icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

stanca22
26. sep 2011

@izzie27 Ahojky, hej, hej, po dlhej tŕnistej ceste je konečne manžel zdravý a máme šancu na dieťatko aj po normálnej ceste, ešte sa treba ale povyprávať z dokym 😉

dasaa
26. sep 2011

Ahojte babenky Chodim tu pravidelne a citam vase prispevky.Som tu nova medzi vami.Snazime sa o babetko uz 5-ty rok a konecne sme sa rozhodli o pomoc v Martine Heliose.Bola som velmi prekvapena aky prijemny pristup mali.Prve sedenie bolo prijemne 🙂.Robili nam vysledky ktore nas nepotesili.Moj manzel ma zle spermije.Vsetko mal v pohode mnozstvo a pohyblivost.Ale jeho tvar spermii nie je taka ako by mala byt.Doktorka nam povedala ze nie vsetky ma zle co nas aspon trosku potesilo.Predpisali nam lieky ktore berie pravidelne.No ja mam uz aj nejake lieky za sebou co mi predpisali.Poslednom case sme do Martina chodili skoro kazdy 2 tyzden.Uz som bola aj 2 krat na ultrazvuk koli vajecnikom.Prvi krat som mala zvadcene trosku vajecniky a na druhy krat som mala dobre vajecniky.Pani doktorka nam oznamila ze piatok(23.9) mame prist na zakrok.Tak prisiel velky den nas piatok vsetko bolo v pohode.No ked sme prisli k doktorke a som sa mala pripravit strasne som sa zacala bat.Ale som si povedala ked u som bola 2 krat na operacii tak toto az take hrozne nebude.A mala som pravdu trosku to len bolelo ale da sa to vydrzat.Po zakroku mi zase predpisali lieky ktore beriem dva krat denne po dva tabletky.A teraz cakam ci to vislo alebo nie.Vsetkym babenkam prajem aby vam to vyslo 🙂

izzie27
26. sep 2011

@dasaa vitaj medzi nami a prajem ti aby to vyslo

dasaa
26. sep 2011

Dakujem 🙂

dasaa
26. sep 2011

izzie27 a ty ako co mas nove ?

izzie27
26. sep 2011

@dasaa ja som v stadiu oddychu po 2 IVF. ☹ Cakame na genetiku a potom na vysledky.

dasaa
26. sep 2011

@izzie27 caka sa dlho za genetiky?

izzie27
26. sep 2011

@dasaa objednavala som sa v auguste - na začiatku a to mi nasla posledný volna termin v oktobri. A na MK som sa docitala ze niektore kocky cakaju na výsledky aj pol roka. Tak uvidime ako to pojde,

dasaa
26. sep 2011

@izzie27 vsetko dobre dopadne 🙂

izzie27
26. sep 2011

@dasaa dufam ze vsetko bude ok ... aj tebe prajem aby vsetko dobre dopadlo. A na akom zákroku si bola. ak neches tak nemusis odpovedat

dasaa
26. sep 2011

@izzie27 kazdy inak pise alebo hovori no ja som citala ze sa to da urobit do 1 mesiaca.

izzie27
26. sep 2011

@dasaa treba pozitivne mysliet takze vide

dasaa
26. sep 2011

@izzie27 neviem ci som to dobre napisala (Transfer embrya)je to jednoduchy zakrok, bezne trva iba niekolko minut a nevyzaduje si ziadnu anestaziu ani sedativa.Urcite vsetko bude ok len tomu treba verit

dasaa
26. sep 2011

@izzie27 presne tak ako hovoris 🙂 pozitivne mysliet a dobre spravy cakat

izzie27
26. sep 2011

@dasaa ano je to jednoduchy zakrok. mna to nebolelo ale bohuzial ani neujalo.

michala99
26. sep 2011

Ahojte kočky, neviete mi poradiť, či môže ísť manžel na spermiogram, ak má nádchu a bolí ho hrdlo. Antibiotiká zatiaľ nebral, ale aj tak sa obávam, či to nemôže skresliť výsledky.

dasaa
26. sep 2011

@izzie27 no som zvedava ci sa to podarilo alebo nie.Och je mi to luto ale teraz sa to podari.Budem drzat prsty aby vsetko vyslo ok

dasaa
26. sep 2011

@michala99 no nie som si ista ale ked neberie lieky tak moze ist

bozenkad27
26. sep 2011

@jerry23 ahoj, tak ako si dopadla??? dufam, ze je vse ok...

doldy
26. sep 2011

Ahojte, chcem sa vás opýtať na vaše odporúčania ohladne prípravy na IVT. Tabletky začnem užívať od 9.10 potom injekcie. Obmedzila som kávu na jednu denne, nejem sladké a snažím sa piť veľa tekutín. Len neviem čo by som ešte mohla spraviť. Je tu vela rád a neviem ako si mám vybrať. Inač s Heliosom som aj ja veľmi spokojná - len mi nie celkom dobre robia reči o tom ako pôjdem domov tehotná. Nechcem sa na o moc viazať ale nejde to.

izzie27
26. sep 2011

@doldy hlavne aby si bola v klude a bez stresu, lebo to je najdolezitejsie. No akoby si isla domov- no s velkým nadsením, co by sme privitali vsetky. Drz sa a drzím palce aby to dopadlo velmi dobre. 😉

ursula5
27. sep 2011

@zofi81 tak čo máš nové??? už nejaké príznaky 🙂

larati
27. sep 2011

Ahojte, rada by som sa spytala ci niektora z vas pojde zajtra na OPU. Nech tam v Heliku nelezkam sama 🙂

dasaa
27. sep 2011

@izzie27 uz vies nie co nove?alebo to budes vediet az v oktobri.

izzie27
27. sep 2011

@dasaa co mas na mysli? ja si davam pauzu.

dasaa
27. sep 2011

no myslim tie vysledky

dasaa
27. sep 2011

@izzie27 ako dlho sa snazite o babetko ak nechces tak nemusis odpovedat .

izzie27
27. sep 2011

@dasaa no my sa snazíme tak asi 4 roky. A stale nic. mm ma zlu morfologiu. V oktobri az na konci sme objednaní na genetiku. Takze mame pauzu od hormonov. Iba sa liečim ako mi povedala pani Anka-bylinkarka.

dasaa
27. sep 2011

@izzie27 bola si aj pri nej ?

izzie27
27. sep 2011

@dasaa jasne boli sme tam, je velmi mila a vie povzbudit.