Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
ahojte babenky....chcela by som sa opýtať, či niektorá z vás mala na 10.den po et negatívny testík. dnes mám 31.DC,10.den po ET, mrcha nikde,test negatívny, trošíčka slabučko špiním a krvácam, aj ked len na utretie, vložka čistá, ten test negatívny......mám pocit, že to opäť nevyšlo.....ach jo ☹
@dorotka08 este sa nemusis obavat...povedali mi,ze male spinenie alebo vytok nevadi, lebo to moze byt aj zo zakroku, aj ked sa uhniezduje ale aj z Utrogestanu..a test nikdy nie je presny...este si pockaj par dni a oni ti z krvicky isto povedia spravu aku chces pocut...drzim palce...a mysli pozitivne
zuzanka7834 - srdečne ti gratulujem!!!! Ja som to pri druhom IVF trošku podcenila - po pozitívnom krvnom teste som fungovala naplno...bola jar, práca na záhrade, naháňačka s malou dcérou, dvíhala som ju na ruky, domácnosť, nákupy...jednoducho nebola som v kľude. Začala som krvácať...
Takže doporučujem..... Totálny kľudový režim, nebehať, necvičiť, nedvíhať nič ťažké!!!!! Oddychovať, panvu vyvýšiť (podložiť vankúš - pod kríže)...aspoň hoďku doobeda aj poobede. Nedvíhaj nič ťažké. Neskôr keď sa pekne zahniezdi, rozbúcha srdiečko...a pod. tak skôr potom sa vrátiť do normalu. To je moja rada. Ja to tiež tak chcem riešiť pri mojom nadchádzajúcom (3IVF) tehotenstve. I keď je pravda, že pri prvom tehu (1IVF)......som robila všetko, ešte som sa aj v 16tt vydávala, aj bicyklovala...a pod. ...Tak neviem. Ale teraz budem mega opatrná....
Ahojte kocky, dlhsie som tu nebola.
@jerry23, drzim palceky, aby sa drobcekovi u teba pacilo a vydrzalo celych 9 mesiacov 🙂
@ursula5, tebe praje aby Ti uz dali termin OPU a mala po tom a potom pri peknych vajickach a embrijkach sup na vklad 😉
@zuzanka7834, tebe este raz gratulujem, aj ked osobne som to uz stihla "potichucku" aj v pondelok v Heliose. Drz sa a ako povedal Krajko, kludovy rezim!!! 😉
Ostatnym babenkam prajem vela stastia pri OPU, a potom aj po vklade a tehulkam uspesne tehotenstvo celych 9 mesiacov 😀
Ja som bola na kontrole v pondelok, Krajko povedal, ze to vyzera dobre a tesi sa na sobotu, ked sa uvidime na vklade. Tak sa mi to uz konecne tiez blizi 🙂
Tak sa drzte a krasny den 🙂
@zofi81 tak super, že máš vklad v sobotu budem držať palce, mne dnes povedali že v pondelok budem mať OPU tak už to je asi isté, cez víkend bude ešte jedna kontrola a pohovor s embriologičkou 😀 tak ja pevne verím, že vajíčka budú ukážkové 😀 len aby sa našli dobré potvorky ktoré ich oplodnia 😉
@danielkabn tak ak máš volať ešte len o pol deviatej tak ja už budem mať hádam za tým, uvidíme ako to bude v piatok čo povedia 🙂 injekcie mi už ani neznížili ani nezvýšili takže uvidíme ako nám rastú vajíčka 😀 dnes už mali tie najväčšie 15mm 🙂
@dorotka08 Ahoj, nechcem ťa strašiť ale ja som negatívny mala a výsledok tiež negatívny, drž sa.... 😉
@zuzanka7834, super správička, gratulujem z celého srdiečka, vitaj medzi tehulkami 🙂 Konečne to niekto prelomil. 😉
Ostatné kočky pozdravujem a silno držím palčeky, aby ste sa k nám všetky jedna za druhou pridali a posielam tehu vírusíky TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😀 😀 😀
@danielkabn @zofi81
takže kontrola nie cez víkend ale zase zajtra 🙂 takže každý druhý deň teraz 😀 sa nabeháme ešte že to nemáme tak ďaleko ako @jerry23 😉
