Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@zuzanka7834 zajtra ides na krvicku? istotne bude pozitivna. Netrpezlivo budem cakat na tvoje HCG. tfuj,tfuj,tfuj
@jerry23 drzim palce aby to vyslo. 😉 Aj ja mam fotečku a zalozila som ju do albumu.
@jerry23 ja som už 8.20 bola von z kontroly, dnes tam bol taký božský kľud, nasmiali sme sa s doktorkou, sme sa rozprávali, že ešte aj v nedeľu ich otravujeme a potom jej vravím, že však oni si za to môžu že nás objednávajú 😀 😀 😀 doktorka sa smiala a vraví no keď dozrievanie sa nedá zastaviť tak som jej povedala, že keď už vedia umelé oplodnenie nech sa naučia, aby vajíčka dozrievali len do piatku do 15.30 a potom až pondelok 🙂 🙂 🙂 veselá návšteva to bola a mám už aj odporúčanie na PNku, lebo som jej povedala, že ak nebudem na PN tak ma nikto šetriť asi nebude a ani sa ja nebudem šetriť.... a veruže ma doma nik ani nešetrí ale už som si pomyslela kašlem na nich budem ležať a nech si robia čo chcú dnes ešte doperiem povešiam a hotovo končím 😉
@ursula5 veli dobre si povedala...aj my sme sa dnes smiali..aj sa tesila zo mna, ze som stale taka vysmiata, ze sa stale tesi na mna..xixi..aj mi akoze poplula brusko, aby ho videla za 9 mesiacov uz v perinke..xixi...a dobre si urobila s PNkou...velmi dobre...ja tiez vegetujem...vylozene nozicky..snad nemusim lezat...aj tak ma moj obskakuje...zlaticko...xixi...a presne tak...krvicka 26.9. uz dnes sa neviem dockat..xixi..
@jerry23 no moja ja som dnes smutná, ale lebo sme šli z Martina a vravela som mužovi, že musím sa šetriť, že dnes varí on ja budem len pomáhať a keď sme prišli z Martina pred barák tam mi zahlásil, že musí do roboty takže zase všetko ostalo na mne tak ako vždy a som z toho sklamaná tak som mu len povedala, že sa k tomu nebudem vyjadrovať žeby som mohla neskôr ľutovať ..... 😒
Baby držte sa všetky, idem OFF zavesiť prádlo a pichať, zajtra sa zas prihlásim čo tu nové 😀
@zuzanka7834 Tak čooooo???? Ešte nás budeš dlho napínať?? 😀 Dúfam, že tie najlepšie správy!!
@jerry23 Gratulujem k embryjku, pekne si ho drž!!!
@jerry23 neviem ale čo budem doma robiť, dala som si napísať aj vychádzky len teraz neviem či dobre??? keď som od nej odišla ma napadlo, že som si ich dala na prd od 10-12 hod a od 14.00-16.00 mohla som si poobede dať neskôr tak ale už nevadí..... som zvedavá či tu bude nejaká kontrola zvoniť 😀
cez vychádzky aj do práce vybehnem a niečo porobím 🙂 ak nebudem musieť ležať
takže kľudový režim začína 😀
@ursula5 nemala som este kontrolu...ale mam vychadzky od druhej do stvrtej, tak sa snazim, ked tak, v tom case ist niekde....ja kukam do pc...citam knihu, lustim krizovky a tak..xixi..polihujem...alebo sedim....ale inak po 20tom pojdem na gyndu a dam si aj ja poobede na dlhsie...doobeda nepotrebujem...tak uvidim....
@jerry23 tak keď pôjdeš na kontrolu nech Ti dopíše 🙂 dala som si aj aj, pôjdem na nákup niečo porobím a skočím aj do práce ak mi nebude zle .... ale poviem Ti poobede cítim riadne už kríže, doobeda ešte v pohode ale poobede ich cítim dosť a aj v podbrušku pichanie som zvedavá kedy zavolajú z Heliosu ......

@jerry23 tak ti drzim palce,nech je to cim skor a hlavne nech sa poriadne zahriznu 🙂