icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

sylvestra
15. apr 2011

Ahojte babule.. aky mate piatok? Narcisy uz mate? 😉 Poslusne hlasim, ze dnes som prvy den bez liekov, vcera som dobrala posledny utros a dufaston. Tak dufam, ze vydrzim 2 v 1 aj bez liekov 🙂
@majka21 ahoj, to je super, ze mas foliky, dufam, ze vsetko bude OK. Pekne si uzivajte s muzickom, ale uz ho v najblizsich dnoch nepustaj prec, uz bude treba jeho material 😉
@danielkabn juj zajtra pregnyl, uz sa ti to veru blizi 😉 ale nemas sa coho bat. len cez vikend pekne oddychuj, aby ti foliky nepopraskali.
@makovicka53 no co s tou tvojou mrskou? treba ju nejako privolat, nemyslis? 😉 receptikov tu uz padlo dost, tak sa nejakym inspiruj 🙂
@ivanka7799 no veru, tu ziadost ti mohli vypisat aj skor. ved ked je schvalena, tak ma urcitu platnosti a to by ta uz usmernili, ci uz mozete ist do dalsieho kola, alebo nie.
@bielalady ako sa mas?

sylvestra
15. apr 2011

@danielkabn neboj, moja, aj ty si zachvilu budes doma vegetit 2v1 😀 vcera som bola po dvoch tyzdnoch mrknut kolegyne, hned na mna vybehli, ze mam ukazat brucho 😀 a jedna z nich mi potom vravi ze no to mas take, ako ako mam ja, ked som nafuknuta 😀 inak poobede a vecer mi bolo taaaaak zle bleee.... ale ge er ce nebolo 😀

danielkabn
15. apr 2011

@sylvestra,ja narcis tento rok mať nebudem,lebo som v robote do piatej 😒 a muž mi určite nedonesie,lebo on také veci nepodporuje a to každý rok prispievam..aj ma to mrzí,ale neporadím si ☹
to mi môžu folíky už popraskať? fuu,ja som si niesla v robote 3 dvojitrové fľaše vody..ani ma to nenapadlo,no dúfam,že to vydrží sakra ☹
a inak,super,že si už bez liekov,len sa treba šetriť..ja chcem ísť po OPU do roboty,asi na 10 deň po,zoberem si dovolenku,jak bude veľká noc,šak to 4 dni..myslíš,že je to dobrý nápad?
@bielalady,ozaj,už si tu dávno nebola 😉

sylvestra
15. apr 2011

@danielkabn mozno tych narcisakov este vymaknes, ked pojdes z prace. podla mna budu v uliciach az do vecera. ja tiez prispievam kazdy rok. foliky popraskat mozu, hlavne pri fyzickej namahe. preto kazdu ten den pre opu dodrziavat kludovy rezim. tak sa tiez pekne setri a drahy nech ta ofukuje /ako hovori Gatova 😉 / co sa tyka tej tvojej dovolenky, uvidis, ako sa budes citit. ja som nevedela, co mam ocakavat, ale nakoniec som bola rada, ze som doma. kazda sme vsak ina, a vsetky tieto suvisiace veci znasame inak. ozaj, kedy ti vychadza transfer? budete mat predlzenu kultivaciu? ak ano, tak to potom bude asi cez sviatky, ze? 😵 jeeeej, to by bola pekna symbolika 🙂

danielkabn
15. apr 2011

@sylvestra,ja som teraz v pohode,tak preto chodím do roboty,nemám žiadnu fyzickú zátaž,lebo celý deň sedím na stoličke,nepočítam to,že idem 100x cez deň na WC 😀 😀 ale tie fľaše vody som si fakt neuvedomila.. 😖
Máme PK,lebo inak sa to nedá,a transfer vychádza na Veľký piatok alebo Bielu sobotu,uvidíme,symbolika riadna,33 vajec 😀 😀

sylvestra
15. apr 2011

@danielkabn ked mas pohodovu pracu, tak to je ok. ale tie tazke veci uz radsej nenos, oki? 😉 mne veru dva foliky praskli, ale nie vlastnou vinou. rastli ovela rychlejsie, ako ostatne. tych malych bolo viac, tak sa doktor rozhodol, ze pockaju, kym dorastie ta vacsia urodicka. co je pochopitelne. ale ked tie dva praskali, tak to bola za bolest 😒 . sedela som doma na posteli, drzala sa za brucho a kyvala som sa spredu dozadu ako mentalna 😀 . to bolo vecer, rano uz bolo ok. ostatne pekne dorastli a vytiahli ich pri opu 🙂

