icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

alinai
20. jún 2011

andy175 držim ti palce ,určite to dobre dopadne 🙂

andy175
20. jún 2011

@ria191 no dúfam, že ma moje vaječníky milo prekvapia 😉

andy175
20. jún 2011

@alinai ďakujem!!! 🙂

ria191
21. jún 2011

@andy175 strašne ti držím palce a hodím modlitbičku nech to dopadne čo najlepšie. Drž sa

sylvestra
21. jún 2011

Ahojte babulky
@ame, @izzie27 zienky, drzim vam velmi palce, nech vam toto letne kolo prinesie stastie a uspech!
@andy175 myslim na teba,snad vsetko dobre dopadlo a odobrali ti vsetko, co sa dalo 😉 ja som mala tiez najskor dva velke a veeela malickych folikulov, ale ja som dobre reagovala aj na davku 150...tak tie velke neriesili, nechali sme ich prasknut a cakali sme, kym dorastu ostatne a az potom mi robili odber...vidis, kazda zienka je tu iny pripad, ine telo s inymi reakciami... ale ved ti doktori robia odbery a podla toho vedia, co s nami...dufam, ze sa nam zajtra prihlasis s dobrou spravou, ze mas oplodnene vajko, alebo vajka 😵
@bberika z manzelovej strany je to mix, ale z mojej su same baby, takze pre mna aj moju familiu je chlapcek velkou zmenou 😀 tesim sa na neho velmi, vcera som bola na 4D, to bol pekny zazitok. 😵 a zajtra poradňa...

majka21
21. jún 2011

Ahojte kočky.
Ospravedlňujem sa, že som tu dlhšie nebola, ale nemala som net. Práve dnes mi ho zapájali späť. Mali sme rekonštrukciu strechy tak len preto. Teraz si už bývame pod novučičkou strechou ale roboty ešte vyše hlavy na našom domčeku.
Ešte som si vás nestihla spätne prečítať, ale vidím, že pribudli aj nové tváričky.
Všetkým vám držím palčeky, aby ste sa dopracovali k vytúženému bábätku. 😉
@sylvestra, jééééj, ty si už bola na 4D, to je super. Ako ten čas letí.
Ja som bola v piatok u dr., pekne rastieme a dostala som už aj tehu knižku.

matakrok
21. jún 2011

ahojte, som tu druhykrat, teda new face 🙂
velmi sa tesim do heliosu o 2 tyzdne, hlavne, ze sa veci pohli.
viete mi prosim poradit? v CAR v Kosiciach mam schvalenu ziadost zo VsZP na UO planovane v KE. liecbu sme sa vsak nakoniec rozhodli podstupit v MT. ideme tam 1x. no na UO 2. v poradi. mam informovat lekara v KE, ze uz s nim neratame alebo zavolat rovno do poistovne v BA, ze tato ziadost pre CAR KE neplati? alebo pockat co nam povedia v Heliose? ako ste to riesili vy, ak sa to u vas vyskytlo?
dakujem vopred a pekny dnik prajem

sylvestra
21. jún 2011

@majka21 no ahoj, stratena dusa 😉 isto sa vytesujes z domceka, ale bude pri pracach opatrna, aby bolo mimi v poriadku. a ako sa citis? robili ti odbery na ten skrining?
@matakrok s tymto veru skusenost nemam, skus si zavolat do poistovne a opytat sa na to...podla mna ked uz raz bola ziadost schvalena, jej im jedno, kde sa to urobi..ale aspon pre istotu, nech vedia, ked dostanu fakturku za vykony z ineho CAR...

matakrok
21. jún 2011

@sylvestra ahoj dakujem za odpoved. asi najlepsi postup bude zavolat do poistovne, potom vyckat co v heliose a nakoniec zavolat v kosiciach...si pocka doky 2 tyzdne na moje zavolanie, co uz🙂

majka21
21. jún 2011

@sylvestra, tak žial tie práce čakajú na maminku, ktorá nám velmi vela pomáha. Ja skoro nerobím nič. Mám sa fajn. Zatial mi nerobili žiadne vyšetrenia, len prvé tehotenské odbery čo sú len také bežné.

izzie27
21. jún 2011

@sylvestra
@majka21 Ahojte kocky, ja to tu tiež nejako zanedbávam...ale polepsím sa . Este som nemala cas zavolat koordinátorke, že by som chcela 29.6. zavolať aby so mnou ratali. Takze zajtra sa na to chystám.
Ako vám pekne pribudaju tie týždne, verím, že aj nám ostatným už tak čoskoro budú pravda @ame
len nám pekne posielajte vírusíky.... 😀

andy175
21. jún 2011

Ahojte kocky! nedá sa mi Vám odpovedať, tak píšem takto. nejako mi blbne pc. no tak dnes bol odber. robil ho doktor Krajkovič. odobral mi osem vajíčok. embryologička zhodnotila 3 na známku 1, 3 na známku dva a ostatné dve známkou 3. zajtra ráno si mám zavolať, ako to pokračuje ďalej. verím, že sa nám podarí vytvoriť čo najviac kvalitných embryí. ako som bola na konci ešte u doktora, tak povedal, že sa so mnou natrápil kvôli mojej endometrióze, že bolo ťažké sa k nim dostať. inak všetko prebehlo bez komplikácií som si trošku pospinkala a išla domov. 🙂 ďakujem, že ste na mňa mysleli.

