Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Idem ku krajčovičovi vo štvrtok pre lieky - a 16den mam v pondelok 7.11 tak že vraj sa má vtedy začať. neviem vtisli ma do poradia aby som stihla 16den cyklu tak vôbec neviem dočoho idem. Je to moje prvé IVF. Ty si už bola u koordinátorky
@in131 ahoj, nemusis sa nicoho bať. Ked si pojdes po lieky ku koordinátorke, ona ti pekne vsetko vysvetli a vyskusas si aj pichanie injekcii na mackovi. Ten uz si toho prežil 😀 . Radsej si zoberte peniaze- / ja som platila okolo 320€/, lebo najlepsie je si vybrat lieky v lekárni, ktorá je hned vedla. Drzím palce, nech sa to vydarí na prvý šup. 😉
ahoj,chcem sa opýtať, dnes som 13 deň po ET,robila som si test a bol neg., v pondelok idem na krv, vôbec nekrvácam ani nešpiním mám ešte dúfať...
@in131 @si31si @michala99 dievcata velmi vam drzím palce. Da sa to vládnuť.
Na 16.deň začínate s Proverou -tabletky 2krát 1
Na 23.deň začínaš pichať decapeptil alebo Diphereline. Ked dorazí mrcha, zavolás to Heliosu a pojdete na krv a sono/cez brusko/. Okolo 15,00 ti zavolaju kolko jednotiek si mas pichnut puregonu alebo co mate ale stale si picháte aj tie prve injekcie. Vybavujete si predoperačne. Teraz uz odporucaju PN alebo RD aby ste boli v klude a bez stresu. A aso kazdy 2-3 den chodite na krv a sono.Pokazdej kontrole vam zavolaju aku davku puregonu si mate pichnut.Velmi dolezite je aby ste pili 3-4l denne. A potom mate OPU a na 5.alebo 6. den je ET. Prajem vela upechov a dufam ze to tu rozbehnete. 🙂
ahojte baby, drzim vam vsetkym palce, nech ste cim skor maminy 🙂 my sme boli este len prvykrat v martine. ako dlho tam uz chodite? par mesiacov - rokov? 😖
@linda81 ahoj, pre mňa je to prvé IVF a aj posledné, lebo viac už toľko peňazí dohromady nedáme 😒 ja som teraz začala s Proverou a zajtra prvý raz pichám Diphereline, tak už teraz mám z toho stres...našťastie manžel sa tvári, že to nič nie je, tak sa snažím nepripúšťať si to. Zatiaľ sa cítim dobre, len ma dosť bolia prsia z tej provery (hlavne večer). Budúci týždeň som si zobrala dovolenku a potom by som sa chcela dať vypísať na PN.
Ahojte baby, chcem sa vás spýtať, tie čo stimulujete na IVF alebo už máte nejaké za sebou či z hormónov máte nejaké zmeny nálady a či je to moc silné? Ja sa chystám na svoje prvé /dúfam že aj posledné/ a tohto sa najviac bojím, lebo aj keď som začala kedysi užívať antikoncepciu /čo bude oproti tomu nič predpokladám/ tak som dva týždne v kuse revala bez príčiny .. bojim, bojim, ale dodáva mi silu že vy to zvládate statočne, tak snáď aj ja to zvládnem

@izzie27 dakujem 🙂