Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@petuska123 jaaaaaaaaaaaj...takto mi kazit radost...xixi...aj tak viem,ze som tehotna 😀
@petuska123 nie nie,,,ale bola som na sone pred dvoma dnami, kde male sa ukazalo...uvidime v pondelok...
@ursula5,ahojček,no pondelok som ťa tam nevidela,totiž,my sme prišli na rad o jedenástej a to už prezliekali periny a chystali sa do nich ďalšie dve dievčatá.. 😉
zajtra máš tuším vklad,tak držím palčeky,utroš si nedávaj,až po vklade,lebo aby si videla,ako ti to tam pôjde cez ten katéter 😉 mňa na to upozornila aj Gáťová,aj embryologička 😉 fakt držím palce,nech to stojí za to a vklad nebolí 🙂
@jerry23, chcem sa Ťa opýtať, kedy Ti dali recept na Duphaston, ešte predtým, alebo Ti ho dali teraz pred dvoma dňami, keď si bola na sone, zrejme preto, lebo si začala špiniť?
@danielkabn- kedy si bola na KET-e?Fúha, čas tak uteká...
@jerry23 ursula5 kocky ako ste sa citili po OPU? ako prebiehal ten cas do transferu? nemali ste uz to neprijemne napatie v podbrusku? Dakujem za odpoved... 🙂
@bozenkad27 ja som mala az do vkladu pri chodzi...hlavne vela vela pi vodicky...prejde to...ja som sa nevedela dockat et
@jerry23 to je zaujimave... naozaj! no tak snad o tyzden aj par dni uz bude dobre... 🙂 pondelok sem napis, ci boli pozitivne vysledky, budem na teba mysliet!
@bozenkad27 ahoj tak medzi OPU a vkladom som nič zvláštne necítila iba že ma bolia prsia 🙂
nemala som ani bolesti po OPU ani nič normálne všetko prebehlo hladko 🙂
dnes som po vklade nič necítim som úplne v pohode až na to že už som sa dnes dva krát vyspala som zvedavá čo budem robiť v noci 🙂
@ursula5 a brala si medzi opu a ET nejake lieky? lebo ak mam byt uprimna, ja uz vsetkeho zacinam mat po krk... dnes som si dokonca hovorila, ci to naozaj chcem, necitim sa dobre uz od zaciatku, mam bolesti v podbrusku, som mrzuta, naladova, a to ze nezapnem rifle je len malickost... Zajtra idem na kontrolu, snad utorok uz bude OPU a nemozem sa toho dockat!!! beries od vkladu nejake lieky?
Ahojte kočky. Dlhšie som tu nebola, čítam len posledné príspevky.
@danielkabn, ako ten čas letí. Ja ti moc-moc držím palčeky, aby to skončilo //. 🙂
@bielalady, ako? Mrchaňa ešte nedorazila???
@jerry23, podla bazálnej teploty si na dobrej ceste, aj keď tie liečiky ju zvyšujú, ale ak sa drží rovnako, tak by to malo byť ono. Aj u mňa sa držala na 37,5-37,6 už od tretieho dŇa po vklade. Juuuj, potichúčky sa už tešákujem. 🙂
Všetky vás pozdravujem a silno držím palčiská každej z vás 🙂 🙂 🙂
@bozenkad27 moja takže medzi OPU a ET som nebrala nič len utroš si vkladám 2 tabletky 2x denne a po UPO som už aj tie rifle zapla, ja som mala tiež problém sa do nich vliezť 😉
Pekne vydrž bude dobre a výsledok bude stáť za to len pozitívne mysli 🙂

@jerry23 Jéééj, tak to je super, aspoň sa Vám to vráti. A ak to bude s pozitívnym výsledkom, radosť dvojnásobná. Testovať nejdeš? Ja už by som najradšej teraz, len 3. deň po ET je to dosť zbytočné 😀
@ria191 Máte už výsledky z genetiky? Na čo prišli múdre hlavičky, hmmm??