Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Ahojte kočky, po dlhšej dobe vás všetky pozdravujem. Vidím, že tu pribudli nové tváre, prajem všetkým pohodové stimulkovanie a následné tehulkovanie 😉
@izzie27 opatruj si bublinku, ako sa cítiš?
Dúfam, že tehotienkam z radov heliosáčok týždne úspešne naskakujú, kočky, ako sa máte?
@izzie27 juj, moja, včera bolo ešte asi skoro na testovanie, takže si z toho nič nerob. Na teste s tou vyššou citlivosťou 10 by sa malo niečo ukázať až okolo 10-11 dňa po vklade. Vyčkaj do tej kontroly, ráno zoberú krv, skontrolujú na sone sliznicu a poobede ti zavolajú. Pevne verím, že sa ti prihlásia so slovami "gratulujeme vám..."držím palce 😉
Caute kocky! Ako sa mate? Moja mrcha stale bojkotuje... svinucha jedna! Idem daco upiect a som hned spat 😉
Pekný večer, ja som sa trošku odmlčala, pretože som sa nemohla zmieriť so stratou malej bublinky. Celý cyklus IVF prebehol dobre aj tehotenstvo sa začalo dobre, ale čo sa stalo v 5 t.t. nikto mi na to odpoveď nedá. Trápi ma to viac preto, pretože sa mi to stalo už druhýkrát. Strach nie je dobrý radca ale ďalšieho sa bojím. Pred celým cyklom iVF som prešla všemožnými lekármi a cez rôzne výsledky. Zanedlho ma čaká vyšetrenie na hematológii a v Heliose by som mala prísť na odber krvi, pretože zistili, že mi neurobili vyšetrenia na rôzne možné protilátky .... čo, by mohlo byť aj dôvodom. Zarezávam už v práci, ale v septembri sa teším na dovolenku do Tatier, pretože hory mám veľmi rada. Možno niektorá z Vás tiež prešla niečim podobným. Máme jedného malého mrazáčika ale pred jeho vložením si dáme spraviť genetiku maličkého ale najskôr musím si oddýchnuť. Ešte raz pekný večer.
Ahojte baby.....tiež som tu dlhšie nebola ale pravidelne som si čítala vaše príspevky. Všetkým čo čakajú na výsledok i tým ktoré sa na to len chystajú prajem pohodu a držím palce 😉 . Ja som si skoro myslela že sa nám to podarilo aj prirodzene lebo mi meškala mrcha už tri dni čo sa u mňa nestáva, už sme sa skoro začali aj potichučku tešiť a v piatok som si chcela robiť test ale dnes sa už prihlásila 😠 tak všetky nádeje znova zhasli. Akurát sa pripravujem na KET-ko,dnes začnem brať tie tabletky na podporu maternice, tak asi na konci augusta by mal byť vklad, dúfam že mi to vyjde na august lebo podľa výpočtov, ktoré som počula by v mojom prípade mal byť vhodný tento mesiac 🙂 @akra tak to ma mrzí....aj my pôjdeme v septembri na genetiku, tak uvidíme či niečo zistia že prečo nám už dve IVF-ká nevyšli....ale snáď sa nám mrazáčik dobre rozmrazí a uchytí.... 😔 a keď ti neurobili nejaké testy tak si sa nesťažovala ?
Ahojte moje mile 🙂 Vcera sa mi uz nepodarilo vybojovat si miesto pri kompe, tak sa ospravedlnujem 🙂 🙂 🙂 Ale aspon som mala viac casu a upiekla som mnamky cokoladovu torticku, ak by ste chceli niektora recept, rada sa podelim 🙂
Ako sa mame? Ja som konecne zacala aspon trosilinku spinit, tak dufam, ze sa to cim skor riadne rozbehne, lebo zajtra mam ist na krv. Nebudete niektora v Heliku?
@sylvestra dakujeme 😉 Ale aj Tebe tie tyzdne pekne ubiehaju, o chvilku tu mas drobceka, uz mate vybrate meno?
@izzie27 moje zlato, vidim, ze si testla, ale to bolo este veeelmi skoro! Urcite, neboj sa 😉 Ja by som testla asi najprv na nejaky 10den po ET. Alebo este trochu neskor (som zvedava, ako vydrzim ja potom 😉 inym sa vzdy lepsie radi 😉 ) Dnes si kolky den? A fakt sa neboj, ozaj kazdu co tu pisala, ze mala bolesti v podbrusku tak bola tehu. Teraz naposledy Walta, neviem, ci ju poznas z nejakej temy, ona mala kratky protokol v BA. A myslim, ze sa podarilo hned na prvy pokus, tak zabudni na ten biely test, dobre?
