icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

ursula5
12. aug 2011

@izzie27 nezúfaj, pozitívne mysli 😀 hore hlavu ešte nie je nič stratené 😉

ivanka7799
12. aug 2011

@izzie27 Ahoj, nevzdávaj to, nádej zomiera posledná 😉 Držím palce 🙂

ame
12. aug 2011

@izzie27 nevzdavaj to este, kym silno nekrvacas, este je obrovska nadej....viem, ze sa mysli pozitivne pri tom vsetkom len velmi tazko, ale skus odohnat zle myslienky...az ked ti potvrdia krv, az potom to bude definitivne.....dnes si 10. den po ET, vsak? Uz netestuj, nestresuj sa, pockaj do utorka. Myslim na teba kazdy den....

izzie27
12. aug 2011

@mimili
@ursula5
@ivanka7799
@ame
Dievcatá ste zlaté ale uz to nie je spinenie ale krvácam ako pri mrchani 😢 Aj mám migrénu ktorú mávam každý mesiac. 😢 😢 😢

majka21
12. aug 2011

@izzie27, je mi to moc lúto, a to som tak dúfala, že tentokrát to vyjde, ale nevzdávaj to, oddýchni si a bojuj ďalej.

ursula5
12. aug 2011

@izzie27 tak to ma mrzí ☹ ale hore hlavu do ďalšieho boja, neboj určite sa to podarí 🙂

izzie27
12. aug 2011

@majka21 dakujem, aj ja som si myslela ze 2.pokus vyde. ..Aj tak asi musim na kontrolu,ci? Utrogestan si mám dalej vkladať alebo ho zapit vodou?aspon ty sa opatruj a opatruj bublinku.
@ursula5 tebe držím palce nech ti to výde.

amilak
12. aug 2011

Ahojte, môžem sa k Vám pridať? Tiež chodím do Heliosu v Matrtine, zatial skúšame IUI, teraz som vo fáze čakania na výsledok, ak sa táto nevydarí asi IVF

izzie27
12. aug 2011

@amilak ahoj, samozrejme, vitaj medzi nami a drzim ti palce.

amilak
12. aug 2011

🙂 dakujem

si31si
12. aug 2011

ahojte babulky
dnes som mala pohovor ohladom ivf takže žiadosti sú výpisané ešte mi odporučili 3 iui a potom ivf
ale dúfam že sa podarilo a o dva týždne budem tehulkovať 🙂

zuzanka7834
12. aug 2011

Ahojte bambulky! Dnes po prichode z Martina sa mi konecne rozbehla ms, takze zajtra konecne zacinam s gonalom, Boze, ja sa tak tesim... a pritom su to len dalsie injekcie 😀

Ale beriem to ako znamenie, lebo z temy IUI mam kamosku, s ktorou sme spolu zacinali, ona otehotnela a dohodli sme sa, ze tento mesiac preberam stafetu. No a mala sa narodila presne dnes, hoci termin mala az 26.8. a este vcera jej na kontrole vraveli, ze to bude na termin 😉 Tak ja dufam, ze to cosi znamena 😀 😀 😀 (dufam, ze to neznamena iba to, ze sa zo mna stava poverciva stara baba, ha ha ha!)

@in131 neviem ci si si vcera nasla moju IP, ale ak aj ano, tak sme sa mozno minuli 😨 Skoda, ale ja som sa nevedela skor dostat na PC, mala som doma navstevu... Ved este budu prilezitosti 🙂 Drzim palce, aby sa iui podarilo a stretneme sa tam zrovna o 2 tyzdne, ked ja pojdem na odbery a Ty sa dozvies dobru spravicku 😉

@sylvestra pani, áno pani! Budeme sa ta snazit brat za slovo!!!! 🙂 🙂 🙂

@ursula5 @danielkabn dakujem krasne za prianie 🙂 Dani ten recept najdes tu a fakt stoji za to ho vyskusat: http://anetagoesyummi.blogspot.com/2008/12/okol... len ja robim na vrchu male hoblinky z bielej cokolady 😉 Juuj, by som Vam kocky aj poslala, ale moj pocitac by sa asi nepotesil, keby som do neho zacala vtierat kolacik co aj najsamlepsi 😀

@izzie27 😢 😢 😢 😢 😢 😔 😔 😔 velmi ma to mrzi, neviem co povedat, ziadne slova ta teraz asi neutesia... velmi som na teba myslela ☹

