Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
ahojte, ak náhodou rady čítate a potrebujete pre kľudné obdobie po vkladoch nejako vyplniť čas tak dnes do zajtra do 9.00 sú evitovky (knižky) s 50% zľavou: http://www.obchod.evitapress.sk/, treba sa zaregistrovať a už len zadať objdenávku
@ria191 my sme este skusili v nedelu kanflande dr .max lekaren ,a tam lekarnicka ochotna ze obvola a dnes som jej volala ze či tie lieky budu alebo mame ist do MT a ona ze o 16 si mame prist po ne vsetky objednala a este mi dala aj tycinky ako darcek,tak som rada ze tam nemusim ist zajtra do MT. a ta koordinatorka ma vytocila riadne v sobotu vies keby my ten recept nekoncil v utorok tak jej nevolam .a este jej mam oznamit kedy planujeme zacat s2 IVF ale ved sa jej bojim zavolat a aj pero sme tam nechali pri 1IVF aj to jej musim povedat aj mam s toho strach . normalne som sa v sobotu citila ze ju strasne obtazujem ,nooo uvidim . 😉 😉
@ursula5
@helenka12 Babky, tak ja som dostala dnes mršku, od 17-teho sa začínam štopať Proverou. Tak sa rýchlo poponáhľajte za mnou! Ja koordinátorke včera volala, že začínam a bola v pohode. Ale máš pravdu, ja mám z nej tiež zmiešané pocity.. My sme tam tiež nechali pero, to tam každý necháva. Ja som jej to ani nehovorila, oni to tak asi robia každému a potom mi ho dajú aj s receptami na Puregon, keď pôjdem na krv a sono.
@mimili aké pero ste nechávali v Heliose??? ja som to ešte ani nevybalila 🙂 však na čo, tak držíme palce, aby si to všetko dobre znášala. Ozaj a ja musím volať koordinátorke, že začínam??? nepamätám, žeby mi niečo také spomínala, tak asi radšej zavolám ako vy. To je kolo toho toľko povinností, že potrebujem celý diár 😀
ahojte 😉
@izzie27,tak ako?už sú vajíčka(o) v brušku? len nech pekne poslúchajú a pekne rastú,tak ako majú 🙂 🙂
@helenka12,držím palčeky do ďalšieho kola ivf,my to pero máme doma,ja som ani nevedela,že sa to vracia,ale šak keď pôjdeme v septembri na Ketko,tak vrátime a dúfam,že ho už v živote nebudem potrebovať 🙂
@danielkabn uz mam "chrobacika" v brusku tak ho nazvala pani doktorka.Tak dufam ze to bude uspesne.
preco vraciate to pero? To od vas pytali? Ja som ho nevrátila ani pri prvom a ani teraz.A zatial nikto nic.
Ahojte kocky.
Chcem sa spytat, kolko u vas trvalo schalenie ziadosti v poistovni? Zaujima ma hlavne Vseobecna ZP. Dakujem...
@danielkabn pero sa nevracia ved sme ho platili nie jaj som tam mala trocha puregonu a oni mi dali domovou cele davku zadara tak co mi ostalo tak som im vratila aj s mojim perom ale to je chyba teraz im to musim pripominat ze nemam pero ☹
@bozenkad27 VsZP schvali ziadost tak za 4 - 5 tyzdnov
@izzie27 tentokrat to na stopro vyjde, musiiiii....uz treba 😉 O dva tyzdne tu budes pisat, ze ..." mam //" 🙂 🙂
@helenka12 si bola u Mikulovej? Ta je teda strasne mila... by som ju vobec nezaradila do bandy uzasnych ludi v Heliku... Ja ked mam nejaku otazku volam radsej na recepciu a pytam si doktorov, lebo ona ma vzdy odbije a mam pocit, ze sa ju obtazujem, aj ked sme boli na pohovore... brrr zena! Zohnala si ten dekac? Mne ho objednali v nasej lekarni, recept som im odniesla kym bol platny, ale vtedy este nebol dekac na trhu, ale nemusela som im nosit novy recept...
Baby nebudete zajtra niektora v Heliku? Ja idem na krv, dnes som 30DC a cakam ms. Asi si ma nepamatate, stimulujem na IVF, dlhy protokol, a pred par tyzdnami som u Vas hladala nejake info 🙂 Viem, ze na krv sa ma ist az v 1. pripadne druhy den MS, ale ked mne ten 32DC, resp. den ked podla nich mam dostat ms vychadza na sobotu a v pondelok do MT ist nemozem, lebo uz vyse mesiaca som na tento termin objednana na alergologiu (mam dovodny predpoklad, ze mozem byt alergicka na hydrokortizon a tom moze byt pri oohs problem, takze alergo nesmiem vynechat), takze by som na krv do Helika mohla ist najskor v utorok a to by bolo asi neskoro... Drzte mi palce, aby sa ms ukazala este dnes alebo zajtra... Ktory den pri dlhom protokole ste ju dostali vy?
@si31si @ursula5 caute kocky 🙂
@izzie27 drzim palce, aby si mala o necele dva tyzdne tie najlepsie spravicky!!! Mas aj nejakych mrazacikov? 🙂 🙂 🙂
@bozenkad27 ja som poistena v Unione a netrvalo im to snad ani 4 tyzdne (neviem presne, lebo sme boli na dvojtyzdnovej dovolenke, takze to mozu byt aj dva a pol - tri tyzdne...
@zuzanka7834 bohuzial nie ☹ Ja som dostala tak na 30 den. Len sa treba objednať na krv.

@helenka12 ahoj tak to je fakt sila ako píšu babenky tak by to mohla hociktorá lekáreň objednať, keď to majú v Martine musia to mať všade, no nie? Skúsila si aj iné lekárne? aj to by stálo za to, ale keď nemáš ďaleko do Martina tak je to asi jedno. A aká "príjemná" koordinátorka 😠 . Držím palce dúfam, že september bude konečne úspešný pre vás všetky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 škoda, že sa nemôžem k vám pripojiť, ale na druhej strane mi bude mať kto posielať tehu vírusiky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