Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
makovicka53 ahoj no okrem toho ,že mi cysta praskla aj s vaječníkom museli ho zobrať , endometióza a cysty a tak.
Urobia mi hormonálny profil a ide sa na to sa teším ,aj bojím aj všetko. 😀
a tu to nejako vymrelo,uz nie su ziadne nove snazilky,ktore zacinaju v Heliose??? 😕 😕
Ahojte ja som začala v Heliose svoje 1. IVF zajtra mam už OPU.
@kiara15 neviem, možno, moc som sa nedívala kto ma čo oblečené, ale je pravda, že niekedy ked tam sedím, tak si viem len tak povedat, či si náhodou nepíšem aj s tou babou čo sedí vedla mna 🙂 Ty nie??
Ja som išla hned na krv a až potom na sono, takže možno sme si podali klučku na dverách. Viem že nejaká babena vyšla od sestričiek a potom som išla ja, ale vobec neviem ako vyzerala, možno si to bola ty,?
kiara 15ahoj pichas gonal???
@zlatanka30 znie moja ja picham menopur a ty??
@evasbk ja som tam takeho veru nevidela 😉 😉
ahojte, rada by som sa spytala ci ma Helios zmuvu aj s Doverou. Dik za odpovede🙂
Ahojte žienky, tak ako som písala 23. som bola na OPU, mala som 6 folikulov a nakoniec z toho boli len dve vajíčka.
No a teraz nám ostal len jeden bojovník tak dufam že vydrží. A budem mať vobec čo vkladať. Pichala som si najvyššie možne dávky a nič moc to nepomohlo. V nedelu telefonujem ako sa mu darí. Potom napíšem.
tak dostala som Clostilbegytem niekedy budúsi týžnem začnem kedy dostanem mrchu podľa toho a potom sa objednať do heliosu uuuu no som zvedavá 😀
baby držím vám prsty 😉
už tu nikto nechodí? 😒
no mne sa mrcha nedostavila 6dní mešká , bolia ma prsa a dneska som bola u doktorky zajtra idem pre výsledky možno sa fazuľka, no nejdem predbiehať uvidí sa zajtra fuuuu to sú stresy čakať do zajtra 😲
no ked už čakám cez 4roky ten jeden deň je ako kvapka v mori, len ma hovadiny napádajú. 😲 😒
takže nič,
dostala som vyvolávačku a ked nič tak mam o dva týždne prísť 😢

@zuzuliatko12 .napisala som ti internu postu 😉