Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@cmelica tak neviem ci som vysoka...ale mam 173 cm...a moj manzel tam bol so mnou..oranzova kosela a cierne rifle vyska 193 cm...tak pre niekoho som mozno vysoka..xixi..ale cierna sukna to bola...sa mi musite ohlasit, ked ma vidite...ja tam aj pokukujem, ci niekoho uvidim, ale nejak nikoho nic...
@jerry23 tak ti drzim velmi palce!!! A zaroven gratulujem k odberu... ja som sa dnes pichala uz sama, bolo to dost hnusne 😖 ale zvladnem!
@bozenkad27 jasne, ze zvladnes...drzim palce...aj ja tebe....kazdym dnom si lepsie zvyknes...ja zajtra picham posledne a vecer pregnyl
@mimili ja som si aj na tie do zadku zvykla, ked ich sestricka dobre pichla, nic nebolo citit... a tieto do brucha su preto zle, lebo si to musim robit sama... 🤐
@jerry23 tak toto sa mi naozaj veeelmi paci! a kiez by som bola coskoro aj ja... 🙂 ja mam zajtra posledny den proveru
@zofi81 Ahoj, čo sa týka liekov tak som ich znášala v pohode, akurát ma možno hlava rozbolela ale inak nič. Keď prídeš na ultrazvuk tak ťa popozerajú a podľa toho kedy si mala menštruáciu ti vypočíta doktor kedy bude vklad či ten 19.alebo 20 deň a na pohovore ti embryologička povie že v deň vkladu si ešte musíš ráno zavolať či sa embryjko dobre rozmrazilo a podľa toho či prídeš alebo nie do centra.....čo samozrejme prídeš lebo sa rozmrazí dobre 😎 , s plnším močovým mechúrom a uskutoční sa vklad a ak budeš mať šťastie a nebudú plné postele tak si poležíš aj tam,.....ja som ležala na operačke 😠 ale v pohode, hrala mi tam hlasno hudba.....bola som sťastná že sa to uskutočnilo 😉
@jani2 Ahoj a bola si aj s mužom? a malá má koľko lebo bola tam jedna pani s takým menším, ostrihaná na krátko, do blond....ja som sedela pri recepcii - blond vlasy 😎 NO boli tam baby čo mali asi po OPU, tie ležali na posteliach , ja som bola na KET a ležala som na operačke 😅
@ivanka7799 - áno bola som aj s manželom, ale bola som na posteli, tak si ma asi nevidela. A malá má už 3 roky, takže tiež už nie je moc "malá" 😉 .
A z toho, že si ležala na operačke si nič nerob, lebo ja som práve pri takom KET otehotnela....nemusíš sa presúvať na posteľ a embryjko má tých prvých 15 minút kľud. 😉
@bozenkad27 - uvidíš ako rýchlo to zbehne....ja som len raz musela pichať sama a dobre dlho som sa musela odhodlávať. Takže obdivujem žienky čo to zvládnu samé 😉
@jerry23 - tak už máš za sebou posledné injekcie však? Budem držať na pondelok palce, aby bolo hodne kvalitných embryjok. 😉
@jerry23 No hurááááá, čakáme teda kvalitu, jak hrom, keď si sa s tým tak dlho babrala 😀 !!!
@izzie27 Ďakujem pekne!
@bozenkad27 Tak to máš môj obdiv, ja by som si to nedokázala sama.
@jani2 Ide to super, krása!! Ešte sa nestresuj, ešte máš 3 dni na zotavenie, malo by to už prejsť.
Tak ja mám tiež dobrú správu, dnes prišla mrcha na 31DC takže už aj ja od pondelka začnem s gonalom asi 😀
už budem pichať 2 ale musím sa ešte spýtať ako funguje to pero, lebo som to zabudla 😀 😀 😀
Všetkým čo ste tu držím strašne palce vidím, že nás je dosť, ktoré ideme do toho teraz v septembri 😉
@mimili ale dokazala, keby si nemala inu moznost... co by sme neurobili pre dieta, ni? 😎
@ursula5 ty si asi tyzden predo mnou, ja berem dnes poslednu proveru... dufam, ze o par tyzdnov budu mat vsetky z nas namiesto "snazi sa" "CAKA DIETA" 🙂

@jerry23 a nemala si nahodou suknu???