izzie27
21. jún 2011

@andy175 celkom pekna urodička, pekne sa im na dialku prihováraj a prajem ti vsetko dobre dopadlo
🙂

jurdinka
21. jún 2011

AHojte kocky, som tu nova mozem sa k vam pridat? snazilka som uz velmi velmi dlho aj ked mam uz skoro 4.rocnu dcerku. bola som snazilka aj pred narodim dcerky a teraz aj po jej narodeni. mate tu niektora skusenost s KET? chcela by som ist do Heliosu na jesen na embryotransfer.

majka21
21. jún 2011

@izzie27, držím silno palčeky, aby si to dotiahla do úspešného konca a tešila sa z vytúženého drobčeka.
andy175, pekná úrodička, držím silno palčeky, aby boli kvalitné embryjká a aby sa im u teba páčilo ďalších 9 mesiacov. 😉 Oddychuj a mysli pozitívne. 🙂

alinai
21. jún 2011

andy175 no super,fakt pekna urodička držim palce aby všetko bolo ok a aby sme sa dopracovali k vytuženemu babu 😅 .Babulky držim vam všetkym palce nech vam to dobre dopadne 😀

majka21
21. jún 2011

Posielam tehu vírusíky : TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

andy175
22. jún 2011

ahojte! takže z odobratých osem vajíčok boli zrelé štyri a oplodniť sa podarilo len dve. takže zatial máme dve embryiká. verím, že nám zostanú a už sa s nimi nič nestane.

alinai
22. jún 2011

ahoj andy175 musiš mysleť pozitivne a určite to dobre dopadne aj to je velky uspech že mate dve embryika,teraz len čakať a dotahnuť to do uspešneho konca ,už si velmi blizko aj ked to čakane je najhorše.Si na PN lebo mne doktorka hovorila že mi doporučuje PN ,aj keby chodim do prace tak neviem či mi to budu tolerovať 😉

andy175
22. jún 2011

@alinai ahoj! ja som PN už asi druhý týždeň. Doktorka mi odporúčala byť PN hneď ako som začala brať tie druhé injekcie Menopur. takže teraz odpočívam. tak tolerovať... vieš, my za to nemôžeme, aké máme problémy. takže keď je pre nás dobré byť v kľude, tak radšej veru zostanem PN. a moja riaditeľka to už bude musieť nejako vydržať. veď nie sme stroje 😉

ame
22. jún 2011

@sylvestra vdaka 🙂 , musi nam uz toto leto aj s @izzie27 vyjst
Ja mam v tomto druhom kole za sebou uz jednu injekciu Decapeptylu, akosi som si od nich odvykla, stipala. A este som sa stihla pichnut tou ihlou aj do prsta. 😀
1.7. idem na prvu kontrolu a ratam, ze okolo 15.7. bude OPU.

izzie27
22. jún 2011

@majka21 dakujeme za vírusíky
@ame samozrejme že nám to výde 🙂 budeme sa o to vsemozne snažiť. To ja v tom čase začnem chodiť asi na kontroly 😝 ALE MY TO ZVLÁDNEME......

danielkabn
22. jún 2011

@majka21,ahoooj..som rada,že si sa ozvala,budú to tie dvojičky,či nie? to si nenapísala,a ja som zvedavá 😀 😀
ja pôjdem na Ketko až koncom augusta,alebo v septembri,ešte si počkám jeden cyklus a hor sa do toho,lebo mi to môj gyndoš odporučil dva cykly počkať 😉

majka21
22. jún 2011

@danielkabn, ahoj moja. Je to len jednoplodové tehotenstvo. Super som rada, že sa dávaš do boja a budem ti silno držať palčeky. 🙂

ivanka7799
23. jún 2011

Ahojte babenky aj nové tváre... 😉 tak ja pomaly končím so stimuláciou, zajtra idem na kontrolu a už sa asi aj dozviem kedy bude odber 😵 tak som zvedavá, ja tipujem tak na pondelok.... 😀

ria191
23. jún 2011

@andy175 ahoj až dnes som sa dostala k počítaču super ti to dopadlo aj som čakala, že tých vajíčok bude viac ako predpokladali veľmi ma to teší teraz len pevné nervy na to dlhé čakanie veľmi ti to prajem pa

majka21
23. jún 2011

@ivanka7799, držím palčeky na dobrú a kvalitnú úrodičku 🙂

andy175
23. jún 2011

@ria191 ďakujem! veru čakám čakám. zajtra už budem vedieť viac či sa vklad uskutoční alebo nie. 🙂

ivanka7799
23. jún 2011

@majka21 Ďakujem moja... 😉 dúfam, že bude poriadna a kvalitná.... 😅

ivanka7799
24. jún 2011

Ahojte, takže už je to potvrdené, odber je v pondelok 27.6., kto sa prídá 😀