icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

mimili
23. sep 2011

@jerry23 Jéééj, tak to je super, aspoň sa Vám to vráti. A ak to bude s pozitívnym výsledkom, radosť dvojnásobná. Testovať nejdeš? Ja už by som najradšej teraz, len 3. deň po ET je to dosť zbytočné 😀
@ria191 Máte už výsledky z genetiky? Na čo prišli múdre hlavičky, hmmm??

ria191
23. sep 2011

@mimili zrovna teraz som dovolala a genetička je na obede tak som sa zas nič nedozvedela. Potom dám vedieť. Ty tajnostkárka už 3. deň a to vám vyšla aj PK? nejak mi to ušlo

jerry23
23. sep 2011

@mimili xixi...aj mna to taha, ale ja ti tak stale verim, ze som tehotna,ze si to nerobim...ale bazalnu teplotu som si merala a je krasna, 37,5....tak sa tesikujem...xixi..potichucku..a veru preplatia cast a to je super...som zvedava, co povie dr. v heliku na to

petuska123
23. sep 2011

@jerry23 urcite uzivas aj utros

jerry23
23. sep 2011

@petuska123 aj a aj duphaston...preco?

petuska123
23. sep 2011

@jerry23 to si lieky ktore bazalku zvysuju ☹ 😒

jerry23
23. sep 2011

@petuska123 jaaaaaaaaaaaj...takto mi kazit radost...xixi...aj tak viem,ze som tehotna 😀

petuska123
23. sep 2011

@jerry23 tak to je super 😀 si testovala??

jerry23
23. sep 2011

@petuska123 nie nie,,,ale bola som na sone pred dvoma dnami, kde male sa ukazalo...uvidime v pondelok...

ursula5
23. sep 2011

@jerry23 jasné nenechaj si kaziť radosť, ja sa dnes smejem že veď ja už som tehotná drobčekovia rastú a vyvíjajú sa nie ta som tehotná a hotovo!!!! 😀 😀 😀

danielkabn
23. sep 2011

@ursula5,ahojček,no pondelok som ťa tam nevidela,totiž,my sme prišli na rad o jedenástej a to už prezliekali periny a chystali sa do nich ďalšie dve dievčatá.. 😉
zajtra máš tuším vklad,tak držím palčeky,utroš si nedávaj,až po vklade,lebo aby si videla,ako ti to tam pôjde cez ten katéter 😉 mňa na to upozornila aj Gáťová,aj embryologička 😉 fakt držím palce,nech to stojí za to a vklad nebolí 🙂

jerry23
23. sep 2011

@ursula5 to sme sa aj my smiali s mojim muzom...xixi...ja tu celkovo radsej citam povzbudenie...

ursula5
23. sep 2011

@jerry23 jasné povzbudenie je dobrá vec a oplatí sa to 😀 dnes som vysvetľovala kamoške celý postup ako to prebieha tak vraví, že to riadna veda a ja na to že všetko ide v pohode, že či nevidí že už som tehotná a ona že nóóóó kozy máš už riadne 😉 😎

jerry23
23. sep 2011

@ursula5 xixi... toho sa veru aj moj obava, ze ake kozy budem mat potom...xixi..ze uz narast ani nejdu...xixi..muzi 😀

ursula5
23. sep 2011

@jerry23 strašne moc Ti držím palce aby si sa v pondelok tešila a hlavne aby to bolo všetko ok a o 9 mesiacov kočíkovala 😉

ursula5
23. sep 2011

@jerry23 no bude mať krásne vankúšiky na spanie 😀 kamoška chcela žeby som jej dala trocha s nich (ma menšie ako ja 😀 ) a ja že figu teraz ee tam chystám mliekarničky 🙂 🙂

jerry23
23. sep 2011

@ursula5 aj ja tebe....si velmi mila zienka,,,drzim ti palce a zajtra budem na teba mysliet

ursula5
23. sep 2011

@jerry23 ďakujem moc a dúfam, že sa stretneme niekedy 🙂 keď budeme obe za týmto celým čakaním dáme spicha 😉

bielalady
23. sep 2011

@jerry23, chcem sa Ťa opýtať, kedy Ti dali recept na Duphaston, ešte predtým, alebo Ti ho dali teraz pred dvoma dňami, keď si bola na sone, zrejme preto, lebo si začala špiniť?
@danielkabn- kedy si bola na KET-e?Fúha, čas tak uteká...

bozenkad27
23. sep 2011

@jerry23 ursula5 kocky ako ste sa citili po OPU? ako prebiehal ten cas do transferu? nemali ste uz to neprijemne napatie v podbrusku? Dakujem za odpoved... 🙂

jerry23
23. sep 2011

@bielalady to som volala do Heliosu a tam mi povedali, nech to idem vybrat ak spinim a ze recept mi v pondelok dodatocna vypisu

jerry23
23. sep 2011

@bozenkad27 ja som mala az do vkladu pri chodzi...hlavne vela vela pi vodicky...prejde to...ja som sa nevedela dockat et

bozenkad27
23. sep 2011

@jerry23 a po ET to preslo?? lebo ja mam tosku take napate krce...

jerry23
23. sep 2011

@bozenkad27 mna to preslo v den vkladu...rano uz bolo dobre

bozenkad27
23. sep 2011

@jerry23 to je zaujimave... naozaj! no tak snad o tyzden aj par dni uz bude dobre... 🙂 pondelok sem napis, ci boli pozitivne vysledky, budem na teba mysliet!

jerry23
23. sep 2011

@bozenkad27
@bozenkad27 dakujeeeeeeeeem...dam vediet

ursula5
24. sep 2011

@bozenkad27 ahoj tak medzi OPU a vkladom som nič zvláštne necítila iba že ma bolia prsia 🙂
nemala som ani bolesti po OPU ani nič normálne všetko prebehlo hladko 🙂
dnes som po vklade nič necítim som úplne v pohode až na to že už som sa dnes dva krát vyspala som zvedavá čo budem robiť v noci 🙂

bozenkad27
24. sep 2011

@ursula5 a brala si medzi opu a ET nejake lieky? lebo ak mam byt uprimna, ja uz vsetkeho zacinam mat po krk... dnes som si dokonca hovorila, ci to naozaj chcem, necitim sa dobre uz od zaciatku, mam bolesti v podbrusku, som mrzuta, naladova, a to ze nezapnem rifle je len malickost... Zajtra idem na kontrolu, snad utorok uz bude OPU a nemozem sa toho dockat!!! beries od vkladu nejake lieky?

majka21
25. sep 2011

Ahojte kočky. Dlhšie som tu nebola, čítam len posledné príspevky.

@danielkabn, ako ten čas letí. Ja ti moc-moc držím palčeky, aby to skončilo //. 🙂

@bielalady, ako? Mrchaňa ešte nedorazila???

@jerry23, podla bazálnej teploty si na dobrej ceste, aj keď tie liečiky ju zvyšujú, ale ak sa drží rovnako, tak by to malo byť ono. Aj u mňa sa držala na 37,5-37,6 už od tretieho dŇa po vklade. Juuuj, potichúčky sa už tešákujem. 🙂

Všetky vás pozdravujem a silno držím palčiská každej z vás 🙂 🙂 🙂

ursula5
25. sep 2011

@bozenkad27 moja takže medzi OPU a ET som nebrala nič len utroš si vkladám 2 tabletky 2x denne a po UPO som už aj tie rifle zapla, ja som mala tiež problém sa do nich vliezť 😉
Pekne vydrž bude dobre a výsledok bude stáť za to len pozitívne mysli 🙂