icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

makovicka53
29. júl 2010

@zuzuliatko12 .napisala som ti internu postu 😉

aby
10. aug 2010

makovicka53 ahoj no okrem toho ,že mi cysta praskla aj s vaječníkom museli ho zobrať , endometióza a cysty a tak.
Urobia mi hormonálny profil a ide sa na to sa teším ,aj bojím aj všetko. 😀

strelka11
17. sep 2010

a tu to nejako vymrelo,uz nie su ziadne nove snazilky,ktore zacinaju v Heliose??? 😕 😕

kiara15
20. sep 2010

@strelka11 ja stiulujem este niekto??

strelka11
22. sep 2010

@kiara15 drzim palce 🙂 toto je tvoje prve IVF?

kiara15
22. sep 2010

@strelka11 ahoj nie uz 3tie 2ivf mi nevysli ale ktko bolo uspesne ale 8tt nam prestalo byt srdiecko ☹

renka1801
22. sep 2010

Ahojte ja som začala v Heliose svoje 1. IVF zajtra mam už OPU.

strelka11
22. sep 2010

@kiara15 jaj ☹ tak hadam teraz to vyjde,prajem MOC MOC MOC 😵 😵 😵

evasbk
22. sep 2010

@kiara15 aj ja stimulujem, dnes som bola v heliku a v nedelu idem zas na sono a krvičku. Kedy ti vychadza OPU??

evasbk
22. sep 2010

@renka1801 Držkám palce, nech je čo najviac vajíčok. Daj vediet potom ako si dopadla 🙂

kiara15
22. sep 2010

@strelka11 dufam aj ja ze to vide tento krat 😉
@evasbk aj ja som bola dnes a idem teraz v sobotu 😉 skoda mozno sme sa aj videli??a opu vychadza asi tak na stredu a tebe?,

evasbk
22. sep 2010

@kiara15 ja som bola o 7.00. už tam a tak do pol hodiny som odišla. Možno sme sa videli 😉 Ak to pojde tak ako prvý krat, tak podla mojích výpočtov by som mala mat OPU prvý okt. týž. teda týžden po tebe 🙂

kiara15
22. sep 2010

@evasbk ved aj ja som tam bola uz pred siedmou urcite ked som vychadzala ty si cakala v cakarni ja som taka pevnejsia a mala som teplakovu sup.adidas 😉

evasbk
22. sep 2010

@kiara15 neviem, možno, moc som sa nedívala kto ma čo oblečené, ale je pravda, že niekedy ked tam sedím, tak si viem len tak povedat, či si náhodou nepíšem aj s tou babou čo sedí vedla mna 🙂 Ty nie??
Ja som išla hned na krv a až potom na sono, takže možno sme si podali klučku na dverách. Viem že nejaká babena vyšla od sestričiek a potom som išla ja, ale vobec neviem ako vyzerala, možno si to bola ty,?

evasbk
22. sep 2010

@kiara15 Tak teraz som si pozrela tvoj album. BOla si aj s mužom??? Lebo sa mi zdá, že takého chlapa som tam videla sediet v čakarni 🙂 🙂

kiara15
22. sep 2010

@evasbk nebola som s muzom bola som s kamoskou je mozne ze sme sa minali ale vsak nabuduce 😉

zlatanka30
22. sep 2010

kiara 15ahoj pichas gonal???

evasbk
22. sep 2010

@kiara15 ale bol tam taký chlapík tvojmu podobný, no nevadí. Na buduce si budem viac všímat..

kiara15
22. sep 2010

@zlatanka30 znie moja ja picham menopur a ty??
@evasbk ja som tam takeho veru nevidela 😉 😉

larati
23. sep 2010

ahojte, rada by som sa spytala ci ma Helios zmuvu aj s Doverou. Dik za odpovede🙂

kiara15
23. sep 2010

@larati skus si napisat na fore sanatoria doktor ti na to odpovie ale myslim si ze hej 😉

renka1801
25. sep 2010

Ahojte žienky, tak ako som písala 23. som bola na OPU, mala som 6 folikulov a nakoniec z toho boli len dve vajíčka.
No a teraz nám ostal len jeden bojovník tak dufam že vydrží. A budem mať vobec čo vkladať. Pichala som si najvyššie možne dávky a nič moc to nepomohlo. V nedelu telefonujem ako sa mu darí. Potom napíšem.

aby
27. sep 2010

tak dostala som Clostilbegytem niekedy budúsi týžnem začnem kedy dostanem mrchu podľa toho a potom sa objednať do heliosu uuuu no som zvedavá 😀
baby držím vám prsty 😉

aby
7. okt 2010

už tu nikto nechodí? 😒
no mne sa mrcha nedostavila 6dní mešká , bolia ma prsa a dneska som bola u doktorky zajtra idem pre výsledky možno sa fazuľka, no nejdem predbiehať uvidí sa zajtra fuuuu to sú stresy čakať do zajtra 😲
no ked už čakám cez 4roky ten jeden deň je ako kvapka v mori, len ma hovadiny napádajú. 😲 😒

speranza1
7. okt 2010

@aby ahoj.... mozno aj ja patrim do tejto temy.... hoci este len v pondelok ideme na prvu navstevu... 😉
a tebe "aby" drzim palce .. nech sa zajtra dozvies len tie najlepsie spravicky 🙂 😉

aby
7. okt 2010

@speranza1 držím prsty a kolko sa snažíte?
ja som tak napätá fuuu ani nezaspím 😒

aby
8. okt 2010

takže nič,
dostala som vyvolávačku a ked nič tak mam o dva týždne prísť 😢

aby
8. okt 2010

@janicca ahoj

speranza1
8. okt 2010

@aby ahoj aby.. my sa snazime len 3 roky... avsak sme sa rozhoidli pre takyto krok skusit CAR... dufame a pevne verime, ze nám tam pomozu na nasej ceste za dietatkom 😉 a vy kolko sa snazite?

speranza1
8. okt 2010

@aby je mi to luto ze vam to nevyslo ani tentokrat.. 😢 .. vy ste mali nejake problemy, kvoli ktorym nemozes otehu?