Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@izzie27 hlavku hore, nebudes ich potrebovat 🙂 Teraz to vyjde urcite a potom tie dalsie pojdu prirodzene 🙂 Uz som pocula o tolkych pripadoch, ze sa aj 10 rokov nedarilo, potom lekari trochu "pomohli" a zena rodila ako jablon 😀 Tfuj tfuj tfuj, nech to vyjde! 😉 Inak spolieham sa na to, ze ms pride zajtra, lebo Gatova povedala, ze mam prist, tak si drzim palce, nech ma ms teraz nenecha v stichu (a potom nech si da riadne dlhu pauzu, az do konca sestonedelia 😀 😀 😀 )
@helenka12 ani ja este nemam pero, zajtra mi maju dat recept a vraj v tej lekarni vedla Helika tie lieky maju stale.
ahojte 😉
@zuzanka7834,ja som dostala mrchu na 37DC,tiež som mala dlhý protokol 😒
@izzie27,neboj,všetko bude tak,ako má byť,držím palčeky a teším sa na tvoje //,nech môžeš posielať ďalej 🙂
@helenka12,u nás to bolo s perom tak,že my sme ho dostali,ešte sme nemali lieky,lebo nám poplietli žiadosť a tak nám dávala injekcie koordinátorka a keď to už bolo schválené,tak sme im to vrátili,zato som sa pýtala,či mám vrátiť pero 😉
@majka21,maminka ako sa máš a máte vlastne?? 😀
@zuzanka7834 ahoj tak došla ta mrcha??? ja som bola včera na Rysoch a dostala som mrchu 2 dni skôr takže stimulovať začína už od 19.8., som aj ja zvedavá ako mi to všetko výjde, lebo keď to rátam v kalendári tak 31-32 DC mi výjde na sobotu takže tiež neviem čo budem robiť??? Budem ich tam bombardovať v tom Martine. 😀
@zuzanka7834 to fakt v heliku je taká milá? lebo aj mna to čaká a je tam len jedna taká alebo si môžeš vybrať ku komu ideš?
baby kolko trvá shválenie pri poisťovni dôvera? a ked začínaš ivf nesmieš brať žiadne hormony musíš čakať prirodzene na mrchu?
@majka21 velmi pekne dakujem za tehu vírusíky. Snád aj ja ich budem čoskoro posielať. 😉
@ursula5 @zuzanka7834 nestresujte sa kočky, ked vam pride ms na víkend. Minule som prisla v piatok a to som uz nestihla prísť na sono a krv, tak v pohode som bola v pondelok a dalsie injekcie som si mala pichať až od utorka. Vsetko závisí od krvičky a sona. Takže klud.
@si31si ja si nemozem sťažovať na koordinátorky. Tak sa neboj a držím palčeky. 🙂
@makovicka53 cauko, celkom fajn, dufam že to dopadne dobre. Občas ma boli podbrusko ako pri ms. Dufam ze nepríde. A ty ako?
Ahojte baby 🙂
@danielkabn 😨 fiha, tak to si ma teda nepotesila, ze aj tak dlho mozem cakat, trochu som dufala, ze tie lieky to nejak ukociruju a ms pride skor, aby som mohla cim skor zacat s gonalom... (ja to uz mam vsetko pekne dopredu vypocitane 😵 😵 😵 , akoby bolo vsetko tak, ako si vymyslim 😉 ) Mozem sa Ta opytat, nemas nahodou PCO?
@ursula5 jej, trochu Ti zavidim, ze prisla skor ako mala, to je super, mas 2 dni k dobru - a o 2 dni skor sa dozvies tu dobru spravu 🙂 🙂 🙂 Moja ms este neprisla, dnes som 31DC, na utz doktorka videla, ze sliznica sa uz vraj zacina zlupovat, tak dufam, ze sa tak stane cim skor. Poobede mi ale volala koordinatorka, ze tie hormony su este nejasne a na krv mam prist zase v utorok, v pripade ms volat. No uvidime... Ja by som cakala aj mesiac, len keby mi niekto povedal, ze to urcite vyjde 😉 Nevies, ktory den cyklu sa zacina s gonalom, resp. s inym FSH?
Inak akurat v spravach ukazovali, ze vcera bol nejaky spolocny vystup na Rysy, zucastnila si sa ho, alebo ste sli na vlastnu past? 🙂 Ja som tam este nebola...
