Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Ahojte! takže z dvoch embryok je už iba jedno. aj to je zatial na tretí deň sedembunkové. tak v nedelu sa uvidí. ráno mám znovu volať. fakt som tak verila a šanca je už teraz malá. teda až na to jedno embryo. ale možno sa stane zázrak a v nedelu mi povedia pozitívnu informáciu. malinká nádej ešte zostáva. ☹
@andy175 ja som mala vo februari len 4 vajíčka. Podarilo sa oplodnit len 2 a ptom sa to začalo kazit a neprisli sme ani k transferu. Tak som si to odplakala a teraz uz je celkom fajn,. 29.6. začínam 2.IVF a verím ze bude uspešné. Len treba sa ukludnit, zatat zuby a hlavu hore. Ved raz to vyde. 🙂
ahoj @andy175, tak ako si na tom? Dúfam, že je všetko o.k. a máš silných bojovníkov. Držím palčeky. 😉
@ivanka7799, super, držkaj sa, budem na teba v pondelok myslieť. 🙂
Ostatné kočky pozdravujem a prajem krásny zvyšok víkendu. 🙂
@izzie27
@majka21 ahojte! no tak nevyzerá to dobre. dnes ráno som volala do Heliosu a embryologička povedala, že od tretieho dňa kultivácie sa nič nezmenilo a na transfer to nevyzerá. ešte tam mám ráno volať, ale podľa mňa z toho nič nebude. 😒 už to musím nejako predýchať a začať odznova. baby držte sa a ešte pekný zvyšok víkendu prajem!!! 😉
Pekný večer. Nepísala som, pretože som absolvovala obdobie s injekciami. Dnes je už OK. Včera sme si boli pre naše prvé embryjko. Bol to zvláštny pocit s o 14 dní na kontrolu. Odber dopadol dobre. Nechcem o ničom hovoriť dopredu, aby sa niečo neskazilo. Veľmi v to dúfam.
Ahojte, tak to mám úšpešne za sebou, nazbierali 😀 13 vajíčok, ale len 12 by sa malo oplodňovať. Dnes ked som volala embryologičke tak mi povedala, že keď všetky očistili tak zrelých bolo 10 a na oplodnenie zostalo 8, tak je definitívne 8 oplodnených....dúfajme že sa im všetkým bude dobre dariť 😅 Ďalšie info vo štvrtok.
@andy 175 mrzí ma to s tvojími...ale hlavu hore a hor sa do druhého kola 😉
@ivanka7799, myslela som na Teba, no tak ako sa máš moje... teraz sa pekne lieč a budem sa modliť za Vaše bublinky, nech PK dotiahnu do úspešného konca a snáď si aj niečo odložíte, ale ani to možno nebude treba 😅
Všetky ostatné babulky pozdravujem, veľa šťastia všetkým!
@bielalady Ahoj, mám sa celkom fajn...deň odberu bol v pohode, neskôr som začala cítiť vaječníky, ledva som chodila ale našťastie sa o mňa priateľ vzorne staral 😵 až deň vyústil do zvracania a bolesti hlavy....asi som to prehnala s tým, že som si dala kávu a bábovku...a potom ovocie ... 😝 ale dnes už je lepšie, zajtra pôjdem asi na kontrolu, na sono či sa mi náhodou netvorí tekutina, aby som tomu predišla nie tak ako pri prvom IVF. A ďakujem, že na mňa myslíš, si zlatá 🙂 dúfam aj ja že teraz to bude všetko tak ako to má byť. 😅
@andy175, je mi to moc lúto, ale nezúfaj, hlavu hore. trocha si oddýchni a šup do ďalšieho boja 😉
@ivanka7799, skvelá úrodička, myslela som včera na teba. Moc držím palce, aby sa počet tehuliek konečne rozrástol. 🙂
@andy175 😢 tak mi je to luto....ale ako píše majka, treba si oddýchnuť, vyčistiť hlavu, ukludnit a minimálne za tri mesiace sup do dalsieho kola. Budem ti drzat palce.
@ivanka7799 to je ale pekná úrodička, len nech sa jej darí
@ria191 ahoj tak to jasom pred tebou a začínam už zajtra. tak dúfam, že nám to tentokrát vsetko dipadne na 1 🙂
Baby držím Vám všetkým palce!!! Nech sa Vám to všetkým podarí a tie ktoré už bábätko čakajú, tak krásnych deväť mesiacov!!! ja som ešte stále doma na PN do konca mesiaca. Nech trochu zregenerujem a naberiem sily do práce kam sa mi vôbec ale vôbec nechce. A o tri mesiace znovu začíname. Včera som volala s doktorkou a ta mi ešte poradila genetické testy, ale nebola pri pc, tak mi ani nevedela povedať, či tam nie je ešte niečo iné kvôli čomu to zlyhalo... neviete čo môžu tie genetické testy odhaliť? ja sa tomuto vôbec nerozmiem... 😅
@alinai aj ja som v "cakacom rezime". Kedy ste ju vypisovali? My este v maji, zacinam byt netrpezliva....
