icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

ria191
1. aug 2011

@helenka12 ahoj tak to je fakt sila ako píšu babenky tak by to mohla hociktorá lekáreň objednať, keď to majú v Martine musia to mať všade, no nie? Skúsila si aj iné lekárne? aj to by stálo za to, ale keď nemáš ďaleko do Martina tak je to asi jedno. A aká "príjemná" koordinátorka 😠 . Držím palce dúfam, že september bude konečne úspešný pre vás všetky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 škoda, že sa nemôžem k vám pripojiť, ale na druhej strane mi bude mať kto posielať tehu vírusiky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

si31si
1. aug 2011

@mimili ano už chodím do heliosu aj mi robili hp aj chlamýdie všetko ok a manžel má tiež zlý spermiogram a mne sa vytvára vždy len jedno vajko pri max. dávke clostilu máme za sebou jedno IUI teraz sa pripravujem na druhé a potom už len to IVF zostáva

ursula5
1. aug 2011

@helenka12 ja začínam okolo 21.8. tak to budeme zhruba spolu, držím place nech Ti to výjde 🙂

mimili
1. aug 2011

@ria191 Budeme veľmi radi, ak Ti ich budeme môcť poslať 😉 .

@si31si Tak to si už rovno spíšete žiadosť a doktor Vám cca vysvetlí, čo Vás čaká a vyberiete si spôsob injekcií. Ale keď máš pred sebou ešte jedno IUI, tak možno ho ani nebudeš potrebovať..🙂

ursula5
1. aug 2011

ahojte, ak náhodou rady čítate a potrebujete pre kľudné obdobie po vkladoch nejako vyplniť čas tak dnes do zajtra do 9.00 sú evitovky (knižky) s 50% zľavou: http://www.obchod.evitapress.sk/, treba sa zaregistrovať a už len zadať objdenávku

helenka12
1. aug 2011

@ursula5 hej ja by som mala dostat okolo 10 ,tak okolo 26 by som mala zacat s tabletkami uvidim priebezne napisem 🙂

helenka12
1. aug 2011

@ria191 my sme este skusili v nedelu kanflande dr .max lekaren ,a tam lekarnicka ochotna ze obvola a dnes som jej volala ze či tie lieky budu alebo mame ist do MT a ona ze o 16 si mame prist po ne vsetky objednala a este mi dala aj tycinky ako darcek,tak som rada ze tam nemusim ist zajtra do MT. a ta koordinatorka ma vytocila riadne v sobotu vies keby my ten recept nekoncil v utorok tak jej nevolam .a este jej mam oznamit kedy planujeme zacat s2 IVF ale ved sa jej bojim zavolat a aj pero sme tam nechali pri 1IVF aj to jej musim povedat aj mam s toho strach . normalne som sa v sobotu citila ze ju strasne obtazujem ,nooo uvidim . 😉 😉

helenka12
1. aug 2011

@mimili platil mi do utorka kopa zbytocneho nic viac uz mam lieky 🙂

ursula5
2. aug 2011

@helenka12 no ja by som mala dostať 6teho 🙂 tak to budeme skoro naraz 😀 uvidíme či sa nám to neposunie 🙂

ria191
2. aug 2011

@helenka12 tiež som počula, že je tam jedna extra "milá" 😀. Fíha nejak sa vás zbiera aspoň tu bude zase veselo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mimili
2. aug 2011

@ursula5
@helenka12 Babky, tak ja som dostala dnes mršku, od 17-teho sa začínam štopať Proverou. Tak sa rýchlo poponáhľajte za mnou! Ja koordinátorke včera volala, že začínam a bola v pohode. Ale máš pravdu, ja mám z nej tiež zmiešané pocity.. My sme tam tiež nechali pero, to tam každý necháva. Ja som jej to ani nehovorila, oni to tak asi robia každému a potom mi ho dajú aj s receptami na Puregon, keď pôjdem na krv a sono.

ursula5
2. aug 2011

@mimili aké pero ste nechávali v Heliose??? ja som to ešte ani nevybalila 🙂 však na čo, tak držíme palce, aby si to všetko dobre znášala. Ozaj a ja musím volať koordinátorke, že začínam??? nepamätám, žeby mi niečo také spomínala, tak asi radšej zavolám ako vy. To je kolo toho toľko povinností, že potrebujem celý diár 😀

mimili
2. aug 2011

@ursula5 Po I.IVF sme ho do Heliosu vrátili. Ty ak máš teraz 1.IVF, tak Ti ho dali už pri pohovore, takže ho máš doma. Áno, mala by si jej asi zavolať, aby si poznačila, od kedy začínaš brať Proveru... aby mali prehľad, čo ich čaká... koľko tehuliek 😉.

