icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

donlasbb
13. sep 2011

Ďakujem!!!! za tie návštevy počas stimulky...presne takto som to chcela vedieť. Dá sa mi "odbehnúť" z práce na priepustky...aspoň zo začiatku. Ale potom 3-5dní pre odberom sa dám vypísať na PN...nohy hore a kľudový režim, aby som vyliahla čo najviac 😀

Ste zlaté, ĎAKUJEM!!!

jerry23
13. sep 2011

@ursula5 a inak aj baby tu pisali, ze treba ist v sobotu napr vecer o deviatej na pregnyl injekciu na pohotovost a potom v pondelok odber..aj ja som tak mala....tak uvidis ty...ja vidim tvoj odber tiez tak na pondelok, alebo nedelu...ved uvidis...drzim palce...mne dozrievali uz potom rychlo..tak o 3-4 mm.

ursula5
13. sep 2011

@jerry23 myslíš že to bude až pondelok?? a tú injekciu pregnilu si nemôžeš pichnúť sama alebo v Heliose?

jerry23
13. sep 2011

@ursula5 ne mojo...to je pod dozorom lekarov do svalu...tak na pohotovosti a povedia ti cas...isto o deviatej vecer---tak to neviem, ci budu v heliose...a ma to byt presne o deviatej...

ursula5
13. sep 2011

@jerry23 tak to je riadne komplikované 😀 no na pohotovosť sa mi moc nechce ale budem musieť 🙂

jerry23
13. sep 2011

@ursula5 tak to ti poviem...riadne...xixi...ved vsak uvidis...ale ja to vidim na nedelu...ale budem drzat palce, nech to mas cim skor..ved zajtra das vediet...

ursula5
13. sep 2011

@jerry23 mne sa zdá ale že pondelok bude už dosť neskoro, mne to fakt dozrieva rýchlo 😀 😀 😀 zajtra uvidí škoda špekulovať 😉

zuzanka7834
13. sep 2011

Babulienky mame to! Velmi potichucky sa tesim, bojim sa, aby som nezakrikla dobru spravu 😵 Vcerajsie hcg bolo 4500, dalsia kontrola bude 21.9 tak nam drzte prosim velke palce 😵 😵 😵

mimili
13. sep 2011

@ursula5 Mne ide Pregnyl pichnút dnes mangel. Spytovala som sa na to tej milej sestricky v Helíku aj Krajka - povedali, ze by to mal pichnút zdravotník, ale ze to vraj v poho zvládne aj mangel, ak pichá aj Dekáč a Puregon. Sestrička mi urobila x-ko na zadku, aby vedel, že kde sa má ihlou trafiť. No, sranda to bude dnes vecer o deviatej 😀 😀 .

zuzanka7834
13. sep 2011

@petuska123 @izzie27 😵 😵 😵

mimili
13. sep 2011

@zuzanka7834 Jééééééééééééééé, konečne sa to tu prelomilo, tešííííííííííííííííííííím!! 😵 😵 😵 😵

zuzanka7834
13. sep 2011

@mimili drziiim velke palceky aj aby mm dobre trafil, ale hlavne aby to malo ten ucinok, o ktorom vsetky snivame 😵 Kedy ides na odber? Vo stvrtok? 🙂 🙂 🙂

zuzanka7834
13. sep 2011

@mimili dakujem krasne, ved som slubila Izzie, ze to prelomim a sluby sa musia plnit, no nie? 😉 Ale zatial ozaj len velmi potichucky 😉 Uz raz som sa tesila nahlas a vieme ako smutne to dopadlo.... Tak verim a modlim sa, aby to tentokrat bolo krasne tehotenstvo az do konca 🙂

mimili
13. sep 2011

@zuzanka7834 Určite už to bude ok, znova sa Vám to už nesmie stať, ani len na to nemyslí!!! A také mini tehu vírusky by si nám mohla poposielať 😀

jerry23
13. sep 2011

@zuzanka7834 tesiiiiiiiiiiiiiiime....veeeeeeeeeelmi...blahozelame...ako povedali..vychutnaj si tehotenstvo a potom materstvo...drzim palce

jerry23
13. sep 2011

@ursula5 ja si myslim,ze to bude v nedelu, alebo tak..mne to uz potom islo tiez krasne rychlo, po tych dalsich injekciach, tak som sa tiez obavala, ale zvladli sme to...sice len jedno nakoniec vydrzalo, ale isto to bude nase celozivotne zlaticko...

ursula5
13. sep 2011

@mimili vidíš takto to aj vyriešim 🙂 teda hádam ak mi dovolia v Helíku 😎

ursula5
13. sep 2011

@mimili a ty ideš na odber vo štvrtok a dnes Ti má pichnúť pregnil tak mi ešte povedz picháš stále ešte FSH injekcie či už nie?

mimili
13. sep 2011

@ursula5 Áno, doobeda som si mala pichnúť FSH, večer o 21,00 Pregnyl, zajtra sa nepichá nič a vo štvrtok odber. Popýtaj sa sestričky, ona mi aj vysvetlila, ako mám postupovať.

ursula5
13. sep 2011

@mimili popýtam sa neboj, ja pichám FSH večer, ty sa máš zajtra už nepicháš to je super 😀

bozenkad27
13. sep 2011

@zuzanka7834 velmi ti gratulujem a drzim palce... 🙂 nech to vsetko dobre dopadne!!!

jerry23
13. sep 2011

@ursula5 aj mne vtedy kazali rano....a to som sa pichavala poobede

si31si
13. sep 2011

ahojte 😉
gratulujem k zuzanka7834 a držím palčeky 😉 dúfam že ju budeme všetky nasledovať a baby ako často chodíte do martina ked pichate a kedy to vždy rano musíte ísť na sono?

danielkabn
13. sep 2011

@zuzanka7834, z celého srdiečka ti gratulujem a veľmi sa s tebou teším 🙂 🙂 🙂 a neboj,už bude len dobre 😉
babulky,ktoré chodíte do Helíka,ktorá z vás má pondelok 19.9. OPU,alebo Ketko???

michala99
13. sep 2011

@zuzanka7834 tíško gratulujem 🙂 dúfam, že si z Teba vezmem príklad a skončím rovnako, xixi My ideme 4.októbra na pohovor s tetou koordinátorkou, tak som zvedavá. Najradšej by som už začala.

izzie27
13. sep 2011

@zuzanka7834 huráááááááá gratulujeeeeeeeeem z celeho srdiečka..... ale si nas drzala v napatí. Ale stalo to za toooo. Uzi si tehulkovanie.
Takze dievcata stimulantky a snazilky pekne v zuzkiných slapajách nech ked ja pridem na radu aby som vas mohla nasledovat 😀
@si31si ahoj na kontrolu sa chodi pri druhých injekciach priblizne kazde 2- 3 dni. Zálezí od reakcie. A na krv a sono medzi 7,00 do 8,00.

ivanka7799
13. sep 2011

@zuzanka7834 Blahoželám....držte sa 😉

cikyta
13. sep 2011

@zuzanka7834 Gratulujem !!! 😵 Gratulujem !!! 😵 Gratulujem !!! 😵

cmelica
14. sep 2011

@jerry23 ahoj?? ako sa citis???kedy mas kontrolu???

jerry23
14. sep 2011

@cmelica ahoj ahoj...zatial fajne, nechcem zarieknut..a kontrola 26.9....to bude cakania...xixixi