icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

cmelica
10. sep 2011

@jerry23 tak ti drzim palce,nech je to cim skor a hlavne nech sa poriadne zahriznu 🙂

jerry23
10. sep 2011

@cmelica tak tak..to si aj ja hovorim...aj ked si pockam dalsi den...podstatne, nech sa poriadne zahryznu...ja ich uz potom nepustim 😉

ursula5
11. sep 2011

@jerry23 tak teraz som tu deň nebola a som mimo tak kedy vklad dnes??? zas sme tam boli v ten istý deň????

jerry23
11. sep 2011

@ursula5 tak tak...akurat, ja ked som prisla o 9tej, tak tam nebol uz nikto...ale uz mam po vklade...bol to prijemny pocit mat v ruke fotecku maleho drobceka...xixi...a vlozili mi len jedno...ostatne neprezili, takze nemame ani mrazaciky....

izzie27
11. sep 2011

@zuzanka7834 zajtra ides na krvicku? istotne bude pozitivna. Netrpezlivo budem cakat na tvoje HCG. tfuj,tfuj,tfuj
@jerry23 drzim palce aby to vyslo. 😉 Aj ja mam fotečku a zalozila som ju do albumu.

ursula5
11. sep 2011

@jerry23 joj tak držím strašne moc palčeky aby sa tomuto drobčekovi u Teba strašne moc páčilo, pozitívne mysli hlavne, oddychuj, posielam energie trošku, dnes chýba aj mne ☹
škoda, že neostali mraziačiky no čo hore hlavu vyjde to, veríme tomu!!!! 😉

jerry23
11. sep 2011

@izzie27 tak tak...zalozime aj my....

@ursula5 my tiez verime, ze nam to vyjde....a ach tuzime po tom, aby to vyslo...

ursula5
11. sep 2011

@jerry23 ja som už 8.20 bola von z kontroly, dnes tam bol taký božský kľud, nasmiali sme sa s doktorkou, sme sa rozprávali, že ešte aj v nedeľu ich otravujeme a potom jej vravím, že však oni si za to môžu že nás objednávajú 😀 😀 😀 doktorka sa smiala a vraví no keď dozrievanie sa nedá zastaviť tak som jej povedala, že keď už vedia umelé oplodnenie nech sa naučia, aby vajíčka dozrievali len do piatku do 15.30 a potom až pondelok 🙂 🙂 🙂 veselá návšteva to bola a mám už aj odporúčanie na PNku, lebo som jej povedala, že ak nebudem na PN tak ma nikto šetriť asi nebude a ani sa ja nebudem šetriť.... a veruže ma doma nik ani nešetrí ale už som si pomyslela kašlem na nich budem ležať a nech si robia čo chcú dnes ešte doperiem povešiam a hotovo končím 😉

ursula5
11. sep 2011

@jerry23 a kedy pôjdeš na krvičku asi až 26.9.?? VYJDE TO A HOTOVO, potom sa stretneme v Martine a pôjdeme na nejaký džúsik iné už nebudeme môcť 😀 😀

jerry23
11. sep 2011

@ursula5 veli dobre si povedala...aj my sme sa dnes smiali..aj sa tesila zo mna, ze som stale taka vysmiata, ze sa stale tesi na mna..xixi..aj mi akoze poplula brusko, aby ho videla za 9 mesiacov uz v perinke..xixi...a dobre si urobila s PNkou...velmi dobre...ja tiez vegetujem...vylozene nozicky..snad nemusim lezat...aj tak ma moj obskakuje...zlaticko...xixi...a presne tak...krvicka 26.9. uz dnes sa neviem dockat..xixi..

ursula5
11. sep 2011

@jerry23 no moja ja som dnes smutná, ale lebo sme šli z Martina a vravela som mužovi, že musím sa šetriť, že dnes varí on ja budem len pomáhať a keď sme prišli z Martina pred barák tam mi zahlásil, že musí do roboty takže zase všetko ostalo na mne tak ako vždy a som z toho sklamaná tak som mu len povedala, že sa k tomu nebudem vyjadrovať žeby som mohla neskôr ľutovať ..... 😒

ursula5
11. sep 2011

@jerry23 doktorka Gaťová je úplne najlepšia z toho centa 😀 fakt zlatá osoba, dúfam, že mi bude robiť ona zákrok aj vklad, ale to asi nebude lebo oni sa tam striedajú ....

