Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Ahojte dievcata, tak moje HCG je negatívne 😢 😢 😢 Takze nic.
Ktorá z vas bola na genetike? co potrebujem priniest na vysetrenie?
@izzie27 zlatko, je mi to velmi luto. hlavne to prosim nevzdavaj, urcite to jedneho dna musi vyjst i tebe, zasluzis ti to po tom vsetkom, co si prezila. prajem ti vela sily do dalsich bojov a drzim palce!
@zuzanka7834 no vidis, zase sa raz potvrdzuje, ze kazda mame ine telo. ja som pred tou stimulkou mala taku ms, ako hadam nikdy v zivote. ukrutne ma bolelo brucho a navyse som mala zospodu pocit, akoby ma rezali nejakym masiarskym nozom...o sile a dlzke krvacania ani nehovorim. prve dve kontroly boli cez brusko 😀 to sa asi moja ms so mnou lucila na dlhsiu dobu, tak chcela, nech si ju zapamatam 😀
@sylvestra ahojky dakujem, nevzdavame to ale je to tazke, musim sa s tym nejako popasovať. Stve ma ze z 13 vajíčok nie je nic, ziaden mrazáčik..Prave som sa objednala na genetiku a chystám sa zavolat p. Kopáčovej.
Ako Ti krásne naskakuju týždne, len sa pekne opatrujte a drzte sa, držím vám palce.
@izzie27 Ahoj, je mi to ľúto.....my ideme na genetiku tiež ale až v septembri, všetko plné....u nás v meste nás chceli objednať až na budúci rok 😕 tak som sa objednala v inom meste. Teba ako objednali ? a čo sa týka toho čo treba doniesť na vyšetrenie tak to podľa mňa z heliosu by mali dať nejaké info+ zistiť si v rodine či neboli nejaké choroby...
@ivanka7799
@cikyta Kocky dakujem. Uz som volala aj na genetiku termín mame na konci oktobra. Mame priniest zdrav.karty, Spg. vysledky z helika.Tak uvidime.
@izzie27,ahoj..je mi to strašne ľúto,ja som to zažila raz toto sklamanie,ale viem,že to hrozne bolí..musíš byť silná..držkaj sa a nech aspoň genetika niečo odhalí 😒
a tu genetiku nerobia aj pred 1.IVF????
či to len potom hľadajú čo sa kde pokašľalo???
ahojte babulky, ako vas tak citam, tak na tu genetiku sa caka ako za totaca na ananas 😨 mne ju moj doky chcel dat urobit /este pred ivf/, ale nechceli ma zobrat, vraj nemam indikaciu - potrat. tak mi to vysvetlil - vraj ak som nikdy nebola tehu s naslednym samovolnym potratom, tak ze na to nemam narok. mam kamosku, ktora bola 3x prirodzene tehu a zakazdym jej to odislo okolo 8. tyzdna a jej doktor ju az potom poslal na genetiku a hematologiu, kde jej cosi zistili, pri 4. tehu nasadili terapiu od zaciatku a teraz ma krasnu dcerku. Takze babule, aj ked vam ivf nevyslo a cakaju vas dalsie vysetrenia, berte to pozitivne, mozno sa pri nich pride na nieco, co sa da ovplyvnit liekmi. vsetkym drzim palceky !
@danielkabn
@mimili dakujem kocky.Bojovat musime. Dufam ze testy dopadnu dobre.
@sylvestra Aj my sme sa prave vcera o tom rozpravali, ze by to mali robit pred IVF ale ty si mi to teraz vysvetlila. Dakujem.

@ursula5 ale jasne, ze si to odsoferujes 🙂 Ja som pisala o sebe 🙂 Ja soferujem iba u nas v meste, sice jako dabel, ale mimo mesta ide vzdy mm 😉
@sylvestra ja sa praveze cudujem, lebo uz druhy den sa mi zda, ze ms aj skoncila... takto skoro este nikdy neskoncila (ved som ju dostala v piatok a uz vcera sa so mnou lucila... iba ak by mala nejaku zahadnu pauzu a o chvilku udrie v plnej sile... Musim sa ich na to zajtra opytat 😕
Ja si pisem, kolko vypijem, lebo inak by som vypila hadam len liter... 😀