@jerry23 jasné vždy to stojí za to, hádam všetko dopadne super moc držím palčeky 😀 som zvedavá či to u mňa ozaj nechajú až na pondelok najprv som si myslela, že to dajú skôr ale oni sa asi vážne neponáhľajú 😎 a rozmýšľam že zuzancek22 bola o 2 dni neskôr pri braní liekov a už ide mať vklad v sobotu nejako rýchlo a teraz neviem čo j lepšie 😒
Ahojte kocky, ako sviatkujete? Mne sa nic nechce a uz sa neviem dockat soboty. Dokonca dnes rano ked som sa prebudila som rozmyslala, ze ci uz nie je piatok, ale potom mi doslo, ze len stvrtok 😀
@ursula5, to kedy ides na odber zavisi od poctu vajicok a ako rychlo sa vyvijaju. Neviem kolko ich mala zuzancek22. Mne napr. nadkladali este jeden den oproti tomu, co bolo v pokynoch. Stimulovala som 13 dni, davku mi po druhej kontrole znizili na 112,5 jednotiek, cize posledny menopur som ani nenacala, stiplavku som dostala len jednu, ale mala som 36 vajicok, tak chceli aby ich dozrelo co najviac... Pri poslednej kontrole mali tie najväcsie folikuly 26 az 27 mm, co som sa teda uplne zhrozila, ked som to pocula, najmensie okolo 14. Nooo a tym som chcela len povedat, ze v tomto sa neda velmi porovnavat s ostatnymi... Takze bude to dobreeee, vajicka dozru a potom z nich budu krasne embrijkaaaa 😉
@zofi81 jasné že je to podľa toho ako sa vyvíjajú, zuzancek22 ich mala len 3 a odobrali jej len 2 😀 ja budem mať zajtra 11 deň stimulácie a štiplavku som dostala včera, ale neviem presne na čo je, že na vyrovnanie ale neviem čoho lebo akurát mi ju pichala a dosť ma šoklo a už som nepočúvala 😀 momentálne mám asi 14 vajíčok plus malé tie už nerátali 😀
@ursula5, no tak vidis, to sa neda zrovnavat 3 a 14 🙂 Inak ani ja neviem na co je ta stiplavka dobra, mne len Gatova vtedy povedala, ze mi tento hormon v tele chyba a treba ho doplnit... A vraj dufa, ze budem na nu aj po nej nadalej len v dobrom spominat 😀 Mna az tak moc nestipala, skoro vobec, takze spominam aj nadalej v dobrom 😀 Inak citala som tu na koniku, ze vraj sa picha na to, aby dozrievali vajicka, tak neviem... Mne najviac poskocili tak ku koncu, v sobotu som bola na kontrole, tak mali najväcsie 19 mm a potom v pondelok az tych 26 mm, takze v podstate za 2 dni to nabralo taku rychlost. V pondelok potom posledny menopur a vecer pregnyl a v stredu som isla na OPU... Tebe to ako vypocitali?
@zofi81 vklad nebolel ani trochu..to je uplne super..na vsetko sa kukas na obrazovke, potom ti daju obrazok..este si tam 20 min polezis na koze a super...je to ako klasicke vysetrenie este s tymi kliestikmi, ale uplna pohoda..inak ja tu mam rovno pod nosom jarmok, tak pocujem atmosferu...kedze byvame v centre ..xixi..
@jerry23 vies teraz pred KETkom uz clovek velmi oddychovat nemusi, aj ked pravdu povediac mne sa to celkom zapacilo a aj som kvalitne zlenivela 😀 Tu beries akusi antikoncepciu, co ani neviem poriadne preco a naco beriem a od 14 dna cyklu este Utrogestan... No a neviem ako teba ale mna ten kvalitne uspava...
Ten by si vyrobca mohol kludne patentovat aj ako lieky na spanie 😀
@jerry23 jaaaaj, tak tebe vlastne staci vystrcit sa z okna a pozerat 😀 No kurna a to si uz vlasne ani burcak velmi uzit nemozes, ze? Ale tak uz to nejak vydrzis, dolezite je aby to vyslo... Ty to pekne nakopni a ja sa po tyzdni pekne "potiahnem" za tebou 🙂
No to si ma potesila, ze vklad neboli, lebo ja sa uz po tom odsavani bojim vsetkej bolesti 😖

@jerry23 drzim palceky,aby bolo vsetko v poriadku a uz aby ste len rastli 😀 😀