ria191
2. aug 2011

@ursula5 áno zavolaj koordinátorke kedy začínaš a ona ti presne povie dátumy kedy čo máš brať a pichať a presne kedy čo vysadzovať 🙂

ursula5
2. aug 2011

@ria191, @mimili
ja už rozpisy mám presne takže zavolám len kedy začínam brať Proveru
😀

danielkabn
2. aug 2011

ahojte 😉
@izzie27,tak ako?už sú vajíčka(o) v brušku? len nech pekne poslúchajú a pekne rastú,tak ako majú 🙂 🙂
@helenka12,držím palčeky do ďalšieho kola ivf,my to pero máme doma,ja som ani nevedela,že sa to vracia,ale šak keď pôjdeme v septembri na Ketko,tak vrátime a dúfam,že ho už v živote nebudem potrebovať 🙂

izzie27
2. aug 2011

@danielkabn uz mam "chrobacika" v brusku tak ho nazvala pani doktorka.Tak dufam ze to bude uspesne.

izzie27
2. aug 2011

preco vraciate to pero? To od vas pytali? Ja som ho nevrátila ani pri prvom a ani teraz.A zatial nikto nic.

ursula5
3. aug 2011

@izzie27 držím palce 🙂

mimili
3. aug 2011

@izzie27 Tak nech sa chrobáčikovi v domčeku dobre býva 🙂 .
Poslednú dávku mi pichali oni v Heliose, mala som si tam doniesť pero, lebo sme presne nevedeli aká je tam ešte tá zvyšná dávka, lebo vždy dávajú nejaké ml. navyše. A tak si ho tam potom nechali.

bozenkad27
3. aug 2011

Ahojte kocky.
Chcem sa spytat, kolko u vas trvalo schalenie ziadosti v poistovni? Zaujima ma hlavne Vseobecna ZP. Dakujem...

helenka12
3. aug 2011

@mimili ja uz puregon mam kupeny doma dnes som jej volala ,ze zacnem asi 26 a pero som jej tiez pripomenula a povedala ze to bude riesit neskor ,tak uvidim 🙂

alinai
3. aug 2011

@izzie27 dufam že chrobačikovi sa tam bude pačit 😉 držim palčeky 😉

helenka12
3. aug 2011

@ria191 hej heta ma nahnevala lebo keby to nebolo nutne tak jej nevolam,zavolam radsej svojim znamym ale teraz mam pred nou taky respekt 😀 😀

helenka12
3. aug 2011

@danielkabn pero sa nevracia ved sme ho platili nie jaj som tam mala trocha puregonu a oni mi dali domovou cele davku zadara tak co mi ostalo tak som im vratila aj s mojim perom ale to je chyba teraz im to musim pripominat ze nemam pero ☹

majka21
3. aug 2011

@izzie27, teším sa s tebou a silno držím palčeky, nech sa chrobáčik pevne zahryzká. 🙂 🙂 🙂

ame
3. aug 2011

@bozenkad27 VsZP schvali ziadost tak za 4 - 5 tyzdnov
@izzie27 tentokrat to na stopro vyjde, musiiiii....uz treba 😉 O dva tyzdne tu budes pisat, ze ..." mam //" 🙂 🙂

izzie27
4. aug 2011

@ursula5
@mimili
@alinai
@majka21
@ame Ahojte kocky, dakujem vám. Stale sa prihováram, dufam že tento krát to výde. 16. 8. idem na kontrolu a zda sa mi to tak daleko 😉 Ale vydržím len aby som potom mala tie vytúžene // 🙂

zuzanka7834
4. aug 2011

@helenka12 si bola u Mikulovej? Ta je teda strasne mila... by som ju vobec nezaradila do bandy uzasnych ludi v Heliku... Ja ked mam nejaku otazku volam radsej na recepciu a pytam si doktorov, lebo ona ma vzdy odbije a mam pocit, ze sa ju obtazujem, aj ked sme boli na pohovore... brrr zena! Zohnala si ten dekac? Mne ho objednali v nasej lekarni, recept som im odniesla kym bol platny, ale vtedy este nebol dekac na trhu, ale nemusela som im nosit novy recept...

Baby nebudete zajtra niektora v Heliku? Ja idem na krv, dnes som 30DC a cakam ms. Asi si ma nepamatate, stimulujem na IVF, dlhy protokol, a pred par tyzdnami som u Vas hladala nejake info 🙂 Viem, ze na krv sa ma ist az v 1. pripadne druhy den MS, ale ked mne ten 32DC, resp. den ked podla nich mam dostat ms vychadza na sobotu a v pondelok do MT ist nemozem, lebo uz vyse mesiaca som na tento termin objednana na alergologiu (mam dovodny predpoklad, ze mozem byt alergicka na hydrokortizon a tom moze byt pri oohs problem, takze alergo nesmiem vynechat), takze by som na krv do Helika mohla ist najskor v utorok a to by bolo asi neskoro... Drzte mi palce, aby sa ms ukazala este dnes alebo zajtra... Ktory den pri dlhom protokole ste ju dostali vy?

@si31si @ursula5 caute kocky 🙂

@izzie27 drzim palce, aby si mala o necele dva tyzdne tie najlepsie spravicky!!! Mas aj nejakych mrazacikov? 🙂 🙂 🙂

@bozenkad27 ja som poistena v Unione a netrvalo im to snad ani 4 tyzdne (neviem presne, lebo sme boli na dvojtyzdnovej dovolenke, takze to mozu byt aj dva a pol - tri tyzdne...

izzie27
4. aug 2011

@zuzanka7834 bohuzial nie ☹ Ja som dostala tak na 30 den. Len sa treba objednať na krv.