icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

mimili
28. júl 2011

@helenka12 Nám predtým povedali, že nám pošlú recepty poštou, no potom nás zavolali na pohovor. Ale dokopy sme boli s koordinátorkou 5 minút, už nám nemala veľmi čo vysvetľovať, veď vieme do čoho ideme. Potom sme sa s drahým zhodli, že zbytočná cesta, že sme fakt ani nemuseli chodiť a mohli to poslať. Ale ak chceš ísť, tak si zavolaj na recepciu a objednaj sa na pohovor pred 2.IVF a oni Ťa objednajú.
@makovicka53 Držím palce, nech rastieeeee!

ria191
28. júl 2011

@helenka12 nie nieje to divné pretože zase budeš mať asi dlhý protokol a všetko v podstate vieš z predošlého kola. My sme boli radi, že nemusíme zbytočne ísť do Martina veď pichať sa už vieme. Poštou ti vlastne pošlú všetky papiere a recept iba na proveru a diphereline ostatné až pri kontrole keď pôjdeš na 1. sono. Mimili predtým mala krátky protokol a teraz jej dali dlhý, preto musela ísť na pohovor koordinátorke 🙂 strašne ti prajem aby ti to vyšlo 1. IVF som išla tesne po tebe, takže viem čím si si prešla. Tak veľa šťastia 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ame
28. júl 2011

@helenka12 ako pisu dievcata vyssie, naozaj tam netreba chodit, staci zaslat postou, pred 2. IVF mi to tiez tak zaslali, usetris cestu,, peniaze a cas....vsetky instrukcie budes mat v obalke a potom sa uz len nahlasis v den ms na kontrolu
@izzie27 silno na teba dnes myslim, nech mas co najviac vajicok na 1, daj vediet 😉

makovicka53
28. júl 2011

@mimili si zlata moc x ti dakujem 🙂...drz sa j ty 🙂
@izzie27 ahojky iz...som zvedava na urodicku daj hned vediet 😉 drzim palce 🙂

helenka12
28. júl 2011

@mimili ,
@ria191
@ame tak ste ma upokojili ,obalka mi prisla uz dnes ,zajtra si pojdeme vybrat lieky a zavolam koordinatorke a zacina niekto v auguste 🙂

ursula5
28. júl 2011

tak aj my už máme po konzultácií, lieky a inekcie vybraté v auguste začíname a v septembri pôjdeme na vec 😀 tak držím všetkým čo idú do toho palce, pekný deň 🙂

izzie27
28. júl 2011

@ame
@makovicka53
Ahojte,dievčatá už som sa akosi prebrala. Takze som si celkom dobre pospala. vsetko prebehlo výborne. Bola som dnes na odber sama. Mala som 13 vajíčok, nejake 3-4 trojkové a dali sme xovať 10. Zajtra si mám volať. Dufam ze to výde.Dakujem ze ste na mna mysleli.
🙂

alinai
28. júl 2011

@izzie27 ahoj aj ja so dnes na teba mislela 😉 no to je krasna urodička 🙂 🙂 🙂 držim palce a budem sa modlit abi všetko bolo ok 😀

majka21
28. júl 2011

@izzie27, jéééj, odber už máš za sebou, dlhšie som tu nebola tak ani neviem čo sa tu deje. Pekná úrodička, držím silno palčeky aby bolo čo najviac kvalitných embryok 🙂

Kočky všetkým vám držím palčeky, aby ste dopadli na //. Prajem vám to z celého srdca, je to krásny pocit. 🙂

Budem sa snažiť prečítať si vás spätne 🙂

mimili
29. júl 2011

@helenka12 Ja by som mala začínať niekedy 16.08. s Proverou, podľa toho, ako dostanem mrchu. Tak ideme bojovať spolu 😉 A budeme spolu aj tehuľkovať a potom rodiť.... je Ti to jasnééé??? 😀

mimili
29. júl 2011

@izzie27 Tak ako? Už si volala? Dúfam, že sa oplodnilo čo najviac!

makovicka53
29. júl 2011

@izzie27 ahojky nooo celkom pekna urodicka...drzim palce aby sa co najviac oplodnilo 😉

helenka12
29. júl 2011

@mimili jasne ja mam dostat mrchu kolo 10 tak ja asi 26 zacinam .Dnes sme boli po lieky v lekarni a povedali nam ,že DEKAPEPTYL nieje dostupny ,ze nam da nahradu DIPHERELIN .tak sme zobrali recepty a zajtra skusim zavolat koordinatorke 🙂

bielalady
29. júl 2011

@izzie27- aj ja som na Teba myslela, len mi heker na FB poslal virus, spadol mi WIndows, nemohla som sa pripojit, tak velka pochvala za tolku nadielku, nech si len pekne rastu do krasy ....