@ivanka7799 to nie je smutne, vela bab sa nedostane ani k transferu, tak hlavku hore 🙂 Poznam babu, ktorej z tretieho - posledneho ivf ostal jediny drobcek a ten sa teraz vola Miska a ma asi 5 mesiacov 😉

@amilak vitaj🙂 Kedy ides na krvicku? 🙂

in131
12. aug 2011

@zuzanka7834 Ahoj - tvoju správu som si prečítala až dnes. Škoda. My sme s priatelom prišli do Heliosu okolo za desať 8. O 10 som mala IUI. Robila mi to Getova. S nou som veľmi spokojná. No uvidíme čo z toho bude. Ano v piatok za dva týždne idem na krv - beriem ešte jendu babu zo žiliny tiež po iUI 😉

ame
12. aug 2011

@izzie27 ☹ 😠 ☹ nemám už ani slov, strašne to bolí, teraz sa len poriadne vyplač a musíš ísť ďalej....pojdeme do tretieho kola spolu.....ja vsak davam pauzu, asi az na buduci rok na jar by som sla.....utrogestan by si mala uzivat az do kontroly, ale ja som ho pri krvacani tiez vysadila, naco sa zbytocne dopovat hormonmi......drz sa, vela sily teraz

izzie27
12. aug 2011

@zuzanka7834 dakujem,
@ame ani ja nemam slov.... aj ja som rozmyslala ze pojdem dalej ale este neviem kedy. ale rozmyslam a to ci bysom nesla s darovanými vajickami,lebo tie moje nie su asi moc kvalitne. tak uvidim ale dam si pauzu.
zelam nam aby nam to v tom 3.kole uz vyslo.

ivanka7799
12. aug 2011

@izzie27 Tak to ma mrzí moja, hlavu hore...viem čo prežívaš nakoľko som na tom rovnako, tiež neúspešné 2.IVF-ká 😒 bože ako nás tu je málo čo je tehotných....to je nejaké zakliate či čo 😠

amilak
13. aug 2011

@zuzanka7834 ďakujem za privítanie, Na krv by som mala ísť buď v piatok alebo v pondelok, ale dnes som to už nevydržala s nervami /na IUI som bola minulú sobotu/ a urobila som si test - ten bol biely ako sneh 😒 - takže asi sa tento pokus nevydaril

izzie27
13. aug 2011

@ivanka7799 naozaj je to asi zakliate.Nemam na to slov. Len musime dufat ze to raz pride.
@amilak asi si testla moc zavcasu. tak nevesaj hlavu.drzim palce

akra
13. aug 2011

Vysetrenia na protilátky mi nerobili, asi zabudli a ja som pri tých všetkých starostiach tiež zabudla, alebo lepšie povedané som laik, aby som vedela aké sú možné všetky vyšetrenia, ktoré je potrebné robiť a hlavne v mojom prípade. Teraz mi budú robiť vyšetrenie proti spermiám a proti tvorbe placenty, aspoň tak mi to bolo vysvetlené.

Mi by sme na KET mohli ísť len niekedy v novembri alebo decembri. Budeme sa miesť rozhodnúť a či ešte počkať.

zuzanka7834
14. aug 2011

@in131 to sme my uz boli davno prec 🙂 Ked chodime s mm, tak zvykneme okolo osmej iba prichadzat ale teraz som isla s jednou znamou (zoznamili sme sa tu na MK) a to sme prisli presne na siedmu, o pol 10 sme uz boli v Lucenci, este nikdy som neabsolvovala taku rychlovku 😉 😉 😉

@amilak nestresuj z bieleho testu, ten moze byt biely aj trinasty den po iui a napriek tomu mozes mat pozitivnu krvicku, staci, ze sa drobec uhniezdi trochu neskoro... Neboj a hlavne netestuj, ak chces, tak mozes najskor vo stvrtok, ale aj tak mozes mat negativny test a predsa byt tehu 😉

@izzie27 @ivanka7799 ja si tiez niekedy myslim, ze som zakliata, lebo na MK chodim cosi vyse roka, vo vsetkych temach, kam som chodila alebo chodim zaciname vsetky co sa snazime otehotniet a vacsina dievcat uz porodila a asi 95% ostatnych dievcat su tehotne, takze nezufajte, nie ste sami... aj my sa dockame, mozno skor ako cakame... 😕

izzie27
14. aug 2011

@zuzanka7834 no len mi je tak smutno a som nahnevana, ked mi sa snazíme vsetkými moznými sposobmi a niektore to zabiju alebo odhodia. A hlavne ma rozculuju tie reči niektorých kamarátok, ci nechceme deti a preco ich nemáme.
A ty ako pokracujes?Ako sa to vyvija? Uz by to tu mohol niekto prelomiť.