makovicka53
15. apr 2011

@danielkabn presne tak mas ty pravu...budem drzat palceky 🙂

makovicka53
15. apr 2011

@ivanka7799 myslim ze tam je to jedno aky doktor vsetci maju pristup k tvojej karte.no moznoze to preto tak povedal aby si telo oddychlo od tych hormonov...neviem ale skusila by som isto zavolat a uvidis co ti povie 🙂 lebo ozaj to schvalenie trva najdlhsie

danielkabn
15. apr 2011

@sylvestra,no nebudem,to sa neboj,si ma vystrašila 😉 a hlavne sa bojím bolesti,neznášam ju,pretože mám nízky prah ☹
dnes mi robil sono Galo a počúvala som ho,ako počíta,že 5x 18 - kový folík,atď...a mám aj jednu cystu,to bolo 21mm tuším 😕
že kývať sa jak mentálna 😀 😀 ty si zlatá 😀 😀
zajtra picháme posledný krát dekáč a puregon,aj mi bude smutno 😀 😀 😀 ešte nám zostalo jedno 600-kové balenie Puregonu a 1 Dekáč,dúfam,že to už nikdy v živote nebudem potrebovať 🙂

makovicka53
15. apr 2011

@sylvestra moja to je dobre ze lieciky uz nemas verim babatenko sa ma dobre aj bez nich 😉 ...no ja ti neviem co s nou je dnes ma akosi aj brucho pobolieva...ale to spinenie ja neviem mam dost take hlieny ...ja neviem lebo ja mavam takuto mrchu bez krvy len spinenie tak som v pomykove...ale ked mam zacat krvacat tak cakam 😀

ivanka7799
15. apr 2011

@danielkabn To som si aj ja myslela že už tie injekcie nebudem potrebovať a ešte som aj rozmýšľala že komu by som ich tak predala a vidíš, nakoniec ich budem potrebovať ja sama 😒

ivanka7799
15. apr 2011

@makovicka53 No ved budem jej volať len mi tam akosi nikto nedvíha telefón... 😖

danielkabn
15. apr 2011

@ivanka7799,nemaľuj čerta na stenu ,ja nechceeeeeeeeeeem 😠 😠 😠

sylvestra
15. apr 2011

@danielkabn veru som ta nechcela vystrasit, prepac moja 😉 ja len v dobrom, ze ked mas taku krasnu urodicku, tak si na nu davaj pozor a cez vikend sa opatruj.tak este zajtra vydrz tie vcelicky a budes mat od pichaciek pokoj. mne veru tiez ostali nejake lieky, ale opatrovala som ich pre istotu, hoci tajne som dufala, ze uz ich nebudem potrebovat 😵 zbytky gonalu som uz zaniesla spat do lekarne, lebo vraj sa to ma spotrebovat do 28 dni od otvorenia pera. no a dekace mam este stale uschovane pre pripad, ze by niektorej kocici chybal 😉 ved vies 😉
@makovicka53 ja tiez dufam, ze bude ok aj bez liekov, po velkej noci idem na kontrolu, tak som zvedava velmi nan, ako zase podrastlo. nuz a dufam, ze tebe sa rozbehne ta mrska, nech mozes zacat s tou pripravou na ket. isto je to na nervicky taketo cakanie, tak drzim palce, nech to pride cim skor, aby si sa nemusela stresovat 😉

danielkabn
15. apr 2011

@sylvestra,viem 😵 😵 a neboj,zas až tak moc si ma nevystrašila,úrodičku si strážim,sa jej prihováram už 😀 😀 😀

sylvestra
15. apr 2011

@danielkabn ja len ze aj to sa moze stat, ked kazu kludovy rezim pred opu, asi vedia, preco. takze cez vikend si naordinuj pekne lezing 😀 mala som tu v utorok mamu aj neterou a ta sa ma opytala, ci moj muzik zarobi dobre 😀 som sa pobavila na nej. opica jedna, este ani do skoly nechodi a taketo veci ju zaujimaju 😀 aspon bola sranda 😀

makovicka53
15. apr 2011

@ivanka7799 to sa aj mne stava 🙂

makovicka53
15. apr 2011

@sylvestra si zlata dakujem...pytaj si aj fotecku a ukazes nam ho hm?😉....musis bt stastna prestastna...a ty si absolvovala niekedy KET?

danielkabn
15. apr 2011

@sylvestra,deti sú úžasné,na nich vidíme,že vývoj ide dopredu 🙂 uvidíš to sama na svojej dcérke alebo synčekovi 😉 😉
ležing bude,už včera som bola odbremenená od varenia 🙂 🙂

ivanka7799
15. apr 2011

@danielkabn No to nechcem ☹ ved predsa každá sme iná, neboj....

