Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@amilak Ahoj....ja stimulujem 6 ty den , ked som brala jeanine, tak som tiez dokopy nic nemala, okrem, bolesti hlavy.Teraz co sa nalad tyka, je to OK, v piatok som bola nejaka depri, som si porevala, ze ak to zas nevyjde a tak, co dalej, ale to som mavala aj bez hormonov🙂.Drzim palce🙂.
Ahojte, tak ja mám za sebou prvú injekciu, pichol mi ju manžel, lebo ja som nemala odvahu...zajtra možno naberiem odvahu a skúsim to sama 😒
Ahojte babenky,mam 7ročnu dcérku o ktorú sme sa snažili päť rokov pomocou len gynekologického doktora.Po narodení dcérky sa znova snažíme ale neúspešne.Presne pred rokom som bola na operácii chrbtice,dávali mi infúzie,morfium od bolesti a kadejake iné lieky.Po príchode domou som po skoro troch mesiacoch zistila že som tehotná,takže keď ma operovali som bola už tehotná asi tak dva týždne,trošku asi zanedbali predoperačne vyšetrenie,boli to najhoršie dni v mojom živote ,bolo to ťažké rozhodnutie vzdať sa miminka,malého človiečika ktorý už žil vo mne,ale všetky testy zistili že dieťatko by bolo postihnuté a mala by som aj komplikácie lebo to bolo par mesiacov po operácii.Tak behom týždňa som sa musela s ním rozlúčiť,bolo to hrozne celé noci preplakané aj teraz si na to spomeniem a je to strašní pocit.Je to už rok a zas sa nám nedarí,možno mi osud nepraje,chcem sa Vás týmto opýtať či by mi aj s takýmto problémom pomohli v Heliosi,vopred Vám dakujem
@vaneskamartina Určite ti tam pomožu. Robia testy, aký obyčajný gynekolog nie. Takže tvoje čakanie na bábätko určite skrátia 😉
Je mi luto, čo sa ti stalo...... 😔
Držím ti moc palce !!! 😉 Len pekne chod do toho a objednaj sa v Heliose 😉
ahojte kolko trva schvalena ziadost na IVF. nam ju schvalili v auguste ale mali sme autonehodu tak sme boli nuteny ivf posunut a chcela by som zacat v januari ale neviem či ziedost trva pol roka alebo 1 rok viete niekto poradit ? 🙂

@amilak Ahojka tak ja mam momentalne za sebou 2 stimulaciu a ani pri jednej mi nic extra nebolo,iba som trosku pribrala a snaz sa na to nemysliet.Viem,ze je to tazke, ale urcite ti to prospeje, aby folikulky pekne rastli.Drzim palceky.