Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@ivanka7799 si zlatá dík, ale už mám po zisťované a hádam to zmáknem a ak nie má smolu toto mi je dôležitejšie!!! 🙂
@ivanka7799 Ahoj, no ja uz ani neviem, ci sa tesim, hlavne by som to uz chcela mat za sebou. Ostala som doma na PN od stimulacie, ako som zacala brat menopur a uz mi zacina byt riadne dlho... Nevedela som ci ist na tie 3 tyzdne do roboty, po tom, co mi odlozili ET, potom som si to rozmyslela, ze by som sa len zbytocne stresovala a tak som ostala doma...
Inak ja som myslela a pohovor s koordinatorkou, nie embryologickou 🙂 Na ten s embryologickou som objednana aj aj v den kontroly ultrazvuku...
Jasne, ze to teraz vyjde, musi!!! 😉 Moja mama mi zaciatkom roka povedala, ze tento rok je vraj mimoriadne plodny, takze ja stale verim, ze sa nam to tu vsetkym podari a do konca roka otehotnieme 😉 A ako sa citis?
@mimili, ja viem, ze je to presne tak ako pises, ale vies, ja by som strasne nerada nieco pokazila preto sliedim na nete a hlavne tu na koniku a citam a studujem, co sa da, aby som robila vsetko "spravne" alebo aspon "skoro spravne" 😀 No uvidime, uz som si naplanovala viacere veci a aj viacere veci robila spravne, napr. pila ako diva a jedla bielkoviny pri stimulacii aj po OPU a nakoniec som aj tak mala hyperstimulak ako vysity 🙂 tak uvidim, ale kazdopadne dakujem za radu 🙂
@zofi81
@ursula5
ahojte kocky...tak som si volala a mam 4 jednotkove a 2 dvojkove...tak sa pekne drzia..to je super...volame v sobotu, ci ideme hned na transfer...tak sa tesim na ne...akurat som sa smiala s mojim,ze vlastne moje vajicka su tehotne aj bezo mna..xixi..ked sa pekne uchytili..xixi...ale tak ja verim, ze to pekne na prvykrat vyjde, tak to musi tak aj byt....
drzte sa obe...
@ursula5 ja som v sebe mala iba 4 davky ked som isla na kontrolu, takze neboj. A mimochodom, ze aka kocka 😉
Inac ja som v den opu dostala navstevu na prespatie, ohlasenu na FB, kde tak casto nechodim, takze pre nas bola neohlasena, takze som si nestihla cez den vsimat bolesti, ale v noci som sa na ne zobudila, tak som svihla ibalgin a preslo to nastastie. Drzim palceky 😉
@ivanka7799 zatial iba prsia a unavu, to bublotanie nastastie prestalo 😉 Ale to moze byt aj utrogestan...
@jerry23 kedy mas vklad mojenko? Alebo uz si vari po? Tiez sa stracam...
@zofi81 NO tak to dúfam že bude plodný 😉 . Ja sa cítim rovnako čiže nijako ☹ čoho sa obávam. Akurát cítim tlaky či pichanie vo vaječníkoch alebo tam niekde 😖 Dnes som si robila test a samozrejme iba jedna čiarka tam bola 😢 tak už len čakám kedy mi krámy dojdu, už som asi prestala dúfať....či ešte bolo skoro na test? veď keď som bola 31.8. na vklade tak to by mal byť dnes už 9 deň, nie? a už by sa malo aj niečo ukázať, aspon slabé ak tam niečo je nie? ja neviem 😢
@ivanka7799 ahoj aj ja som bola 31.8 na ET v Martine mozno sme sa tam stretli, a rata sa podla mna od nasledujuceho dna cize-1.9.aspon myslím, kedze dva tyzdne su v stredu-14.9 idem na krv a sono
@zuzanka7834 že aká kočka 🙂 tak dala som si najkrajšiu fotku nie 😀 to som sa pripravovala na svadbičku pred rokom 😉
@charlota333 No vtedy idem aj ja tak sa možno stretneme....ja som myslela že sa to ráta od 31.8. ty si si robila test? a ako sa cítiš? a o ktorej si bola na vklade?
na vklade som bola az o 10,30 vtedy tam bola len jedna kocka na vklad s ktorou som bola aj na odbere vaj.
hned po ET som mala pobolievania v podbrusku a vajecnikoch aj druhý a tretí den no potom som uz necitila nic az dnes som zacala trosku spinit, a citim trosku podbrusko, tak dufam ze je to v pohode-
@charlota333 No tak to som tam sedela na chodbe a čakala som na správu po ET od doktorka tak sme sa aj videli....
tak sme sa urcite videli ale, teraz si neviem nikoho predstavit , mozno keby som videla foto . mne spravu doniesol doktor na salu kym som tam lezala,
ked som bola na odbere tak som tiez isla po vsetkom na sono k doktorovi a dal mi aj spravu

@jerry23 ja sa na to cítim len nie teraz to je na tom to najhoršie a hlavne, že mi to povedal neskoro keď to chce už otvárať!!!