Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
ahojte dievčence,áno,boli sme dnes na vklad,službu mal Krajko a náš malý hrášok je už v brušku 😵 😵
ďakujem krásne @majka21,aj tebe želám podobne krásne zahryzkanie 😉 máte pekné známočky,neboj 😉
taktiež @bielalady,aj tebe 😉
Dievčence,ja tu s vami týždeň nepobudnem,budem odpočívať a pozitívne myslieť,žiadne testovanie,počkám si na 2.mája,poprosím vás ešte držať palčeky 🙂 🙂
Ahojte kočky.
Tak a už som 3v1. V brušku mám dve krásne embryjká, tak dúfam, že sa pekne zahryzkajú a bude sa im u mňa páčiť. 😵
@danielkabn
@majka21 Dievcatá držím vam palce fazulky nech si nájdu dobré miesto na zahryznutie.
Ahoj dievčatá. Tak všetkým čo ste po vložení embryí držím palčeky aby Vám rástli ,tak ako aj mne. Pekne oddychujte a myslite pozitívne a žiadne stresy, nech Vás obskakujú polovičky 🙂 😉 a testy ak chcete tak si urobte ale len po 10dni, aj Ja som si robila ale bol úplne slabučký pásik ani ho vidno nebolo poriadne a krvička a sono ukázali malé,ktoré už má práve 24týž. takže záleží na Vás 😉 a tým dievčatám čo len čakajú na ďalšie IVF držím palce aby to vyšlo 😉 AHOJTE a držte sa 🙂
@bberika- ďakujeme!, Aj vy sa opatrujte!
@zdenka1234- ďalšia skvelá ukážka krásneho príbehu, nech sa darí a ďakujeme !
Ahojte dievčatá, ako po sviatkoch? Vyšibané a pooblievané?
@danielkabn, @majka21, @bielalady dievčence, gratulujem ku vkladu a symbolicky vám poplujem brušká tfuj tfuj tfuj, nech sa tam vaše bublinky krásne usadia. Pekne oddychujte a opatrujte sa, nech sa im u vás páči 😉 a budúci týždeň čakáme tri pozitívne správičky od silnej stimulačnej trojky 😵 nuž tieto veľkonočné vklady sú iná symbolika, tak verím, že všetko dobre dopadne!
@zdenka1234 ahoj tešíme sa s tebou, že sa ti to podarilo, prajem ti príjemné tehu a zdravé bábenko 😉
@zdenka1234, ďakujem a gratulujem k tehu. 😉
@sylvestra, ďakujem a posielaj nám tehu vírusíky 😵 😵 😵
Ahojke všetky babenky 😉 tak sa znovu ohlasujem....držím silno palčeky babám, ktoré boli nedávno na transfere... a gratulujem Zdenke 1234 k tehu 😉 Sviatky boli fajn ale šibanie a oblievanie má ďaleko od ich významu 😒 no ale čo už...
@sylvestra Ďakujem a aj Ja Tebe prajem príjemné dníčky a hlavne aby bolo všetko OK 😉
@majka21 ahoj Majka,ja patrím k tým ktoré ešte len idu na prvý pohovor do Martina, chcem sa ťa opýtať ako Vám to dlho trvalo kym si sa stala 3v1? chcem vedieť čo ma čaká
Ahoj@aurelia1202. Najprv musíš ísť na pohovor, podá sa žiadosť do poisťovne, jej schválenie trvá cca 4-5 týždňov, medzitým alebo ešte možno pred tým, to netuším, sa vykonajú potrebné vyšetrenia ako odbery krvi a pod., u každej je to individuálne. Tie vyšetrenia ti neviem povedať preto, lebo ja som absolvovala v novembri IUI, to poisťovna nehradí a hormonálny profil mi robili pred IUI.
To či som 3v1 alebo 2v1 sa potvrdí až o dva týždne z krvičky. Toto bolo moje 3IVF, tak už by bolo načase dozvedieť sa pozitívnu správičku. 😵 😵 😵
Ahoj@aurelia1202, Majka Ti správne napísala, je tam určitá postupnosť, ale keď sa už do toho pustíš, utečie Ti to ako voda, ja som si napríklad skoro ani neuvedomila, že je to skoro rok, čo som sa dočkala prvého transferu, ale ja som aj dlhšie čakala na schválenie žiadosti a na mršku pred zahájením ivf- programu, ale ak si presvedčená, že by si to mala skúsiť, ak máte nejaké problémy, tak Ťa plne podporujem a určite aj iné kočky. Ak sa môžem opýtať už si chodila do nejakého centra? Viem, že aj v KE je nejaké, prečo ste sa rozhodli pre MT?
Ahojte žienky, pekné popoludnie prajem
@aurelia1202 tak napr. my sme ziadost vypisovali koncom augusta, koncom septembra bola schvalena. zaciatkom oktobra sme mali pohovor s koordinatorkou a ta chcela, aby sme hned sli do toho. takze v podstate sa da zacat aj dva mesiace po vypisani ziadosti, ak nie v tom nie su nejake ine natahovacky. ale my sme to mali naplanovane az na zaciatok roka a teraz sa uz 4.mesiac vytesujeme z tehu 😵 . ta postupnost tam samozrejme je, zavisi to od toho, ci mas porobene vsetky potrebne vysetrenia a tiez si mozes to obdobie aj sama naplanovat, kedze schvalenie ivf ma urcitu dobu platnosti.
@bielalady, @majka21 ako sa mate, babulky, a hlavne ako sa citite? dufam, ze ste ok a ze myslite pozitivne! 😉 specialne pre vas i pre danku TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😀
@bielalady no len pekne vírusiky popapajte, nech vám padnú na úžitok 😉 mňa boleli prsia pri čakaní menej ako počas stimulky, takže je to tiež individuálne. niekoho bolia viac, niekoho menej. Hlavne oddychuj a snaž sa myslieť pozitívne. ja viem, že sa to nie vždy dá, ale treba veriť, že bude dobre 😉 . držím vám babulky všetkým palce 😵
Ahojte som tu nová a idem na prvú konzultáciu do Heliosu v utorok 3.5.
Som po operácii endometriózy, ktorá bola vo veľmi zlom stave a lekár nám povedal, že šanca na otehotnenie je už len pomocov IVF. Manžel je v poriadku.
Mate niektorá poisťovňu Dôvera? Vraj sú tam nejaké dlhšie čakacie doby a prieťahy, neviete či je to pravda?
Nam teraz totiz pôjde o čas nakoľko bud pojdem na nejaku polročnú liečbu (vyvoláva sa umely stav prechodu), aby sa zamedzilo opatovnému nárastu endometriózy (ale vraj je to dosť náročné - fyzicky rôzne návaly, psychické stavy...), alebo hned tehotenstvo (to by som najradšej) 🙂 .
@aurelia1202
Ahojky aj ja idem prvy krat do Heliosu a to 3.5. Ty si uz bola? Ak áno, ako si bola spokojná?
@sofia17 @aurelia1202 Ahojte, vitajte medzi nami. Prvej konzultácie sa nemusite báť.
My sme čakali na vybavenie žiadosti asi tak 5 týždňov. A ako písala sylvestra, tak možete začať bud hned po schválení ale istotne by ste mali zacat do 6.mesiacov. Prajem vám vela uspechov.
@bielalady, @majka21 dievčatá držím palceky

@vivienna, ahoj, vitaj! To embryologička známkuje embryjká podla ich vývinu. 😉