Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@ursula5 a inak aj baby tu pisali, ze treba ist v sobotu napr vecer o deviatej na pregnyl injekciu na pohotovost a potom v pondelok odber..aj ja som tak mala....tak uvidis ty...ja vidim tvoj odber tiez tak na pondelok, alebo nedelu...ved uvidis...drzim palce...mne dozrievali uz potom rychlo..tak o 3-4 mm.
Babulienky mame to! Velmi potichucky sa tesim, bojim sa, aby som nezakrikla dobru spravu 😵 Vcerajsie hcg bolo 4500, dalsia kontrola bude 21.9 tak nam drzte prosim velke palce 😵 😵 😵
@ursula5 Mne ide Pregnyl pichnút dnes mangel. Spytovala som sa na to tej milej sestricky v Helíku aj Krajka - povedali, ze by to mal pichnút zdravotník, ale ze to vraj v poho zvládne aj mangel, ak pichá aj Dekáč a Puregon. Sestrička mi urobila x-ko na zadku, aby vedel, že kde sa má ihlou trafiť. No, sranda to bude dnes vecer o deviatej 😀 😀 .
@zuzanka7834 Jééééééééééééééé, konečne sa to tu prelomilo, tešííííííííííííííííííííím!! 😵 😵 😵 😵
@mimili drziiim velke palceky aj aby mm dobre trafil, ale hlavne aby to malo ten ucinok, o ktorom vsetky snivame 😵 Kedy ides na odber? Vo stvrtok? 🙂 🙂 🙂
@mimili dakujem krasne, ved som slubila Izzie, ze to prelomim a sluby sa musia plnit, no nie? 😉 Ale zatial ozaj len velmi potichucky 😉 Uz raz som sa tesila nahlas a vieme ako smutne to dopadlo.... Tak verim a modlim sa, aby to tentokrat bolo krasne tehotenstvo az do konca 🙂
@zuzanka7834 Určite už to bude ok, znova sa Vám to už nesmie stať, ani len na to nemyslí!!! A také mini tehu vírusky by si nám mohla poposielať 😀
@zuzanka7834 tesiiiiiiiiiiiiiiime....veeeeeeeeeelmi...blahozelame...ako povedali..vychutnaj si tehotenstvo a potom materstvo...drzim palce
@zuzanka7834 velmi ti gratulujem a drzim palce... 🙂 nech to vsetko dobre dopadne!!!
ahojte 😉
gratulujem k zuzanka7834 a držím palčeky 😉 dúfam že ju budeme všetky nasledovať a baby ako často chodíte do martina ked pichate a kedy to vždy rano musíte ísť na sono?
@zuzanka7834, z celého srdiečka ti gratulujem a veľmi sa s tebou teším 🙂 🙂 🙂 a neboj,už bude len dobre 😉
babulky,ktoré chodíte do Helíka,ktorá z vás má pondelok 19.9. OPU,alebo Ketko???
@zuzanka7834 tíško gratulujem 🙂 dúfam, že si z Teba vezmem príklad a skončím rovnako, xixi My ideme 4.októbra na pohovor s tetou koordinátorkou, tak som zvedavá. Najradšej by som už začala.
@zuzanka7834 huráááááááá gratulujeeeeeeeeem z celeho srdiečka..... ale si nas drzala v napatí. Ale stalo to za toooo. Uzi si tehulkovanie.
Takze dievcata stimulantky a snazilky pekne v zuzkiných slapajách nech ked ja pridem na radu aby som vas mohla nasledovat 😀
@si31si ahoj na kontrolu sa chodi pri druhých injekciach priblizne kazde 2- 3 dni. Zálezí od reakcie. A na krv a sono medzi 7,00 do 8,00.

Ďakujem!!!! za tie návštevy počas stimulky...presne takto som to chcela vedieť. Dá sa mi "odbehnúť" z práce na priepustky...aspoň zo začiatku. Ale potom 3-5dní pre odberom sa dám vypísať na PN...nohy hore a kľudový režim, aby som vyliahla čo najviac 😀
Ste zlaté, ĎAKUJEM!!!