Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@bodka4 a da sa snimi skontaktovat aj cez mail???ak by som sa chcela informovat a tak dalej alebo ak by mi dali daku radu
@petuska123
http://www.sanatoriumhelios.sk/ toto je ich stranka, nuz a my sme sa tam objdenali najprv len napohovor a tak sme uz komunikovali s nimi osobne
@aby ahoj, za každe IUI sa platí 100€ a môžeš ich mať koľko chceš
@zuzuliatko12 ...ahojky...musela som sa preobjednat..lebo nam skrizila cestu havarka co sa stala pod sutovom takze by sme to nestihli museli sme to otocit...take som mala nervy...lebo clovek sa uz tesi ze sa to trosku pohne a zas musime len cakat...takze vy idete o tyzden?potom daj hned vediet co a ako🙂
@makovicka53 ahoj, my ideme zajtra,tak sa potom určite ozvem. Už som zvedavá čo nám idú povedať ale zároveň som aj z toho nervózna. Tak zajtra Ti napíšem zatiaľ ahoj 🙂
@makovicka53 ahoj, tak už sme doma. zatiaľ ja mám všetky výsledky v poriadku a tento mesiac prebehla aj samovoľne ovulácia, čo som veľmi rada 🙂 Robil mi ešte ultrazvuk a ešte raz mi zobrali krv na hormonálny profil, ale čo je dôležité tak už tento mesiac ideme vyskúšať IUI, tak dúfam že sa už dočkáme toho malého anjelika 🙂 počkáme na menštruáciu a hurá do toho 🙂
@zuzuliatko12 ...velmi drzim prstiky...zajtra idem aj ja 🙂...som zvedava na vysledky spermiogramu a podla toho bude dalsi postup bud IUI alebo stimulacia...uvidime dam vediet ...drzkajte sa zajtra papapa
@makovicka53 ...juj som si zle precitala zakze ste uz boli..ale super ze sa to pohlo🙂
@makovicka53 aj ja Ti budem zajtra držať palce, nech sa to pohne aj Vám. A zajtra daj vedieť ako ste dopadli 🙂 A ak sa môžem spýtať robili Vám teraz prvý spermiogram alebo už ste boli na opakovanom. Nám ho robili pred 3 mesiacmi a nedopadol veľmi dobre ☹ A teraz mu nerobili nový spermiogram, takže sa necháme prekvapiť či motyka vystrelí 🙂 Tak zatiaľ ahoj a držkajte sa 🙂
😝 caute baby volam sa ada ja idem po prvy krat do martina 14.7. a mam obrousky strach ako sa budu spravat tam doktori ma tam niekto snimi skusenost aky je tam pristup
@matrioska6101983 bojim sa preto lebo som adoptovana a povodom som romka ale mam bielich rodicou som slusne vychovana ale viete ako asi mozu zareagovat odpiste mi volaktora ak budete mat cas
😨 to som zase ja ada zabudla som vam este povedat o svojom probleme snazime sa s priatelom o babatko 6 rokovisla som mojmu doktorovia ten mizobral krv spravil vsetky vysetrenia vratane laparoskopie vajcovody mam priechodne len ze vraj nemam ovulacie a mam zvyseny hormon muzsky na 7.7 a ma byt 2.2 aj priatel mal spermiogram dobry len ja mam zly ten hormon a nepravidelnu menstruaciu liecila som sa unho rok tabletky mi nezabrali tak mi odporucil navstivit centrum bud v Bratislave alebo v Martine som s Partizanskeho dala som sa do Martina len sa bojim ako budu na mna pozerat aky budu mat pristup
@matrioska6101983 neboj, su tam velmi zlati ludkovia.... dolezite je aby ty si bola sama sebou a nebrala ohlad na ludi s predsudkami.... V helliose su fakt strasne fajn
@bodka4 ahoj velmi si ma potesila ze su tam mili ludia prosim ta ked si tam uz ty bola ako je to ked tam ides po prvy krat robia ti tam aj hned volake vysetrenia alebo ides len na pohovor budu vysetrovat muzovy hned aj spermiogram lebo mi meska znova menstruacia ja som im volala ci mam prist aj tak alebo mam ist na inekciu mojmu doktorovi alebo aj ci cez menzes povedali mi ze mam aj tak prist ze to je jedno ci mam alebo nemam