Kočky všetkým vám držím palčeky, aby ste to dotiahli do úspešného konca a pridali sa k nám tehulkám. 🙂
@jajabajaja, skús zavolať do poisťovne a opýtať sa či je už žiadosť schválená. Ja som tam volala asi 3x, čo už bola schválená, ale dáko ju nevládali odoslať z poisťovne. Ja patrím do všeobecnej.
Ahojte, tak som bola dnes na preventívnej kontrole lebo som mala taký pocit nafúknutého brucha a keďže pri prvom IVF to bolo to isté tak som asi vedela čo mi povedia. A potvrdilo sa 😒 mám tekutinu, dali mi do žily solumedrol a zajtra idem zas a podľa výslekov sa uvidí kedy a či mi ju budú vyberať, no nič moc ☹ Začínam sa obávať toho, že to začína mať podobný scenár ako pri prvom....teraz potrebujem vedieť či táto tekutina v tele a jej vyberanie nemá za následok potom výsledný efekt, ktorý budem očakávať za 14 dní, v sobotu by som mala mať tranfer... Alebo keby napísala baba, ktorá mala tekutinu a potom v pohode otehotnela, to by ma veľmi upokojilo. Nepoznáte niekoho takého, ďakujem 😕
@ivanka7799, ja poznám len takú, ktorá mala tekutinu v bruchu na tretí deň po transfere. Dávala si vkladať 3 embrijká a teraz čaká dvojičky. Pokial to dovtedy neustúpi, tak pôjdeš potom neskôr na KET, nie na čerstvý transfer. Ja mám takéto informácie, ale ak sa to zmierni, tak transfer urobia. Oni už vedia čo majú robiť, neboj, bude dobre.
Držím silno palčeky. 😉
ivanka, ja som mala tiež vodu okolo vaječníka. Pichala som si 5 dni solumedrol a bola som v heliose aj na kontrole, pretoze som mala dosť veľké bolesti cca na 4 den po odbere. Transfer som mala v sobotu a ešte pri ET mi robili sono a vodu som už nemala, tak bolo všetko v poriadku. Ak sa ti niečo nezdá, radšej zavolaj lekárovi, poradí Ti.
Ďakujem Vám, ale mám iný problém. Som 5 deň po ET. Približný termín môjho menzesu by mal byť 2.7. Od trasferu ma pobolieva podbruško, akoby menzes chcel prísť, nebolí stále, ale mám taký zvláštny pocit,skôr to cítim v miestach maternice. Neviem, či sa mám obávať toho alebo si mimčo robí svoje pohodlie. Som v kľude, nič nerobím. Nemali ste niektorá podobné pocity, prosím trošku povzbudiť. Ďakujem
ahojte dievcence,mam velku prosbu.Mam zvysny MENOPUR 8 praskov a 19 vodiciek ak by ste mala niektora zaujem.Konci zaruka 8/2011.surne predam dakujem 🙂 na cene sa dohodneme
Ahojte babulky
@andy179 veľmi ma mrzí, čím si si prešla, ale prosím, nevešaj hlávku. verím, že to nevzdáš a držím palce do ďalších bojov!
@ivanka7799 verím, že sa ten hyperák upraví po tých injekciách, nezabúdaj stále veľa piť a cikať, to je dôležité. držím palčeky 😉
@izzie27 moja zlatá, ako si to včera odštartovala? tfuj tfuj tfuj, držím palce a myslím na teba!
@ria191 aj tebe držím palce, nech ste s izzie27 úspešné
@akra ja som mala cca 4-5 deň po transfere také bolesti ako na menzes, že som si chcela dať tabletku od bolesti. potom som si prečítala, že práve v tých dňoch prebieha uhniezďovanie blastocýst, tak ma to ukľudnilo a bolesti tiež pomaly prestali ...a vidíš, už končím 6.mesiac 😉 hlavne sa snaž držať v kľude a nemyslieť na zlé veci, také kadejaké bolesti a pod. nemusia v konečnom dôsledku znamenať nič zlé... veď nevieš, čo sa ti práve v brušku deje 😉
@helenka12, @jajabajaja držím palce, nech vám to čím skôr schvália, aby ste mohli začať, kočky 😉
@majka21 maminka, ako sa máte s drobčekom? všetko ok? dúfam, že sa cítiš dobre a užívaš si zaslúžené a vytúžené tehu 😵
Ahoj @sylvestra. Hurá už si tu znova. Už som si myslela, že si nás opustila.
My sa máme zatial s drobčekom dobre, všetko je o.k. Už sa velmi teším na to malé stvorenie, už sa neviem dočkať. Najradšej by som už lietala po obchodoch a nakupovala, ale ešte je priskoro.
A ty už končíš šiesty mesiac? To ani pravda neni, ako ten čas beží, čoskoro budeš mať tehulkovanie za sebou. 🙂

Ahojte,ja sa chcem pridať 😅 ale ešte stale čakam na schvalene s poist.. 😢