@akra velmi ma mrzi, co sa Vam stalo, neviem, ci som Ti uz pisala, ale nam sa to stalo vo februari, po IUI. Je to tazke, doteraz vzdy ked pozriem do kalendara, viem, v kolkom tyzdni by som bola ☹ Ale cas rany zahoji, a hlavne nova nadej... Vysetrenia na ake protilatky Ti budu robit? By som si ich vypytala tiez, lebo mne robili jedine protilatky proti spermiam a to som si sama musela vypytat...
@ursula5 v utorok som bola u Krajka a ten ma vybavil asi tak za dve a pol minuty, jedine co som sa stihla spytat, bolo, ci uz mali pacientky, ktore takto dlho nemali ms a napriek tomu sa im to podarilo tak sa usmial a povedal, ze "opakovane", vraj kazda sme ina a inak reagujeme na hormony... no neviem, pevne verim, ze mal pravdu, a zaradim sa do skupiny "opakovane" 😉 Vcera vecer som zacala trosinku spinit, tak som dufala, ze rano sa zobudim s mrchou, ale ta prichadza pomalicky, stale len spinim. No ved zajtra idem zase do Helika, som zvedava, co povedia, uz by som chcela pichat gonal... Okrem toho neviem, ci budem mat dost decapeptylov, uz mam iba 14 injekcii a to som este nemala dnesnu...
@ivanka7799 drzim palce, aby sa mrazacik uchytil 🙂 Mate iba jedneho?
@zuzanka7834 ahoj moja, no veru ubiehajú 🙂 a bábenko je stále no name 😀 máme síce nejaké tipy, ale definitívne nie sme rozhodnutí.
@izzie27 ako sa cítiš? dúfam, že si ok - sorry, ste ok 😉
@akra je mi ľúto, čím si si prešla, ale určite sa nevzdávaj! sústreď sa teraz na niečo pekné, uži si leto, dovolenku, spríjemni si dni nejakými maličkosťami a uvidíš, že príde čas, keď sa v tebe nazbiera sila bojovať ďalej. My ženy sme silné a veľké bojovníčky, tak verím, že aj z teba bude poriadna Xena 😉
@ivanka7799 držím palce na ketko, nech to prebieha ako má a s požadovaným výsledkom 😉
Ozaj všetky kočky, čo ste v stimulke alebo v príprave na ketko, beriem iba dobré dvojčiarkové správičky, s neúspechmi na mňa nechoďte, oki? 😉
@zuzanka7834 všetko najlepšie k meninám a strašne moc želám, aby to už prišlo a mohla si sa zaradiť do skupiny "opakovane" , veľa zdravia, šťastia a síl 😀
@zuzanka7834 @sylvestra Takze dievcata ahojte, dnesok nie je bohvie co. Zacala som spinit.asi sa mi rozbieha ms. Aj brucho ma tak boli ☹ Uz som volala a mam taku milu sestru, ze ako som jej zavolala, tak vypla sporak, obliekla deti a sla mi kupit duphastom. Ja uz len lezim a dufam, ze to prestane.
Takze ziaden ohnostroj nebude asi iba slz.
@izzie27,ešte to nemáš stratené,ja som tiež začala špiniť,ale až 10deň,v deň,keď som bola na kontrole sona a odber krvi..hneď večer som začala špiniť a už to išlo..sono sa robí zo spodu,ale skôr ako 14 deň si to nedaj robiť!
takže papaj aj duphaston aj utroš,zvýš na 3x za deň a uvidíš,držím silno palčeky 😉
@zuzanka7834,všetko najlepšie k dnešným meninám a nech sa dielo podarí 😀 😀 neboj,mrcha sa už rozbehne,začneš pichať o sto dvesto,a zachvíľku budeš na odbere vajok..ani sa nenazdáš..))) a s tou čoko tortou si sa mohla aspoň podeliť 😀 😀
@akra,je mi to taktiež veľmi ľúto,chce to čas a čas to zahojí..držím palčeky a prajem veľa veľa síl ďalej bojovať 😔
@sylvestra,napíšem ti mojka..)))
@ivanka7799,taktiež držím palce na Ketko,ja začnem užívať tie tbl.až keď mi príde mrchaňa a to bude už koncom augusta určite,takže ty už budeš mať pokladíka v brušku a ja začnem..tiež idem na Ketko 🙂
@danielkabn Ahojky, tak sa teším že už ideš aj ty do toho....tak teraz to určite výjde 😉 držme si palce
@danielkabn Teším sa,že už sa aj tebe blíži Ketko. Prajem Ti aby to vyslo. Na sono idem až na 14.deň ale uz je to asi marne. Pri nasom stastí... ☹
@ivanka7799 držím palčeky na Ketko. Určite to výde. 🙂

@stanca22 ak si to dáte do GPS tak to nájdete v pohode uvidíš. Držím palčeky nech je všetko v poriadku 😀