je v Heliose bezbariérový prístup??? Lebo manžel je na invalid. vozíku a budúci piatok sa tam prvýkrát chystáme.. 🙂
@danielkabn ahojk ja brusim kade tade...dnes mi je ovela lepsie krce prestali mirn pobolievanie mam...zajtra skusim testikovat ...a ty ako pokracujes so vcelickami?
@makovicka53,sme boli v Helíku na kontrole,už som videla folíky,Gáťová hovorila,že zatiaľ je to výborné 🙂 včeličky idú,a nebolia,Dekáč ale bolí jak šľak 😒
@lenkafar,ja som si nebola istá,tak som ti nepísala..hlavne,že sme tam dnes boli,ale fakt som si to nevšimla..držím vám palce,v Helíku sú dobrí odborníci 😉
@makovicka53,ja budem po tebe nasledovať 🙂 kedy ideš na kontrolnú krv,pondelok či utorok?
ja asi pôjdem pondelok na kontrolu,lebo šak ide víkend,škoda,zasa sa nestretneme 😒
a možno s @bielalady sa stretneme,teda už sa dávno neozvala,tak neviem...
@danielkabn no len ked je tam tak strasne moc ludi davate si poznavacie znamenie ? 😀
@makovicka53,ja už viem,ako vyzerá,mňa @bielalady videla,len si nebola istá a ja som ju potom spoznala,keď mi písala tu,ako vyzerala 😀
máš pravdu,strašne veľa ľudí tam býva ráno a dnes na krv ani nehovorím,bola šóra po vchodové dvere ☹ a ja som musela dvakrát čakať,lebo šak mi nevedeli zobrať,tak ma poslali na sono a potom znova ☹ ☹
@makovicka53,ale fest skryté,dnes na 5 pokus sa im až podarilo a už som písala,dvakrát som si musela frontu vystáť ☹ ma štopkali dnes
@danielkabn no chuda si riadne vytrpis coo?...ja mam tiez problem ale s jednou rukou to je ok..a ked mi brali stale len z tej jednej tak chuda zilka cela ruka modra
@makovicka53,noo ☹ ty máš aspoň jednu ruku,ale ja ani jednu,keď mi povedali,že mi zoberú z krku,tak som sa skoro rozplakala ☹ a potom ma poslali preč na sono,nech si trochu oddýchnem
@makovicka53,utorok ráno sa stretneme,idem až utorok na kontrolu a znižovali mi dávku Puregonu 😒
@danielkabn hej no to je parada 🙂....asi si viac zareagovala a to je dobre ze ti znizili aspon ta maju pod kontrolou 🙂
@makovicka53,ja sa bojím bojím.. ☹ ☹ ja to chcem dotiahnúť do úspešného konca,tu už boli baby,čo im to museli kvôli rýchlemu reagovaniu prerušiť ☹ ☹ 😢 😢
Ahojte kočky.
@danielkabn, super správičky, len tak ďalej a neboj sa oni ťa majú pod kontrolou. 😉
@makovicka53, tak už sa ti blíži kontrola z krvičky a dúfam, že tam budú //. 🙂
ahoj @majka21,ako sa máš a ako to teraz zvládaš ty?ja sa bojím ☹ ja viem,že kontroly sú nato,ale bojím sa toho,že mi povedia,moc sa vám to vyvíja,je nám ľúto 😢 😢 😢
@makovicka53,ja viem..dneska mám hnačku,od obeda ☹ ☹ už mám zo všetkého nervy asi

@danielkabn vyborne tak to ma byt....test ma netrapi lebo som testovala zlou citlivostou....skusim v sobotu ak bude vse ok 🙂 ale citlivost 10 😉