icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

cmelica
2. sep 2011

@jerry23 a nemala si nahodou suknu???

cmelica
2. sep 2011

@tinka9075 Dakujeme 🙂 🙂 🙂

jerry23
2. sep 2011

@ursula5 tak to sa mozno uvidime...mozno sa spozname....xi...ja tam mam byt o pol osmej, tak sa tak budem snazit prist...

jerry23
2. sep 2011

@cmelica mala, ale myslim,ze tam bolo viacej zien a dievcat so suknami..xixi..a tyrkysove bluzo-tricko..xixi

jerry23
2. sep 2011

baby a ide niektora v pondelok na zakrok?..s ktorou sa stretnem v nocnej koseli?

cmelica
2. sep 2011

@jerry23 hej moze byt 🙂 ...no ak si podstate vysoka a bola to cierna sukna,tak si myslim,ze som ta registrovala 😀 a rano o tej 7.00 tam bol teda poriadny frmol 😎

jerry23
2. sep 2011

@zofi81 nad Cachticami az moc vela bocianov bolo..nad nasou chalupou pekne dvaja sa prehanali....tak zeby dvojicky?..xixi..alebo si ich pekne podelime medzi sebou..xixi..tebe jedno a mne jedno..xixi

jerry23
2. sep 2011

@cmelica tak neviem ci som vysoka...ale mam 173 cm...a moj manzel tam bol so mnou..oranzova kosela a cierne rifle vyska 193 cm...tak pre niekoho som mozno vysoka..xixi..ale cierna sukna to bola...sa mi musite ohlasit, ked ma vidite...ja tam aj pokukujem, ci niekoho uvidim, ale nejak nikoho nic...

cmelica
2. sep 2011

@jerry23 no my sme sedeli hned pri recepcii...fialove tricko a modre rifle 🙂 manzel mal cervene tricko...

jerry23
2. sep 2011

@cmelica tak to neviem...ale ked ma nabuduce uvidis, tak potom sa prihovor...xixi...

cmelica
2. sep 2011

@jerry23 jasne 😀 😀 my ideme na krv a sono 16.9 rano medzi 7-8.00...

jerry23
2. sep 2011

@cmelica tak to este neviem kedy my po pondelku, ale isto si tu popiseme..xixi

bozenkad27
2. sep 2011

@jerry23 tak ti drzim velmi palce!!! A zaroven gratulujem k odberu... ja som sa dnes pichala uz sama, bolo to dost hnusne 😖 ale zvladnem!

jerry23
2. sep 2011

@bozenkad27 jasne, ze zvladnes...drzim palce...aj ja tebe....kazdym dnom si lepsie zvyknes...ja zajtra picham posledne a vecer pregnyl

bozenkad27
2. sep 2011

@mimili ja som si aj na tie do zadku zvykla, ked ich sestricka dobre pichla, nic nebolo citit... a tieto do brucha su preto zle, lebo si to musim robit sama... 🤐

bozenkad27
2. sep 2011

@jerry23 tak toto sa mi naozaj veeelmi paci! a kiez by som bola coskoro aj ja... 🙂 ja mam zajtra posledny den proveru

ivanka7799
2. sep 2011

@zofi81 Ahoj, čo sa týka liekov tak som ich znášala v pohode, akurát ma možno hlava rozbolela ale inak nič. Keď prídeš na ultrazvuk tak ťa popozerajú a podľa toho kedy si mala menštruáciu ti vypočíta doktor kedy bude vklad či ten 19.alebo 20 deň a na pohovore ti embryologička povie že v deň vkladu si ešte musíš ráno zavolať či sa embryjko dobre rozmrazilo a podľa toho či prídeš alebo nie do centra.....čo samozrejme prídeš lebo sa rozmrazí dobre 😎 , s plnším močovým mechúrom a uskutoční sa vklad a ak budeš mať šťastie a nebudú plné postele tak si poležíš aj tam,.....ja som ležala na operačke 😠 ale v pohode, hrala mi tam hlasno hudba.....bola som sťastná že sa to uskutočnilo 😉

