Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@zofi81 Ja si myslím, že je to jedno, či budeš ležať alebo skákať... keď Ti je bábätko dopriate, tak pri Tebe ostane a ak nie, môžeš ležať aj niekoľko týždňov a môžeš o bábo prísť... Šetriť sa..to jasné, ale podľa mňa je dôležitá psychická pohoda. Niekto (ako ja napríklad) môže ležať v kľude domka a vystresovať sa z toho do nepríčetnosti. Mne je teda lepšie v práci. Niekto má zas stres v práci a vyhovuje mu byť zas doma. Každá sme iná a každá vie, kedy bude najviac v pohode 😉 To sa týka tých prvých dní, keď nie je nijaký problém. Keď je baba v 6. mesiaci a otvára sa je jasné, že musí ležať...
Babky, prečo sa pichá "štiplavka"? Pri 1. IVF mi ju nedali a teraz mi ju vraj idu dat...hmmm?? Neviete??
@zuzanka7834
@jerry23
@mimili baby aká štiplavka, bože to koľko tých injekcií má ešte čaká 😀 😀 😀 riaden cedník z nás 😒
@zuzanka7834 kedy máš krv??? ja už sa tu strašne strácam 😀 kým všetko prečítam už neviem kto čo má 😀
@ursula5 to je injekcia ktoru ti daju 1-3x pred odberom a pichnu ti ju priamo v centre na dozretie folikov. Mna nou prekvapili, vobec som necakala, ze mi este nieco pichnu, v ten den som mala posledne 4 vcelicky: dekac, gonal, stiplavku a pregnyl. Dufam, ze stastna kombinacia 😵 Do Helika ideme v pondelok, drz nam palceky 😉
@cmelica dakujem krasne 😵 Aj ja tebe samozrejme prajem dobre vysledky, tie najlepsie!!! 😵 😵 😵
@jerry23 to je pekna urodicka drzim palce. Aj ja som mala bolesti ale nejako som to prezila,ved co neurobime pre mimi.
@mimili je to na dozretie folikov. 1.krát ma stipala ale druhy krát to sestricka pichla velmi dobre takze som nic skoro necitila
@zuzanka7834 držím palce a nech su poriadne// a nech ti povedia : Vase HCG je pozitívne.
@izzie27 😉 😉 🙂 🙂 😵 😵 dakujem, nic ine si teraz ani nezelam 😵 A vam to prajem tiez 😉
@zuzanka7834 budem na Teba myslieť v pondelok 🙂 ja som si pichla gonal a celkom v pohode, len stále nerozumiem, že ako to majú vyrátané, lebo mi to kázala pichnúť dnes až ja pichám večer takže v nedeľu keď pôjdem na kontrolu budem mať v sebe len 5 dávok nebude to vadiť???
@jerry23 čo pomôžu??? som nejako mimo o čom sme sa bavili, čítam tu dve na tri a ozaj sa strácam 🙂
Tak už sa cítiš lepšie? to je fajn mňa to asi čaká niekedy na budúci týždeň som zvedavá po koľkých dňoch ma budú brať lebo keď som bola na IUI už na 12 DC som mala dozreté 2 vajíčka 🙂
@ursula5 aj tam bola jedna kocka, co mala dve vajicka...a jedno z toho len kvalitne...tak nic moc...ale aj to jedno moze vyjst....drzim jej palce...a ze tych 5 davok tiez pomoze..xixix...a veru ja uz dnes omnoho lepsie...v porovnani so vcerajsimi ukrutnymi bolestami, je toto malina...len trosku to citim....a bez tabletky..co je super
@ursula5 veru mala len 2 vajicka....ze to ona uz mala taky problem, ze jej nedozrievaju...boli sme tam 3...ta tretia nekomunikovala s nami...xixi..ale mala taky pocet ako ja...a bolesti...tak vies, trosku to este citim, ale iba minimalne....a co kupit?...vcera a dnes som si uz nic nedala, no ten prvy den som si dala ibalgin ale aj tak to nepomohlo a bolelo...tak neviem..skor by som odporucila ten prvy den po OPU prespat....
@jerry23 to už bude dobre hlavne, že si nemala OHS 😀 ja dúfam, že to tiež prežijem 🙂
teraz som prišla z rande s tým čo mu robím účto a on si otvára obchod a ani nepovedal a ja neviem čo to všetko obnáša doteraz mal len služby stavebnú činnosť ☹ ja teraz nemám na to čas to riešiť ale nemôžem mu povedať čo je vo veci a neviem ako to zvládnem v kľude ☹

@zofi81 predchádzajúci môj príspevok bol pre teba 😉 nejako som to domotala 😀