Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@jerry23 A ako je to teda s tým cenníkom? Platí od septembra? Týka sa aj Teba, keď si začala ešte v auguste?
@zuzanka7834 Nech sa bobátko v brušku pekne udomácni a držíííííí!!!
@zuzanka7834 ahoj, veru to bude náš prvý pokus a aj posledný, lebo na viac pokusov nemáme peniaze...trochu sa toho obávam, ale keď čítam Vaše príspevky, tak si vravím, že to musím zvládnuť aj ja...
@mimili tak budes prekvapena ako ja...uz aj my ideme podla noveho cennika...co ma prekvapilo, ale nechcela som sa s nimi dohadovat...iba sme sa opytali, podla akeho pojdeme my, ked sme suhlasy podpisovali so starym cennikom..a povedali,ze podla noveho...cloveka sice potom aj napadne, ci to preto nenatahuju do septembra..ale na druhej strane som videla, ze naozaj az teraz rastu folikuly....
inak ....chcem sa opytat...kolko ste mali velke folikuly, ked sa rozhodli,ze pojdete na odber vajicok?..kolko minimalne musia mat?
@jerry23
@zuzanka7834
@mimili ja som skončila s proverou včera tak uvidíme ako zareguje moje telíčko
tak ja s tou vodou trénujem už teraz, aby som to potom zvládla 😀 keď budem zvyknutá toľko piť nabudem sa musieť toľko prekonávať 😀 dnes som dala už 3,6l 😀 ale teraz už dám asi len pivečko, zatra šup šup do práce
aqua zorbing sme neskúšali, čo si ja by som tam nevliezla a tých mojich pubošov to už netrápilo naháňali babanky 🙂
@ursula5 a to ty mas takych velkych synov?...ja pijem tiez od zaciatku viacej vody...ale asi 4 litre isto nie..tak 3 litre, ale radsej treba viacej..to je jasne...a ja uz nedam si ani pivko..tiez ho mozem v lete, ale povedali,ze ked si budem pichat hormony, aby som uz alkohol vylucila, aj kavu obmedzila..tu tiez nepijem
Kocky prajem dobru noc. Zajtra idem opatrovat mojich malých synovcov.Tak sa pekne majte
@jerry23 Hmmm... ale čo narobíme, zbytočne je sa hádať, asi by to k ničomu neviedlo. Pošleš mi prosím do IP cenu za ICSI a predĺženú kultiváciu a zmrazenie?Ďakujem krásne!
Ja vôbec netuším koľko mm som mala, keď som išla na OPU - nikdy som to neriešila. Keď povedali ide sa na to, tak sme išli 😀.
@jerry23 ano prirodzenou cestou som sa k nim dopracovala 🙂 , to bolo už dávno a mala som iného partnera a ani neviem ako som otehotnela. Vzhľadom na to, že som brala lieky v puberte na štítnu žľazu s dosť vysokým percentom hormónov, tak som nebola ešte po skončení liečby vyčistená a uvolnili sa mi 2 vajíčka a z tých sú už skoro 15 roční chlapi 😀, ale od 10 mesiacov som s nimi bola sama a teraz som rok druhý krát vydatá. 😀
@jerry23 ahoj, len sa chcem spytat, ake dalsie injekcie si si musela kupovat? resp. za co si platila od nabehnutia MS? Ja cakam MS okolo 9teho a potom zacínam s Gonalom. Vsetky lieky na cele obdobie uz mam doma.
@jerry23 aké lieky si stále doplácala? mne dali injekcie a nevraveli o ničom!!!
Nevieš ešte aké vyšetrenie budem potrebovať??? Interné som absolvovala dnes 😀 ale výsledok je neviem aký, pýtajú sa tam na všetko možné ale aj tak z toho prd viem iba, že som chudokrvná mi povedala a že mám držať optimálnu diétu a to mám len 56 kg 😀
A mám si dať spraviť hormóny na štítnu žľazu ale tie mi robili na gynde tie sú OK.
@ursula5 a @bozenkad27 jerry23 doplácala asi preto lebo jej nestačili FSH injekcie, ktoré bežne stačia. Sú niektoré babenky ako aj ja, ktoré pichajú väčšie dávky a viac ako 14 dní ( ja som pichala až 17 dní 225 jednotiek) tak mi to skrátka nevyšlo a musela som si kupovať za plnú sumu. Teraz ale idem do druhého kola a keďže mi pri prvom kole nestačili FSH injekcie tak mi pri druhom kole v žiadosti na poisťovňu zvýšili počet a poisťovňa to schválila tak dúfam, že teraz si nebudem musieť kupovať, lebo ako píše jerry23 tak aj ja som tuším tiež platila za injekcie na 3dni 100€ 😠 .
@mimili výsledky z krvy mi povedala, že budú behom budúceho týždňa 😀 tak uvidíme, tak ty si na tom tiež nejako podobne ako ja?? mne sa to tu už pletie čo kto s kým kedy a tak 😀 😅
Ja by som mala mať 33DC v pondelok 5.9. a na ten deň, že sa mám objednať na sono a krv aj keď nebudem mať menzes.
Ešte sa ma pýtali že či nepotrebujem anesteziologické vyšetrenie??? to robia v MT rovno?
@ursula5 Áno, pohovor s anesteziológom budeš mať potom pred OPU, keď už budeš ležať v postieľke 🙂 . Áno, my dve ideme na to spolu, ja som chcela mať už mrchu zajtra, ale vyzerá to, že ma nepočúvne, takže asi v piatok pôjdem do MT, čo ma dosť štve, keďže je začiatok mesiaca a v robote máme vtedy chaos, no čo už.. 😒
@ria191 Ahaaa, a tyka sa to len Gonalu (resp. jeho alternativy) alebo aj Decapeptylu? Ja mam 24 injekciji Decapeptylu a 2 gonaly a budem si na zaciatok pichat 112,5. Doky hovoril, ze by to malo stacit, aj ked schvalene mam 3 balenia Gonalu, tretie mi predpise v pripade potreby. Kedy Ti priebezne vychadza odber, resp. vklad?
@bozenkad27 týka sa to len FSH injekcíí buď Gonalu alebo Menopuru je ich viacej Decapeptylu nie. Ja mám teraz pauzu dosť dlhú, ale žiadosť mám už schválenú tak som zvedavá či mi schvália predĺženie. Bola som na neočakávanej operácii ☹ takže škrt cez rozpočet. Ale držím vám všetkým palce strašne moc, keďže viem čím všetkým si musíte prejsť 🙂 🙂 🙂 🙂
@bozenkad27 pocas MS ziadne...este som od 10teho nemala MS a tak predpokladam,ze znova budem mat 8meho...ja po 14 dnovej stimulacii som doplacala Merional...lebo vraj to uz poistovna nedoplaca

a inak mam novy cennik, ktora budete chciet, tak napiste do IP mailovu adresu..poslem vam..