a dakujem ti za odpoved budem sama sebou a nebudem si vsimat nazory druhych nie som sama na svete co maju problem otehotniet
@zuzuliatko12 ...ahojky..no ten spermiogram nam robili 1X a poviem ti ze tiez nic moc ale ze o dva mesiace to mame zopakovat...inak na tu sliznicu mi povedal len tolko ze to mam dost nizke len 5 mm a ze by mala byt 9 mm...tak mi dal clostylbegit a estrimax a mala by mi narast a ked nie tak idem na histeroskopiu a potoms a uvidi asi umele neviem hlavne sa uvidi po uzivani tychto liekov a o 2 tyzdne idem znovu a budem vediet viac 🙂...tak len stimulujme no co nam ine ostava 😉
@makovicka53 ahoj, tak aj vy ste sa už pohli 🙂 Aj mne dal clostylbegit ale to už asi na folikuli a na 11 DC mám prísť na ultrazvuk a potom sa uvidí kedy pôjdeme do toho. Ja som si myslela, že sa nám to tento cyklus podarilo ale mýlila som sa. Dnes som si robila test a negatívny ☹ , tak sa musím pozbierať a ísť ďalej len sa zase bojím, že ani to IUI nebude riešenie. Ak sa smiem spýtať ako to zvládaš, lebo ja mám riadne nervy a som strašne protivná ☹
ahojte baby môžem sa pridať?
čo nás bude čakať pred ivfkom, aké vyšetrenia?
@zuzuliatko12 .....no trosku sa pohli veci.... to som velmi rada ale na druhej strane som z toho vsetkeho nervozna...lebo sa bojim ze po potrate mam porusenu sliznicu ked mi nechce dorastat...som z toho na nervy taktiez ...neboj nie si sama🙂...a este ked mi doktor povedal ze som este mlada...a ze nechce hned riesit umele oplodnenie...a ja keby som bola uz zajtra tehotna tak som najstastnejsia zena....doma som tiez nervozna a len vrcime do seba 😀 ...ale to su te nervy z cakania...
ahojte kocky nemate skusenosti s liekom estrimex a spolu s kombinaciou s clostilbegytom?
ahojte, pridavam sa 🙂 ja idem v Heliose absolvovat moje 2. IVF-ko, prve som mala v BA v GF neuspesne... zatial mame za sebou len vstupnu konzultaciu, muz je objednany na spermiogra a mame im doniest moje cestne prehlasenie...
caute ja som bola na pohovor vcera v heliose Martin po prvy raz su tam velmi prijemny ludia doktor krajkovoc mi povedal ze mam maternicu dobru velku a pevnu ale mam pco tazke pco co to znamena neviem predpisal mi duphaston a clostynbelgyt lebo nemam pravidelnu menstruaciu aj teraz mi meska mala som ju naposledy v maji mrcha potm mam ist na 14 15 den ciklu na sono ci sa mi tviria folikuli a ked nie tak ze volake inekcie mi predpise neviete ake to su tie co si budem pichat sama doma nemate niekto skusenosti s pco a s inekciamy
zuzuliatko12 dík moc :0)))
ahojte babule, je tu niekto? potrebovala by som jednu obrovsku pomoc, zajtra rano ideme 1x do heliosu, a ja si neviem spomenut, ci tam ist nalacno alebo nie, prosim poradte mi, nech netraposim, dakujem velmi
@makovicka53 ahoj, tak ja som dnes absolvovala 1 IUI, tak uvidíme čo z toho bude 🙂 A vy ako?
@zuzuliatko12 ...ahojky...tesim sa s tebou a drzim silno prsty....nech to vyjde 🙂 ....ja akurat beriem lieky dal mi clostilbeyt a teraz uzivam estrimax a v pondelok idem na ultrazvuk zmerat sliznicu ci podrastla...dufam ze narastie..leo ak nie caka ma histologia ☹ ...necitim nic, ale dufam ze sa nieco deje 🙂....a teraz ides ako dlho cakat kym sa dozvies vysledok?aj si daco pri tom citil ked ti to robili?

@petuska123
1.my sme prvykrat tam sli po 2 rokoch snazenia, ale kedze sme chceli len vediet ci vobec mozeme mat tak sme to potom nechceli tlacit umelo a skusali sme doma, po 4 rokoch sme tam opat a chceme uskusit IUI
2. Najprv nam povedali co vsetko mozeme skusit a v akom poradi to robia.
3. tam sme este nedosli 🙂