Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@bozenkad27 mne sa tiez sem tam stalo,ze som ju zabudla a nic sa nedialo..dala som si potom dve..to nie je na cas...
tak babenky...folikuli maju 15 mm, tak ideme v piatok znova a znova na dva dni 72 EUR...dalsi Merional...ale vraj uz aj vysledky krvi aj folikuly sa im pozdavali...tak ze v piatok to uz ukoncime...tak sa tesim..to uz by mi mali povedat, ci pojdem v nedelu, alebo v pondelok na odber...aspon tak Krajko povedal...a dodali, vela vela pit...a jest masko, vajicka, syry....proste bielkoviny
@jerry23 mas pravdu, som si kukla pribalovy letak a tam to neni ze sa davka musi rozlozit, dda sa dat aj dve naraz! Tak je dobre... 🙂 ty si kusok predo mnou, drzim ti palce!
@bozenkad27 kusok ako kusok..ja som riadne pretahovala stimulaciu...ale ano...som stale len v stimulacii, no ocakavam, ze o chvilku uz bude aj odber...
inak koceny...odkial ste? a kolko mate rokov?..ja som z Noveho Mesta nad Vahom a mam 31 a manzel 35
Ahojte dievčatá,
môžem sa pridať k vám?....včera som mala OPU. Získalo sa 7 vajíčok (len z jedného vaječníka, k druhému sa vraj dr. nemohol dostať 😢 ). Dnes som už volala na ebmryologiu a oplodnilo sa ich 6. Tak dúfam, že sa budú pekne vyvíjať. Teraz už nastáva len fáza čakania a preto si potrebujem s vami aspoň trošku pokecať 🙂
@jerry23 ja mam 26, manzel 38, snazime sa par mesiacov, no nakolko som mala problemy s cyklom, moj gyno mi urobil vsetky vysetrenia a aj manzela poslal na spermiogram do heliosu, tak sme velmi skoro zistili, ze u nas to prirodzenou cestou nepojde... A dnes si idem 1x pichnut decapeptyl, ide to celkom rychlo. Teda pichne mi ho kamaratka sestricka, aspon 1x, nech viem, ako na to... 😕
@bozenkad27 tak drzim palce...pokial nebudes pretahovat, tak sa injekcie daju aj zvladnut..mna to zo zaciatku ani nebolelo a bolo to v pohode...zvykla som si a hlavne uvedomila, preco si ich picham...a drobec, alebo drobci mi stoja zato...to je dobre, ze ste skorej zistili ako ste na tom...a odkial ste?...asi z MT..ze?..alebo z okolia...
@jerry23 sme par km od Martina, Kremnica, takze aspon nemame daleko dochadzat... No, prva injekcia za mnou... 😨 a zajtra na to pojdem sama, snad to zvladnem. kolko ti trvala stimulacia? o kolko sa ti to pretiahlo? ja so dost desim OHSS... snad to vsetko pojde bez problemov! 🤐
@jerry23 nemám problém o tom písať. Ja som mala dva krát na ľavom vaječníku dermoid, takže ten nefunguje, lebo pri každej operácii mi z neho kus zobrali, na pravo som mala mimomaternicové tehotenstvo, takže tam je problém zase s vajcovodom. K tomu som mala ešte vysoký prolaktín, potom problémy s progesteronom a tak stále dookola niečo. Manžel má pomalé spermie. Stále som dúfala, že by to mohlo ísť aj prirodzene, ale Dr. Krajkovič mi túto ilúziu zobral. Takže sme sa rozhodli, že ešte skúsime IVF a uvidíme. Ja som to už v podstate vzdala, ale manžel sa s tým nechcel zmieriť, tak sme išli do Heliosu.
@bozenkad27 toho sa netreba bat...nesmies na to mysliet a vobec si to pripustit, treba vela bielkovina hlavne vela vela cistej vody...a ja mam momentalne dnes miesto 14 dni, 23 den...okolo Kremnici chodievame..mam starku na Sklenom...xi....
@jerry23 Ja momentálne bývam v Martine, kúsok od heliosu a mám 25 rokov a priateľ 29....držím palce pri odbere 😉
@jani2 Ahoj Jani, vitaj medzi nami....ja som bola v stredu v heliose, videla som tam 4 baby na posteliach a potom aj ked ich prepúšťali.....ja som bola vtedy na KET a potom som čakala v čakárni na správu 😉 tak možno som ťa aj videla 😎
@jerry23 pre Boha, to preco sa ti to o tolko predlzilo??? tak to ta musi aj porazat z toho, o tolko dni dlhsie... A prosim Ta, kolko dni sa picha decapeptyl?

@ivanka7799 drzím vsetky palce,nech sa to tu rozbehne. 😉
@jerry23 mne vobec nic nepuchlo ani ma nebolelo. Ale ty to vydrzís 😉