helenka12
30. júl 2011

@ria191 ahoj v piatok som bola vybrat lieky a povedali ze nie su dostupne tak som tam dnes volala a povedali ze mame prist do Martina tam dostupne su .tak tam musime v pondelok ist ,aby nam neprepadol recept a este mi koordinatorka povedala ci je to take nutne ked jej volam 🙂 🙂

mimili
30. júl 2011

@helenka12 Ja som si u nás kúpila dekáč. Síce nám ho objednali, ale na druhý deň už bol v lekárni... To nie je nič moc, trepať sa do MT kvôli tomu... A do kedy Ti platí recept?

ame
30. júl 2011

@helenka12 myslim, ze nemusis utekat hned do MT do lekarne, aj ja ked som potrebovala decapeptyl, tak som si objednala v lekarni, prisiel im za 8 dni, treba pobehat aj viac lekarni a niekde ti ho objednaju, recept im tam nechas...kym zacnes pichat, to ho uz urcite budes mat, ved to je, ak dobre ratam, az koncom augusta, nie?, popr. keby im to dlho trvalo, ja by som ti vedela poskytnut jednu skatulku (7 ks) decapetylu....ostalo mi

izzie27
30. júl 2011

@alinai
@majka21
@mimili
@makovicka53
@bielalady
dievčatá, dakujem vam ze ste na mna mysleli. Oplodnilo sa 6. zajtra volam. Dufam ze to bude vsetko OK.
Chcela by som sa spýtať. Ak by islo vsetko dobre, boli ste na ET na 5. alebo 6. deň? A o kolkej tak byva transfer a kolko ste tam stravili casu? velmi by ma potesilo, keby mi na moje otázky niekto odpovedal, je to velmi dolezite pre mna. Dakujem vam.

helenka12
30. júl 2011

ja som ho chcela objednat a povedala ze nieje dostupny 🙂

helenka12
30. júl 2011

@mimili recept mi plati do utorka preto sme si to chceli vybavi uz v piatok

majka21
30. júl 2011

@izzie27, pekne, tak nech sa im aj naďalej darí a po vklade páči u teba ďalších 9 mesiacov. 🙂

Ja som mala ET aj s bielalady na 5.deň. Na transfer sa chodí tak niekedy po 10.00, nakolko ráno začínajú s OPU-čkami. ET trvá nejakých 5-10min. a potom ešte 20 min. si poležíš, dajú ti prepúšťaciu správu a ideš domov.

majka21
30. júl 2011

@izzie27 .... a už nemusíš prísť s doprovodom. 😉 Držím silno palčeky 🙂

izzie27
30. júl 2011

@majka21 dakujem za odpoved
@ame aj tebe dakujem ze si na mna myslela.

ame
30. júl 2011

@izzie27 ahoj, ako pise majka21, transfer trva len chvilocku, ale musis prist s partnerom/manzelom, lebo aj on musi tesne pred transefrom podpisat, ze suhlasi, no ktoze by uz nesuhlasil, ze? 🙂 Tiez som mala transfer na 5. den, z domu som startovala o 7,30. Vklad je hned po prichode, uz na nic necakas, cca o tej 10.00
tak zajtra nech ich je pekne aj vsetkych sest 8-bunkovych, drzim palec 😉

izzie27
31. júl 2011

@ame Dakujem Ti. Dnes som si uz volala, takze 2 su jednotkove, 1 je dvojkové a ostatne ze su tam nejake fragmenty. Aspon jedna pozitívna sprava.

ame
31. júl 2011

@izzie27 Ahoj, to je naozaj super pozitivna sprava...a o dva dni nech su minimalne dve na vklad, myslim na teba a drzim palce, drz sa 😉

makovicka53
31. júl 2011

@izzie27 mojko drzim palce 🙂

mimili
1. aug 2011

@izzie27 Vyzerá to super 🙂 . Babky ešte zabudli napísať, že po ET potom odchádzaš s krásnym pocitom v brušku a hlavne v srdiečku 😵 😵 😵

si31si
1. aug 2011

ahojte
my sme tiež objednaný na pohovor ohladom ivf a ako to prebieha na tom pohovore tam už je aj ta koordinatorka? Alebo tam sa dozviem len liečbu a podpíšu sa papiere na schválenie žiadosti?

mimili
1. aug 2011

@si31si Ahoj. Už ste boli niekedy v Heliose? Ak nie, tak prvý pohovor bude s doktorom, kde si preberiete Váš zdravotný stav, ak máš už za sebou nejaké vyšetrenia, prípadne manželov spermiogram. Je to asi rôzne, inak sa pristupuje k tým, čo majú za sebou nejaké vyšetrenia.... My sme mali len spermiogram, ktorý bol dosť zlý. Tak už sa len chceli uistiť, či ja som ok a tak mi na prvom pohovore robil doktor hneď aj sono a brali mi brali krv na hormonálny profil a chlamýdie.