jerry23
11. sep 2011

@ursula5 necerti sa...radsej..to ti nepomaha...neboj..nabuduce navari...mne ked je zle, tak svokra navari a po muzovi posle....ja som Gatovu mala aj na odbere a vklad iba ona robila...

ursula5
11. sep 2011

Baby držte sa všetky, idem OFF zavesiť prádlo a pichať, zajtra sa zas prihlásim čo tu nové 😀

ursula5
11. sep 2011

@jerry23 viem, že si ju mala na odbere 😀 videla som ju pobehovať na operačku 😉
nie som načertená len smutná dosť ma to sklamalo ..... ok idem čítať a polihovať bolia ma kríže doktorka povedala, že sa ani nediví .... papa

jerry23
11. sep 2011

@ursula5 moje...drz sa....sa nastahujes ku nam a moj nam bude varit..xixi 😀

ursula5
11. sep 2011

@jerry23 😀 jój keby si tak ďaleko nebývala tak som tam hneď 😉

jerry23
11. sep 2011

@ursula5 xixi...tak to poviem mojmu...to by sa tesil..dve zeny mat v byte..xixii

ursula5
12. sep 2011

@jerry23 no neviem či by sa potešil dvom babám 🙂 niekedy aj jedna stačí 😀

jerry23
12. sep 2011

@ursula5 xixi aj moj to inak povedal...led to cital,ze bohato ,mu stacim ja...xixi

ursula5
12. sep 2011

@jerry23 veď som si myslela 😀

jerry23
12. sep 2011

@ursula5 a uz vegetujes doma?

mimili
12. sep 2011

@zuzanka7834 Tak čooooo???? Ešte nás budeš dlho napínať?? 😀 Dúfam, že tie najlepšie správy!!
@jerry23 Gratulujem k embryjku, pekne si ho drž!!!

ursula5
12. sep 2011

@jerry23 teraz som došla dom, dnes som bola ešte v práci do 11tej a dala som si priepustku potvrdiť a od zajtra oficiálne PN 😀 mala si aj kontrolu???

ursula5
12. sep 2011

@jerry23 neviem ale čo budem doma robiť, dala som si napísať aj vychádzky len teraz neviem či dobre??? keď som od nej odišla ma napadlo, že som si ich dala na prd od 10-12 hod a od 14.00-16.00 mohla som si poobede dať neskôr tak ale už nevadí..... som zvedavá či tu bude nejaká kontrola zvoniť 😀
cez vychádzky aj do práce vybehnem a niečo porobím 🙂 ak nebudem musieť ležať
takže kľudový režim začína 😀

jerry23
12. sep 2011

@ursula5 nemala som este kontrolu...ale mam vychadzky od druhej do stvrtej, tak sa snazim, ked tak, v tom case ist niekde....ja kukam do pc...citam knihu, lustim krizovky a tak..xixi..polihujem...alebo sedim....ale inak po 20tom pojdem na gyndu a dam si aj ja poobede na dlhsie...doobeda nepotrebujem...tak uvidim....

ursula5
12. sep 2011

@jerry23 no neviem čo Ti dá viac hodín poobede, mňa sa pýtala kedy doobeda a kedy poobede najviac na 2 hodiny. 😀

jerry23
12. sep 2011

@ursula5 a ja nemam ani doobeda...iba dve poobede

ursula5
12. sep 2011

@jerry23 tak keď pôjdeš na kontrolu nech Ti dopíše 🙂 dala som si aj aj, pôjdem na nákup niečo porobím a skočím aj do práce ak mi nebude zle .... ale poviem Ti poobede cítim riadne už kríže, doobeda ešte v pohode ale poobede ich cítim dosť a aj v podbrušku pichanie som zvedavá kedy zavolajú z Heliosu ......

jerry23
12. sep 2011

@ursula5 tak drzim palce....veru dnes maju volat, mne v pondelok volali az pred pol stvrtou...lebo mali toho dost...a veru budem si pytat aj doobeda