Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Ahojte babenky Chodim tu pravidelne a citam vase prispevky.Som tu nova medzi vami.Snazime sa o babetko uz 5-ty rok a konecne sme sa rozhodli o pomoc v Martine Heliose.Bola som velmi prekvapena aky prijemny pristup mali.Prve sedenie bolo prijemne 🙂.Robili nam vysledky ktore nas nepotesili.Moj manzel ma zle spermije.Vsetko mal v pohode mnozstvo a pohyblivost.Ale jeho tvar spermii nie je taka ako by mala byt.Doktorka nam povedala ze nie vsetky ma zle co nas aspon trosku potesilo.Predpisali nam lieky ktore berie pravidelne.No ja mam uz aj nejake lieky za sebou co mi predpisali.Poslednom case sme do Martina chodili skoro kazdy 2 tyzden.Uz som bola aj 2 krat na ultrazvuk koli vajecnikom.Prvi krat som mala zvadcene trosku vajecniky a na druhy krat som mala dobre vajecniky.Pani doktorka nam oznamila ze piatok(23.9) mame prist na zakrok.Tak prisiel velky den nas piatok vsetko bolo v pohode.No ked sme prisli k doktorke a som sa mala pripravit strasne som sa zacala bat.Ale som si povedala ked u som bola 2 krat na operacii tak toto az take hrozne nebude.A mala som pravdu trosku to len bolelo ale da sa to vydrzat.Po zakroku mi zase predpisali lieky ktore beriem dva krat denne po dva tabletky.A teraz cakam ci to vislo alebo nie.Vsetkym babenkam prajem aby vam to vyslo 🙂
Ahojte kočky, neviete mi poradiť, či môže ísť manžel na spermiogram, ak má nádchu a bolí ho hrdlo. Antibiotiká zatiaľ nebral, ale aj tak sa obávam, či to nemôže skresliť výsledky.
Ahojte, chcem sa vás opýtať na vaše odporúčania ohladne prípravy na IVT. Tabletky začnem užívať od 9.10 potom injekcie. Obmedzila som kávu na jednu denne, nejem sladké a snažím sa piť veľa tekutín. Len neviem čo by som ešte mohla spraviť. Je tu vela rád a neviem ako si mám vybrať. Inač s Heliosom som aj ja veľmi spokojná - len mi nie celkom dobre robia reči o tom ako pôjdem domov tehotná. Nechcem sa na o moc viazať ale nejde to.
Ahojte, rada by som sa spytala ci niektora z vas pojde zajtra na OPU. Nech tam v Heliku nelezkam sama 🙂

@izzie27 Ahojky, hej, hej, po dlhej tŕnistej ceste je konečne manžel zdravý a máme šancu na dieťatko aj po normálnej ceste, ešte sa treba ale povyprávať z dokym 😉