ivanka7799
2. sep 2011

@jani2 Ahoj a bola si aj s mužom? a malá má koľko lebo bola tam jedna pani s takým menším, ostrihaná na krátko, do blond....ja som sedela pri recepcii - blond vlasy 😎 NO boli tam baby čo mali asi po OPU, tie ležali na posteliach , ja som bola na KET a ležala som na operačke 😅

jani2
3. sep 2011

@ivanka7799 - áno bola som aj s manželom, ale bola som na posteli, tak si ma asi nevidela. A malá má už 3 roky, takže tiež už nie je moc "malá" 😉 .
A z toho, že si ležala na operačke si nič nerob, lebo ja som práve pri takom KET otehotnela....nemusíš sa presúvať na posteľ a embryjko má tých prvých 15 minút kľud. 😉
@bozenkad27 - uvidíš ako rýchlo to zbehne....ja som len raz musela pichať sama a dobre dlho som sa musela odhodlávať. Takže obdivujem žienky čo to zvládnu samé 😉
@jerry23 - tak už máš za sebou posledné injekcie však? Budem držať na pondelok palce, aby bolo hodne kvalitných embryjok. 😉

jerry23
3. sep 2011

@jani2 tak tak...dnes posledna injekcia do bruska...prave idem na to..xixi..teda posledne dve a vecer pregnyl na pohotovosti...a tesit sa na pondelok

jani2
3. sep 2011

@jerry23 - to budeš len pár dni za mnou....spolu potom budeme čakať na výsledok 😉 . Dúfam, že sa dočkáme.
Ja som si dnes volala do CAR, všetkých 6 embryjok a vyvíja veľmi pekne, sú jednotkové 🙂 LEn ja mám stále akési problémy, stále mám taký krvavý výtok 😒

mimili
3. sep 2011

@jerry23 No hurááááá, čakáme teda kvalitu, jak hrom, keď si sa s tým tak dlho babrala 😀 !!!
@izzie27 Ďakujem pekne!
@bozenkad27 Tak to máš môj obdiv, ja by som si to nedokázala sama.
@jani2 Ide to super, krása!! Ešte sa nestresuj, ešte máš 3 dni na zotavenie, malo by to už prejsť.

jerry23
3. sep 2011

@jani2 inak ja som nad tym tiez rozmyslala, ved ja by som aj buduci tyzden mala dostat menstruaciu, ze ci ju potom nedostanem...budem sa musiet informovat...xixi..a jasne,ze budeme mat vsetky vysledky dobre...ja uz sa na to tesim

jerry23
3. sep 2011

@mimili ajoj...tak to ti poviem, po tolkych injekciach uz aj ja cakam len kvalitu...co najviac kvality...

ursula5
3. sep 2011

@jerry23 ja pôjdem asi okolo 7.00 zo Žiliny, ja ťa možno spoznám ale nie som si istá 😀 strašne Ti budem držať palce. 😉

ursula5
3. sep 2011

Tak ja mám tiež dobrú správu, dnes prišla mrcha na 31DC takže už aj ja od pondelka začnem s gonalom asi 😀
už budem pichať 2 ale musím sa ešte spýtať ako funguje to pero, lebo som to zabudla 😀 😀 😀
Všetkým čo ste tu držím strašne palce vidím, že nás je dosť, ktoré ideme do toho teraz v septembri 😉

bozenkad27
3. sep 2011

@mimili ale dokazala, keby si nemala inu moznost... co by sme neurobili pre dieta, ni? 😎

bozenkad27
3. sep 2011

@ursula5 ty si asi tyzden predo mnou, ja berem dnes poslednu proveru... dufam, ze o par tyzdnov budu mat vsetky z nas namiesto "snazi sa" "CAKA DIETA" 🙂

jerry23
3. sep 2011

@ursula5 ano...pekne som s vami cakala...pokial zdvihli ceny...ved co si nebudem komplikovat to?..xixi..

jerry23
3. sep 2011

@ursula5 my ideme zajtra vecer k rodinke do MT, tak ale predpokladam,ze v Heliku by sme mali byt okolo 7,30 ako nam povedali...daj poznavacie znamenie..xixixi 😀