icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

moncibubu
31. okt 2011

@amilak Ahojka tak ja mam momentalne za sebou 2 stimulaciu a ani pri jednej mi nic extra nebolo,iba som trosku pribrala a snaz sa na to nemysliet.Viem,ze je to tazke, ale urcite ti to prospeje, aby folikulky pekne rastli.Drzim palceky.

amilak
31. okt 2011

@cikyta
@moncibubu ďakujem 🙂

linda81
31. okt 2011

@amilak Ahoj....ja stimulujem 6 ty den , ked som brala jeanine, tak som tiez dokopy nic nemala, okrem, bolesti hlavy.Teraz co sa nalad tyka, je to OK, v piatok som bola nejaka depri, som si porevala, ze ak to zas nevyjde a tak, co dalej, ale to som mavala aj bez hormonov🙂.Drzim palce🙂.

linda81
31. okt 2011

@michala99 ja mam este 2 IVF potom z 50% hradene poistovnou, ale neviem , ci by som to psychicky zvladala.Ja dufam , ze toto bude uspesne a potom vsetko ostatne necham na prirodu.Ach , uz aby sme to mali za sebou a o inych veciach sa bavili....nape ake kociky su dobre a tak 🙂.

izzie27
31. okt 2011

@amilak ahoj, ja som uz stimulovala dvakrát a ziadne zmeny nalad som nepostrehla. Ani ziadne ine pocity som nemala. Ale kazda z nas je ina, a inak to aj znasa. Držím palce.

amilak
31. okt 2011

@izzie27
@linda81 Veľmi ste ma povzbudili, to že ja budem stresovať je isté aj bez hormónov, ale asi sa bojím viac ako je treba 🙂

dasaa
31. okt 2011

@katka9900 no prve bolo neuspesne a na druhe este neviem v stvrtok idem na krv ci som tehu alebo nie 🙂

moncibubu
31. okt 2011

@dasaa Tak drzim palceky a nejdes skusit testnut, ja by som skusila.?

izzie27
31. okt 2011

@dasaa držim palce. 🙂 nech su to len tie najlepsie spravicky

michala99
31. okt 2011

Ahojte, tak ja mám za sebou prvú injekciu, pichol mi ju manžel, lebo ja som nemala odvahu...zajtra možno naberiem odvahu a skúsim to sama 😒

dasaa
31. okt 2011

@moncibubu ahoj a dakujem 🙂 prvy krat ked som bola na IUI tak som testovala ale teraz na druhe IUI nebudem testovat.Nepocitujem nejake zmeny tak zbytocne budem testovat 🙂

dasaa
31. okt 2011

@izzie27 dakujem a ti ako ? 🙂

dasaa
31. okt 2011

@michala99 odvahu dostanes a tiez by som sa bala prvu injekciu pichnut.Ale hlavne je ze aspon manzel ti pichol 🙂

katka9900
1. nov 2011

@dasaa drzim palceky 🙂 dufam, ze tu vo stvrtok bude povzbudzujuca sprava pre nas vsetky 🙂

dasaa
1. nov 2011

@katka9900 Dakujem aj my dufame ze bude dobra sprava. 🙂 Ty sa chystas na IVF?

izzie27
1. nov 2011

@dasaa my cakame na vysetrenia. Povedala som, ze do 3.kola bez genetiky nepojdem. Aj tak po neuspešnom IVF treba mať pauzu.

dasaa
1. nov 2011

@izzie27 nam tiez nerobili genetiku.Mne sa zda ze bz mali najprv urobit tu genetiku a potom az robit ostatne veci 🙂

izzie27
1. nov 2011

@dasaa niekde som to tu citala, robia ju po niekolkych potratoch alebo neuspechoch. Ale tiez si myslim, ze by sa to malo vyšetrovať na začiatku.

dasaa
1. nov 2011

@izzie27 tiez si to myslim 🙂

katka9900
1. nov 2011

@dasaa este nevieme 😒 ked tam pojdeme druhykrat, tak sa dozvieme ako dalej 🙂

dasaa
1. nov 2011

@katka9900 a chodis do Heliosu ?

katka9900
1. nov 2011

@dasaa hej, do martina, ale boli sme este len raz, tak podla vysledkov sa uvidi ako dalej 🙂

dasaa
1. nov 2011

@katka9900 tak nech vam dopadnu vysledky dobre.A budes im volat ohladom vysledkov ze kedy mate prist?A ku komu chodis? 🙂

katka9900
1. nov 2011

@dasaa dakujeme 🙂 chodime ku galovi. cakam na ms, po odberoch krvi sa mame objednat na dalsiu konzultaciu.

dasaa
1. nov 2011

@katka9900 ja mam dr.Gatovu 🙂

vaneskamartina
2. nov 2011

Ahojte babenky,mam 7ročnu dcérku o ktorú sme sa snažili päť rokov pomocou len gynekologického doktora.Po narodení dcérky sa znova snažíme ale neúspešne.Presne pred rokom som bola na operácii chrbtice,dávali mi infúzie,morfium od bolesti a kadejake iné lieky.Po príchode domou som po skoro troch mesiacoch zistila že som tehotná,takže keď ma operovali som bola už tehotná asi tak dva týždne,trošku asi zanedbali predoperačne vyšetrenie,boli to najhoršie dni v mojom živote ,bolo to ťažké rozhodnutie vzdať sa miminka,malého človiečika ktorý už žil vo mne,ale všetky testy zistili že dieťatko by bolo postihnuté a mala by som aj komplikácie lebo to bolo par mesiacov po operácii.Tak behom týždňa som sa musela s ním rozlúčiť,bolo to hrozne celé noci preplakané aj teraz si na to spomeniem a je to strašní pocit.Je to už rok a zas sa nám nedarí,možno mi osud nepraje,chcem sa Vás týmto opýtať či by mi aj s takýmto problémom pomohli v Heliosi,vopred Vám dakujem

cikyta
2. nov 2011

@vaneskamartina Určite ti tam pomožu. Robia testy, aký obyčajný gynekolog nie. Takže tvoje čakanie na bábätko určite skrátia 😉
Je mi luto, čo sa ti stalo...... 😔
Držím ti moc palce !!! 😉 Len pekne chod do toho a objednaj sa v Heliose 😉

helenka12
2. nov 2011

ahojte kolko trva schvalena ziadost na IVF. nam ju schvalili v auguste ale mali sme autonehodu tak sme boli nuteny ivf posunut a chcela by som zacat v januari ale neviem či ziedost trva pol roka alebo 1 rok viete niekto poradit ? 🙂

ursula5
3. nov 2011

@helenka12 najlepšie sa opýtať v centre 🙂

dasaa
3. nov 2011

ahojte @katka9900@izzie27@michala99 @ moncibubu a vsetky babenky tak dnes som bola na sone a na krv.Poobede mi volali a oznamili mi ze som tehotna 🙂