icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

alica311
7. nov 2011

@ursula5 Ahoj, vidím, že sa opäť začínaš. Prajem šťastný koniec 🙂

charlota333
7. nov 2011

@jerry23 dakujem dufam ze to bude ok

charlota333
7. nov 2011

@ursula5-tiez som skusila som KET-neviem , pobolieva ma stale v podbrusku, tak uvidime,11.11 mam test a ty ako sa mas? drz sa aj ty- bude to dobre.

charlota333
7. nov 2011

@jerry23 a ako sa mas?, ako postupujete, alebo ste si nechali pauzu.

jerry23
7. nov 2011

@charlota333 ahoj ahoj...preliecujeme sa...potom pojdeme znova do toho...aj tak pol roka by sme mali mat pauzu...a v januari ideme na genetiku, tak som zvedava...a vam drzim palce

charlota333
7. nov 2011

@jerry23 dakujem, o genetike som aj ja rozmýšlala, ak to teraz opäť nebude ok, len neviem preco testy na genetiku nerobia este pred IVFkom, aby vylúčili všetky negativa, no nie?

ursula5
7. nov 2011

@alica311 ďakujem veru zas začínam 😀 😀 😀 tak uvidíme s akým koncom teraz, ale no čo budem čakať, nech tam tie drobátka moc nemrznú 😉

ursula5
7. nov 2011

@charlota333 tak držím palce až je výsledok pozitívny 11teho je už za chvíľku 😉

ivanka7799
7. nov 2011

@charlota333 Ahoj, ahoj, čo to vidím....už si toľký deň po KET? a ani sa nepochváliš...no pekne 😠 Tak dúfam,že vám to už teraz vyjde a držím palce 11.11. 😉

charlota333
7. nov 2011

@ivanka7799 ale som ti pisala , aj na fb ze som po KET si zabudla...... 😢 , hned ako prvej.. 🙂 , ale zatial som netestovala tak neviem, mam pobolievanie stale tam dole

alica311
7. nov 2011

@ursula5 Práve tak, nech nemrznú. Je super, že po neuspešnom IVF, sú tu ešte tie zmrzlinky. Ja dúfam, že sa nám to podarí na prvýkrát, ale ak nie hádam budeme mať dosť aj zmruzlušov. 🙂

jerry23
7. nov 2011

@charlota333 presne...mali to robit pred...ved sami chcu docielit, aby mali uspesnost...snaaaaaaaaad..xixi

ivanka7799
7. nov 2011

@charlota333 Aha, tak prepáč... to vtedy čo sa vám cestou späť kazilo auto? Ak vtedy tak to som si myslela že si bola len na sone....ak vydržíš tak netestuj.... a ako je to iné ako pri IVF či myslíš na to rovnako každý deň?

michala99
10. nov 2011

Ahojte, tak ja som bola včera v Heliose na krv a sono. Takže od piatku začínam pichať Menopur a na kontrolu idem na budúci týždeň v utorok. Včera tam bolo veľmi veľa ľudí, bola som z toho dosť prekvapená, ale išlo to rýchlo, takže to nakoniec nebolo také hrozné.

ursula5
11. nov 2011

@michala99 držím palce na stimulku 😉

michala99
11. nov 2011

@ursula5 ďakujem.

izzie27
11. nov 2011

@michala99 držím palce nech vsetko dobre dopadne 🙂

andy175
11. nov 2011

@michala99 ahoj! ja začínam o jeden deň neskôr ako ty pichať menopur a na kontrolu idem v stredu. 🙂 akú dávku picháš? a picháš aj diphereline alebo niečo iné? držím palce!

michala99
11. nov 2011

@andy175 Ahoj, menopur pichám 150 mj (povedali mi, že dva prášky a jedna vodička...dúfam, že som rozumela dobre, lebo som si teraz nie istá) a popri tom aj diphereline, už to mám pripravené na stole, ale keď to teraz vidím, tak nejako strácam odvahu...dúfam, že ma to prejde 😝 . Už aby som išla na odber. Dnes som bola už aj na predoperačnom...bola to proste hrôza, pôvodne tam boli tri interné ambulancie, dve zrušili a zostala len jedna, ktorá nestíha...normálne som si myslela, že sa tam ľudia pobijú...

michala99
11. nov 2011

@andy175 A Ty to máš ako? Myslím menopur.

michala99
11. nov 2011

@izzie27 Ďakujem izzi 🙂

andy175
11. nov 2011

@michala99 no ja mám tiež už predoperačné za sebou, ale bola som našťastie v Bratislave objednaná na presnú hodinu, tak sa to viacmenej aj dodržalo. no toto je moje 2. IVF tak mám vyššiu dávku a to 225 mj (čiže 3 prášky). 1. IVF som začínala len s jedným práškom a potom zvýšili na dva. ale aj tak mi to moc nezabralo. ja mám endometriózu, tak zrejme bol aj v tom problém. toto je tvoje prvé IVF?

michala99
12. nov 2011

@andy175 máš pravdu toto je moje prvé IVF.

jerry23
12. nov 2011

@charlota333 ahojkaj...tak ako si dopadla?

charlota333
13. nov 2011

@jerry23 ahoj , no nechcem dopredu............ , ale zatial to vyzera nádejne.

jerry23
13. nov 2011

@charlota333 kedy ides do Heliosu?..drziiiiiiiiiim palce..moooooooooooooc

ursula5
13. nov 2011

@charlota333 držím palce..... daj vedieť či sa to vyvíja dobrým smerom 😉

soni1
13. nov 2011

Ahojte, môže mať jablčný ocot vplyv na oddialenie menzesu? Ďakujem

aisha6
14. nov 2011

Ahojte ženičky som tu nová ale chcela by som sa spýtať či niektorá brala proveru a decapeptyl a mrcha neprišla tak ako mala ten 30-32 DM.Diky

danielkabn
14. nov 2011

ahoj @aisha6,ja keď som užívala Proveru,menzes mi prišiel 39DC,takže žiadne obavy,pokiaľ nemáš nejakú cystu ovšem 😉 ja som si potom pichala presne decapeptyl a následne nato Puregon,držím palčeky v stimulácii a potom aj na odbere a samotnom vklade,chce to trpezlivosť 🙂