sylvestra
15. apr 2011

@makovicka53 fotecku alebo videjko zase urcite dostanem, moj doky je na toto pedant. naposledy som prisla od neho taka nabalena, ze az...tehu knizka, cd s nahravkou sona +euroobal hrubo naplneny kadejakymi informaciami o tehu, propagacnymi matrosmi a tak...mala som co studovat do vecera 🙂 ket som nikdy neabsolvovala, ale mame jedneho nanucika. takze ak sa rozhodneme pre surodenca, bude aj ketko 😉 potom mi budes robit poradkynu 😉
@danielkabn ja sa len bojim, aby z nej nebola nejaka zlatokopka v dospelosti 😀 ale je pravda, ze dnesne deticky su niekde inde, ako my v ich veku..su vyspelejsie, technicky zdatne, atd...nebudem prekvapena, ak prve slovo mojho babata bude enter 😀 😀 😀

makovicka53
15. apr 2011

@sylvestra jeej to mmusi byt prijemny pocit 🙂 snad sa coskoro budem aj ja vytesovat 🙂 drzkajte sa 😉

helenka12
16. apr 2011

@sylvestra ahoj vcera som bola na ten zakrok -kyretaz v Ilave ,no proste hrozne bola ta mlada dr.a chcela aby doktor isiel s nou pozret ultrazvuk ten prisiel jeho preslov ze ked on bol mlady jemu nik nepomahal atd..,a potom pozrel pochybujem ze poriadne a hovori tej dr.opis to iste co napisali v martine ja tu nic nevidim,no som cumela. ☹

ame
16. apr 2011

Dievcata moje, po dlhsom case sa znova hlasim...po neuspesnom ET dopadlo aj KET neuspesne.... ☹
A nie je to ironia osudu?
V den, ked mi volali z centra negat. vysledok som sa v priebehu dvoch hodin v jeden den dozvedela, ze:
segra je tehotna, naj kamoska je tehotna, kolegyna je tehotna a druhej kamoske vyslo 1. IVF.
Musim to stravit. Uz som objednana na pohovor na 2. IVF. Neviem, kde je chyba. Vzdy dojdem skoro do finale, vkladaju mi peknu, takmer hatchujucu blastocystu, a o 14 dni nic. ☹
Kedy ste dostali po vysadeni Utrogestanu mrchu?

danielkabn
16. apr 2011

ahoj @ame,tak to nie je možné,to je strašné,moc mi je to ľúto,bože,ja idem pondelok na OPU a tak sa strašne bojím,lebo za posledné tri týždne tu nie je žiadny pozitívny ohlas.. ☹ ☹ ☹
Budem ti držať palčeky do druhého kola,určite to musí byť veľmi ťažké... mali by ste s mužíkom niekam pri more vypadnúť a oddýchnuť si,možno to pomôže 😉

ame
16. apr 2011

@danielkabn Nemaj boja, OPU dopadne dobre, trosku si vydychnes, lebo ta to uz vsetko nebude tlacit. 😉 A musis pozitivne mysliet.....mne to vtedy pomahalo.
Do druheho kola musime ist teraz, chcem, aby mi to vyslo na leto, ked budem mat dovcu a nemusiet sa pytat z prace.

bielalady
16. apr 2011

@majka21, @danielkabn, @sylvestra, @makovicka53
Dnes som bola na kontrole, bola tam Gaťová, superžienka, vždy vysmiata.
Moje veľkonočné vajká vyzerajú v poriadku, aj podrástli a narástli ďalšie.
Kontrola v pondelok, OPU streda-štvrtok.

bielalady
16. apr 2011

@ame - to vieš, na posratého aj "budar" spadne!
Teší ma, že to tak hrdinsky zvládaš, QUITUJEM, nemáte už žiadnych mrazáčikov?

KOČKY- ktorá to už prelomí? Ja sa budem fakt tešiť !!!

majka21
16. apr 2011

@ame, moc mi je to lúto a žial, musíme vedieť aj takéto veci stráviť ako sa prihodilo tebe. Ja som bola na tom podobne s bábätkami a tehotenstvami a musím sa priznať, trvalo mi to dosť dlho, kým som to strávila. ☹
Som rada, že si sa rozhodla ďalej bojovať a nevzdávaš to. 😉

@danielkabn, nezúfaj a nedaj sa ovplyvnovať negatívnymi správičkami, to ešte neznamená, že tebe to nemôže vyjsť. Musíš myslieť pozitívne, he, ja viem, keby to bolo také jednoduché. Držím ti palčeky na pondelok, aby bola kvalitná úrodička. 😉

@bielalady, ako si dnes dopadla? Som velmi-velmi zvedaváááá. 🙂

Ostatné kočky pozdravujem. 🙂

helenka12
16. apr 2011

@ivanka7799 ahojja tiez idem na 2ivf a tiež mi povedal krajko to istepohovor omesiac a umelele najskor o 3 mesiace ☹ ☹