Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Kočky, ja som tiež od známej počula, že poplatky idú pekne hore, vraj napr. IUI z 50€ na 120€, tak potom koľko už bude stáť IVF-ICSI, baby ktoré teraz idete na KET, dajte mi vedieť koľko teraz bude stáť !!! Ďakujem...
Všetky Vás pozdravujem! 🙂
@jerry23 este nijako, rozhodujuce je ako to so mnou bude vyzerat zajtra, ci sa bude voda tvorit rychlejsie, alebo rovnakym tempom... Najviac ma trapi, ze prave pri hyperstimulaku je velmi vysoka sanca otehotniet, no a na druhej strane to, ze sa to po vklade cele este zhorsi a trva to miesto cca. tyzdna tak 2-3 mesiace... Takze nevieme, moj muz je hlavne za to, aby som bola v poriadku ja, a radsej isli buduci mesiac na KET... Neviem....
odber krvi.....este vajicka nie...ale uz 4ty odber...tak preto sa pytam....uz by sa to mohlo aj na odber vajicok schylovat
@zuzanka7834 to znamena, ze doktor to neoporuci, kvoli komplikaciam, co by mohli nastat... A vlastne sa tym padom nebudem moc nikde na nich stazovat... To je ale v poriadku, to chapem, nikomu nemozu nic zakazat ani prikazat, mozu len poradit... Zajtra by som mala ist druhy raz...
@bielalady ahoj 🙂 ja som za iui platila 100, nie 50... a teraz ide na tych 120. Ak nezabudnem, tak ti v utorok pozriem to KET-ko, pripadne skus pozriet na ich stranku, ci tam nemaju novy cennik 😉 Sa mi zda, ze napr. ICSI zlucili do jednej ceny, uz nie je 1-4 a 5-8 ale 1-8 a je to drahsie...
@jerry23 podla mna ak si zacala so stimulaciou a podpisovala papiere s prilozenym starym cennikom, tak ti nemozu mirnix-dirnix dat nove ceny, neboj 😉
@zuzanka7834 no ja som od Noveho mesta nad Vahom, ale mamu mam z MT, ta bola aj dnes o mnou, lebo muz isiel domov... Takze mozem byt u nej a mam to do Heliosu naskok, keby nieco 🙂
Dakujem si zlata, aj ja na teba v utorok 😉
@zuzanka7834 No dufam, ze to tak bude aj ked pojdem eventuelne na KET v septembri, a nenahodia mi uz novu cenu... Mna aj to napadlo...

@krivka5 dakujem...si zlata...inak par bubliniek uz mam v brusku s tej hormonalnej liecby a vola sa to meteorizmus..xi.. 😉