@si31si dnes ked som bola na sone, tak ta koordinatorka robila sestricku (zapisovala, co dr diktovala) a zmenila som na nu nazor, dnes bola velmi mila, tak myslim, ze vtedy mala iba zly den... alebo ja som bola citliva? 😉
Mne schvalili ziadost za menej ako 4 tyzdne, som v Unione, neviem ako v Dovere. Ale s tym cakanim na ms ti neporadim, mne pride vzdy, sice niekedy na 35-36 den, ale pride... Myslim vsak, ze ak Ti bez liekov nechodi, tak to nejako poistia, neboj...
@izzie27 a kolko dni si potom pichala FSH? Bozinku, ked ja by som uz chcela mat za sebou aj transfer, najlepsie aj pozitivne hcg vysledky 😀 😀 😀 Sa neviem dockat 😉 Ak ta boli podbrusko, je to vraj dobry signal, vacsina bab, ktora to pocitovala bola tehu, tak drzim palce!
@si31si tie 4 tyzdne boli od podpisania ziadosti. Ale ja som volala aj do Helika, ci uz poslali ziadost, aj do Unionu, ci ju uz maju na stole. A mala som stastie, lebo som natrafila na velmi milu babu, ktora mi dala svoje tel. cislo a povedala, ze mam skusit zavolat o dva dni, ze medzitym ich zhodnocuje doktor, tak ze sa mi na tu moju pozrie. Fakt bola velmi mila, uz nie som zvyknuta na taketo jednanie na uradoch a este telefonicky 😉 Nakoniec som jej nevolala, lebo sme akurat v ten den isli na dovolenku a ked sme sa vratili domov, ziadost uz bola schvalena 🙂
@zuzanka7834 ano tam ich maju ale na recepty poslali postou domov a preto vznikol ten problem 🙂
@danielkabn, dakujem za oplýtanie. Mám sa celkom fajn, až na to, že som včera mala dosť silné bolesti v brušku, tak som išla na pohotovosť. Dr.mi povedal, že je všetko v poriadku a potrat nehrozí, ale bolesti aj tak mám. Ževraj je to od toho, že sa zväčšuje maternica.Dostala som dve injekcie a išla som domov. Ak to neprejde, tak budem musieť íst do nemocnice, ale to dúfam nie.
Držím ti palčeky na blížiace sa ket-ko.
@zuzanka7834,áno,mám pco ☹ a cykly sa mi čím ďalej tým viac predlžujú,posledná menzes prišla 40DC a to beriem metforím,ktorý mi to mal upraviť,už je to vyše roka a nič 😖 😖
@majka21,fuu,maličký ťa takto trápi..ale neboj,bude dobre.Si veľmi zodpovedná,verím,že všetko dopadne dobre a do nemocnice pôjdeš až do pôrodnice 🙂
@si31si,za vstupný pohovor sa neplatí nič 😉
@izzie27,čakáme na // a držíme palčeky 😉 😉
@zuzanka7834 ahojky vcera som nebola na PC tak ti odpisujem až teraz. 13krát som pichala FSH a aj decapeptyl som k tomu mala.
@majka21 držím palce aby ta bolesti prešli a všetko bolo v poriadku.
@danielkabn Na kontrolu ideme až 16.8. Tak potom dám určite vedieť.
@zuzanka7834 no mne to moc nevyhovuje, že som dostala skôr mrchu pretože asi nestihnem dorobiť výplaty a budem musieť na PNku, uvidím ako to všetko bude 🙂 Vôbec neviem kedy sa začína s Gonalom, ale myslím si že niekedy keď dostaneš tu mrchu a uvia koľko hormónov už máš v sebe,ž sa v tom vôbec nevyznám. Ako znášaš inekcie a čo Ti robia hormóny?
Vôbec som nevedela, že je na Rysoch nejaký spoločný výstup bolo tam strašne veľa ľudí a trochu my to aj vadilo, bol to výlet zorganizovaný strašne na rýchlo, ale také sú najlepšie 😀 som rada, že som to absolvovala boh vie či sa tam dostanem, keď už za 2 týždne začínam. 😀 tam nádherne a vrelo odporúčam pokiaľ si zdatná v turistike, je to strašne náročná a dlhá túra ale stojí za to. 😉
Ahojte baby,
kedy ste hlásili do centra, že začínate keď ste dostali menzes alebo keď ste začali jesť až proveru. Včera som čítala tie pokyny z centra a tam bolo napísané, že treba volať keď príde menzes?
neviem či tam volať, alebo až keď začnem s Proverou až nevyzerám ako magor 😀

@izzie27 ano presne ale ja som jej volala ,zrusila ma ako nic ,a pritom dr.povedala ze mam volat hocikedy ked nieco nebudem vediet alebo nieco potrebovat 😀 lieky sme zohnali ale zbytocneho stresu a hovoria budte pokojna nestresujte sa a este nemam pero to este uvidi co a ako 🙂 🙂