Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@charlota333 Ty si tiež ležala na sále? ja áno....tam mi to nik nedoniesol ☹ tak preto som čakala na chodbe a to som bola taká trpezlivá, že som počkala až do vtedy kým si nevybavil doktor dva páry na pohovor.... 😒
@charlota333 Mne tentokrát doktor Krajkovič ,takže už som zažila všetkých.....
@ivanka7799 dok.Krajkovicovi patrim aj mi odoberal vajicka, ale oni sa tam striedaju, podla sluzby
@jerry23 jasné že si ju vezmem len som sa na ňu nestihla ani spýtať v pondelok tak sa pokúsim v nedeľu, že od kedy by som mala byť sa ich spýtam, dúfam, že bude voľnejšie a bude sa dať aj viac pohovoriť, kedy si mala pohovor s embryologičkou na ktorý deň? to budem mať tú nedeľu??? alebo až potom, to budem 6 deň od začatia FHS injekcií
@ursula5 ja veru tak isto...dlho som nestihala, lebo tam je stale vela zien...ale uz som musela, lebo chodim dost autom a byvala som unavena...a nechcem si tlacit brucho za volantom a nesustredila som sa...tak som sa dala vypisat...na 14ty den som mala s nou pohovor...ale mozno ty uz budes mat v nedelu...dopredu mi to nepovedali...xixi..
@ursula5, no ja som mala 1. IVF pred mesiacom, ale dostala som hyperstimulak a vklad mi bol odlozeny, embrijka zmrazili a na vklad idem az tento mesiac. Ja mam v pondelok 12.9. kontrolu a vklad by mal byt potom tak v sobotu alebo nedelu, uvidim, co povie doktor...
To odporucanie na PN si musis pytat sama v Heliose. Ja som isla tiez hned od prvej injekcie Menopuru a nelutujem, v robote sme nabiehali na novy system, baby boli na dovolenkach, takze tam bol super stres a pre mna toto bolo to najdolezitejsie... 🙂
@ivanka7799, ahooj, ja neviem, ci je skoro alebo neskoro na test... Ale este by som to tak cierno nevidela. Ja som si po inseminacii robila test na 12 den a vysiel mi negativny. Vysadila som utrogestan, lebo ma strasne stipal odspodu a som si povedala, ze aj tak nic z toho... No a moj doktor ma zdrbal, ze na 12. den mi este ziadny test nic spolahlivo neukaze... Tak asi tak... Vydrz este a mysli pozitivne, tym urcite nicomu neuskodis! 😉
@ivanka7799 Krajko stále hovorí, že testy pre nich nič neznamenajú, že dôležitá je krv... tak si to opakuj, kým pôjdeš na krvičku 😉 .
@zofi81
tak možno budeme mať vklad naraz alebo po sebe 🙂
@jerry23 jasné ja si tu Pn vypýtam veď v práci som už všetko porobila tak si aspoň oddýchnem 😀 ja si pichám injekcie večer tak možno preto necítim cez deň takú únavu, všetko prespím 🙂
@mimili áno v nedeľu idem na sono a krv a kvôli ďalšiemu postupu asi budem brať 6 deň FHS a budem 9 DC.
@ursula5 to mas dobre..u nas moj milovany manzel aj vari...pekne sa stara o mna, ale takto je tiez v praci a tento tyzden ma poobednu, tak vegetujem sama..xixi...ja som menopur citila s tym, ze sa mi driemalo...inak som ich ani ja necitila..akurat po dvoch tyzdnoch uz celkom stipali, ked som si ich pichala...ale inak v pohode...
@zofi81 No snáď to nič neznamená ale nechcem maľovať čerta na stenu, videla som minimálne špinenie ak to tak môžem nazvať ☹ mám chuť plakať...bojím sa všetko zlé dohromady..... 😖
@ivanka7799 nevzdavaj to este... Viem, ze sa mi to lahko pise, ale skus myslit pozitivne a nemysli na to najhorsie 😉 Kym nekrvacas, este nie je nic stratene! 😉
@jerry23 o Teba je teda riadne postarané keď manžel varí 😉 no neviem či by sme sa mi najedli keby varil ale pomáha to je jasné..... zajtra ideme na Oravu zbierať zemiaky ale ja sa asi budem len ulievať hádam 😀 nechcem ho poslať samého príde v noci z Dánska a týždeň samoty mi stačil 😀
@ursula5 neboj...aj on sa uci len...alebo take zakladne veci..xixi..ja pekne lezkam ako kazali...a sem tam sa prejdem po byte...a cez vychadzky idem sa vyvetrat...dnes som sice len autom bola...xixi...inak ja ked sme chodili na chalupu, na zahradu, tak tiez som len rozlozila lehatko a kukala ako moj vykopava zemiaky...juj ale mam skveleho manzela...
@jerry23 fakt máš skvelého manžela, pozdravuj ho 😎 my ideme zajtra zbierať zemiaky len neviem či sa budem môcť ulievať 🙂
ja tiež polihujem poobede keď prídem z práce, ale poviem Ti mala som toho dosť tento týždeň všetko po stíhať a dať na poriadok aj tak ešte asi v pondelok by som šla do roboty, ale potom by som sa už asi mala viac šetriť.
tak kocky, ze 3 uz ani nevytvoria blastocysty...ale tie ostatne a uz neviem ci 3 alebo 4 vytvaraju...takze vyzera to az na zajtrajsi vklad...ako povedali mi dnes rano..

@ivanka7799 to patrilo tebe, ze sme sa mozno videli