amilak
14. aug 2011

dakujem Zuzanka , si moc zlatá🙂, asi bude aj tak najistejšia tá krv, ale moc tomu neverím, lebo ani sa necítim nejako inak...a ty sa chystas na IUI alebo IVF? Mne skôr radia IVF, manžel má dosť slabé spermie, takže ak teraz nič ideme si dať schváliť žiadosť na IVF, ale mám z toho celkom strach, možno len preto, že neviem čo ma čaká...

zuzanka7834
14. aug 2011

@izzie27 to poznam, mna nastve uz aj to, ked niekto povie, ze sa chcu zacat snazit az buduci rok, lebo toto nemame, hento nemame a sup, su zrazu tehu... Stalo sa to jednej mojej velmi dobrej kamaratke, ona otehotnela s vnutromaternicovym a ja som to vtedy brala ako velku nepravost, ale to uz je nasa nalomena psychika... Musime sa pozbierat a mysliet na nieco ine... Nastve ma aj to, ked niekto povie, ze najviac by mu to vyhovovalo v septembri a potom na prvy sup naozaj otehotnie...
A tiez sa mi stalo, vo februari, asi 2 dni po mojom potrate prisla k nam do prace moja spoluziacka zo ZS, vysmiata ako slniecko, krasna tehulka tesne pred porodom, ze neplanovali ale ako sa uz tesia, a ako kopka, a ake maju mena, a co uz maju kupene (pritom nikto sa jej na to nepytal, pre mna to bolo vtedy velmi bolestive) a napokon to zaklincovala otazkou, ze vy este nechcete? Vraj nemame na co cakat, lebo byt tehotna je krasna vec. Cha! Skoro som odpadla. Nastastie to zachranila kolegyna, ktorej som prave v ten den povedala, co sa nam stalo, inak by som sa tam bud nahlas rozplakala alebo sa zrutila alebo by som jej chudinke ublizila, a pri tom ona ma nechcela ranit, len sa normalne spytala... Nemohla vediet, ako dlho je vo mne tuzba a cim som si prave presla... Mozno keby som nebola takou dlhodobou snazilkou, spytala by som sa na to tiez... Hoci aj teraz sa pytam, ale iba aby som sa uistila, ze naozaj nie som posledna netehotna na svete... Mozno tym tiez niekoho nechtiac a nevedomky ranim, ale predsa je ine, ked sa to spyta niekto, kto zaroven aj prizna, ze uz dlho tuzi a nedari sa...

zuzanka7834
14. aug 2011

@izzie27 ja som vcera zacala s gonalom, 150jednotiek, kontrola v stredu, velmi rada by som to prelomila 😉 Kto nie?

amilak
14. aug 2011

@izzie27 @zuzanka7834 prepáč že sa vám do toho miešam ale hovoríš aj mne z duše, ja ešte robím aj s ľudmi vyššie popísaného typu tak niekedy vám poviem je to pekne na nervy, nehovoriac o tom, že väčšina mojich kamarátok ktoré sa rozhodli /niektoré aj nerozhodli/ snažiť sa o bábätko zarovno so mnou ialebo aj po mne ich už majú, dve z nich dokonca až po dve alebo sú tehu ☹ ....zase na druhej strane keďže sme tu znamená to že máme pri sebe chlapov čo s nami prekonávajú prekážky a ja mám pocit že náš vzťah s mužom to ešte upevnilo 🙂

izzie27
14. aug 2011

@amilak neboj sa IVF ale tebe sa podarí aj IUI. Drzím ti palce.
@zuzanka7834
Babulky len sa držte.

amilak
14. aug 2011

kto si počká, ten sa dočká 🙂 musíme tomu veríť, naši mrňúsi budú naozaj vytúžení, milovaní a ked podrastú ešte nám budú aj tak papulovať 😀

izzie27
14. aug 2011

@amilak to vydrzím 🙂

amilak
14. aug 2011

No jasné, počkaj ako si tu budeme vypisovať že ako chodia poobliekané, tvária sa otrávene, nič si nevážia.... 😀 😀 😀 ... len žartujem už teraz je isté že tie naše detičky budú najúžašnejšie

izzie27
14. aug 2011

🙂 🙂 🙂