Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Budeme mat dievčatko.Mysleli sme,ze konecne chlapec,lebo mame v rodine same baby ,ale nie.Aby sme si nezavideli 🙂.Ale hlavne nech je to babatko zdrave.Aj to tvoje 🙂
Ahojte, takže aj ja už mám za sebou prvú konzultáciu v Heliose. "Vyfasoval" nás Dr. Krajkovič. Keď videl moju kartu, tak sme rovno vypisovali žiadosť na IVF. Som rada, že som počúvla Vaše názory a vybrala si Helios. Boli úplne super. Trochu sa obávam, či to všetko zvládnem...
Ahojte babky!
@ame Dúfam, že už pekne oddychuješ v postieľke a o chvíľu príde teta embryologička a povie Ti, že si mala krááásne vajíčka 🙂 .
@zofi81 Neboj sa, tak rýchlo to prebehne, ani sa nenazdáš. Aj ja som mala zo všetkého obavy, no teraz viem, že všetko sa dá prežiť. Ja stále len myslím na ten krásny pocit, keď mi dali bublinku do bruška. Ale ty teraz zatiaľ pekne mysli na vajíčka, aby ráááástli! Injekcie sú v pohode, to je na tom to najmenej🙂
Ahojte dievcata,
@mirnili @izzie27 dakujem za povzbudive slova, snad to cele dobre dopadne...
No dnes som zazila prvy sok a riadny stres zaroven... Citala som sit tu v rozmych temach o IVF, ved nech sa dozviem co najviac a s hrozou som zistila, ze injekcie decapeptyl sa maju drzat pri teplote 2-8 C. Neviem preco, bola som presvedcena, ze tento mam aj ja a ze je to teda v prdely, mozem ich vyhodit, lebo my ked sme odchadzali s igelitkou liekov z lekarne teta nam povedala, ze nemaju ist do chladnicky ale drzat ich pri izbovej teplote. Tak fajn, sme prisli domov, lieky pred 3 mesiacmi polozili v prazdnej izbe /buduca detska/ a uz sme nic viac neriesili.
Tak som zacala stresovat dnes, vystresovala som aj muza, ze lieky su uz zle, potom som volala do Heliosu, tam mi nastastie povedali, ze mam diphereline a ten moze byt pri teplote do 25 C. Zle som si zapamätala nazov a kedze tu baby väcsinou mali ten decapeptyl, bola som zrazu presvedcena, ze ani ja nemozem mat nic ine, ako vy ostatne...
Tak som sa potom trochu ukludnila, a dufam, ze pri tychto horucach v tej miestnosti viacej nebolo... Ak tak o stupen, dva, ale to by snad nemalo vadit, co poviete? 😕 Tak mam za sebou prvy stres... Uz sa asi nejdem dalej sparat v dalsich temach, teda aspon na dnes mi stacilo 😀
Dievcata, co ste boli uz na IVF, kedy ste brali Proveru, rano alebo vecer? Alebo je to jedno? Dakujem 🙂
Ahojte takže som dnes bola na kontrole.....a výsledok? ☹ ☹ ☹ 😢 😢 😢 negatívny, takže no comment.....
@ivanka7799 tak to mi je naozaj luto 😢 trosku si oddychni, a skus dalsie kolo, hlavne to nevzdavaj
@mimili @majka21 @izzie27 @sylvestra @danielkabn kocky, tak mam OPU za sebou, ale tie bolesti v podbrusku v noci predtym a dnes cely den plus kazdy hrbolec pri ceste autom neprajem nikomu....mala som az 15 folikov, ale len v 5 bolo vajicko, ostatne boli prazdne, bohuzial....asi nedokazem viac vyprodukovat , mam tri 1 a dve 2....OHSS ma nastastie nechytil, len trosku obsuchol, budem pichat este 4 injekcie pocas nasledujucich dni.....a inak, dr. Krajkovic ma asi dovolenku
@ame,super..pekná úrodička,5 je lepšie ako nič 😉 len aby sa dobre oplodnili,a nech ti ostane aj nejaký ten mrazáčik 😉 ja som ohss mala tiež len mierne,tretí deň po opu,aj som pichala solumedrol,ale nemohla som sa nadýchnuť,tak sme vtedy trielili do MT,ale našťastie sa mi tá voda len trošku usadila,ani neodsávali..len pichli ďalší solumedrol.Väčšinou Ohss chytajú baby s pco..a ja k nim patrím 😒
teraz pekne oddychuj...ale šak ty to ovládaš a tfuj tfuj držím palčeky 😉 😉
@danielkabn ahoj, ved aj ja mam PCO, tak preto som sa bala OHSS ako certa, ale dnes som volala a oplodnili sa mi len dve vajka ☹ , tak neviem, ci dojdem vobec k transferu, som z toho smutna, lebo som si tento cyklus dost vytrpela....mam strach z nasledujucich telefonatov
@ame,ahojček..ale dostaneš sa k transferu,len nehádž flintu do žita,ja som sa tiež moc moc bála telefonátov,úplne sme tŕpli,aj keď sa mi oplodnilo 17 vajek a to sme sa ešte s mužom chytili,že všetko nedáme zmraziť,lebo že to vyjde strašne veľa a nakoniec sme boli radi,že nám zostali 4..takže fakt ako písala @majka21,myslieť pozitívne,mne to vtedy dosť pomáhalo..držkaj sa 😉 myslíme na teba tu všetky!!!
@izzie27 @majka21 @danielkabn @mimili mam po druhom strasnom telefonate, z dvoch oplodnenych su obe na znamku 1 (maju obe 8 buniek) a dokonca sa este jedno, kt. uz nedavali sancu, trochu vzchopilo...teraz ich caka najtazsi usek cesty.....dakujem vam kocky za podporu, ste zlate 🙂
@izzie27 moja, ako pokracujes? davka rovnaka? pocity?
Ahojte kocky...vidim ze poniektore pokracujete velmi dobre...len tak dalej. Ako sa mate?po dlhsom case som sem zas nakukla s malou dusickou 😉
@cikyta Ahoj Ciky! Ako sa Vám darí? A čo malá princezná?
@ame To je super, už len pár dní a sú u Teba!
@zofi81 Tak ako injekcie... prežila si?? 😕
@makovicka53 Ahoj. Chystáš sa "na to"?🙂 Ty ideš na KET, či musíš odznova?

@bberika,jééj ty si tu už dávno nebola, som rada, že aj o tebe niečo počuť. Ďakujem, dávam si pozor, len s tým pitným režimom mám trocha problém, ale snáď tie 2 litre nejako natlačím do seba, aspoň si myslím, že tolko vypijem. Držkaj sa. 😉