Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@dasaa aha, tak to ma mrzi, ale aj tak nevadi, urcite sa to raz podari 🙂 Ako si napisala, treba len verit. Ale pat rokov je uz dost, aj ked clovek si ani neuvedomi ako to leti. My mame vsetko ok, teda priechodnost vajickovodou mi jedine nerobili, tak uvidime. Ale stale velmi dufam, ze sa to teraz podari 🙂
@adka_pajerska aj ja mozem odporucit. za spg sa platí 17 eur.a musite sa objednat.
@snazilkas to by bolo pekne keby si si nasla // a tym aj nas potesila a potom poslala zopar tehu vírusíkov.
Ahojte kocky. Ako ste sa citli po OPU a kedy ste boli relativne fit? kedy prestali bolesti? Dik
@ursula5 uz aj mne je dobre!!!! 🙂 dala som si len jeden flector o druhej a som fit, zajtra sa tesim do roboty
Ahojte, tak po piatkovej navsteve v Heliose sme vypisali papiere na IVF do poistovne, schvalene by mali byt v polovici novembra, pan doktor ako vzdy mily, nova cakaren a od poslednej navstevy zvysena uspesnost umeleho oplodnenia, tak verime ze do tretice to vide.
Len prosim vieme mi poradit, manzel sa ma objednat na spermiogram, ci hned alebo staci neskor. Dakujem.
ahojte aj ja čakám na schválenie žiadosti už je to mesiac a pol a ešte nič ale tak čakám každým dnom a potom sa ide do toho 😉
Ahojte, rada by som sa spytala ci mam nadalej brat tabletky Ustrogestan ked test mi ukazal negativny.Som po IUI (Transfer embrya).Na kontrolu mam ist 7.10.
@ikuska ahoj, najlepsie ak sa objedna hned, budete to mat za sebou. Klasicky spg. stoji 17 eur a Trial Wash test 50eur. Manzel uz bol na spg. v Heliose?
@dasaa ahoj utrogestan beries istotne do kontroly krvi a myslim ze dievcata spominali ze este dlhsie. Neviem do akeho tyzdna pokial je krv pozitivna.
@ria191 Ahoojte! No, darí sa pekne septembrovkám, takže asi to len vyjde na mňa, že "šnúra" sa pretrhne. 8 dní po ET som dostala teplotu, zvýšenú, nie vysokú, tak som radšej zostala doma a ležala. Dnes už som konečne v práci. Takže predpokladám, že embryjko nebolo až také silné, že by sa vládalo uhniezďovať aj pri teplote. Dnes som začala slabo špiniť a 10 deň po ET bol test negatívny. Takže zajtra si idem po nulové hcg do Martina ☹ ☹ . Už sa radšej ani nezamýšľam nad tým, že som skoro rok nebola chorá a muselo to prísť práve teraz... Nechcem ale brať energiu a optimizmus Vám ostatným, tak som radšej ani nepísala 😉 . My si teraz asi dáme trošku oddych od doktorov a chémie a potom niekedy, keď naberieme silu sa do toho znovu vrhneme. A vy ako na genetike? Povedali Vám niečo zaujímavé?
@mimili a zakaždým ti vkladajú 1 alebo 2-kové embryo? A možno motyka vystrelí uvidíš zajtra a keď nie tak na jar pôjdeme zase spolu no nie? Ľahko sa mi to hovorí a pritom viem ako sa cítiš. Ja som sa z toho dostávala strašne dlho ale ako ťa poznám, tak si neskutočný optimista čo je super. Ja sa nemám moc dobre. Som v umelom prechode a čuduj sa svete mám potvorky každý mesiac a ešte aké bolestivé. Po tej operácii mám veľké bolesti čo som pred tým nemávala a dosť ma to štve. A genetika? Klasika všetky výsledky sú OK, ale jeden ešte nemajú a na ten musíme čakať až do konca novembra ☹ čo už. Držím ti na zajtra palce 😉

Ano brala som to .Ale hore som sa pomylila teraz beriem Ustrogestan.No my sa snazime o babo uz 5-ty rok.A dufame ze sa to teraz podari.