Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@ursula5-tiez som skusila som KET-neviem , pobolieva ma stale v podbrusku, tak uvidime,11.11 mam test a ty ako sa mas? drz sa aj ty- bude to dobre.
@charlota333 ahoj ahoj...preliecujeme sa...potom pojdeme znova do toho...aj tak pol roka by sme mali mat pauzu...a v januari ideme na genetiku, tak som zvedava...a vam drzim palce
@jerry23 dakujem, o genetike som aj ja rozmýšlala, ak to teraz opäť nebude ok, len neviem preco testy na genetiku nerobia este pred IVFkom, aby vylúčili všetky negativa, no nie?
@charlota333 Ahoj, ahoj, čo to vidím....už si toľký deň po KET? a ani sa nepochváliš...no pekne 😠 Tak dúfam,že vám to už teraz vyjde a držím palce 11.11. 😉
@ivanka7799 ale som ti pisala , aj na fb ze som po KET si zabudla...... 😢 , hned ako prvej.. 🙂 , ale zatial som netestovala tak neviem, mam pobolievanie stale tam dole
@charlota333 presne...mali to robit pred...ved sami chcu docielit, aby mali uspesnost...snaaaaaaaaad..xixi
@charlota333 Aha, tak prepáč... to vtedy čo sa vám cestou späť kazilo auto? Ak vtedy tak to som si myslela že si bola len na sone....ak vydržíš tak netestuj.... a ako je to iné ako pri IVF či myslíš na to rovnako každý deň?
Ahojte, tak ja som bola včera v Heliose na krv a sono. Takže od piatku začínam pichať Menopur a na kontrolu idem na budúci týždeň v utorok. Včera tam bolo veľmi veľa ľudí, bola som z toho dosť prekvapená, ale išlo to rýchlo, takže to nakoniec nebolo také hrozné.
@andy175 Ahoj, menopur pichám 150 mj (povedali mi, že dva prášky a jedna vodička...dúfam, že som rozumela dobre, lebo som si teraz nie istá) a popri tom aj diphereline, už to mám pripravené na stole, ale keď to teraz vidím, tak nejako strácam odvahu...dúfam, že ma to prejde 😝 . Už aby som išla na odber. Dnes som bola už aj na predoperačnom...bola to proste hrôza, pôvodne tam boli tri interné ambulancie, dve zrušili a zostala len jedna, ktorá nestíha...normálne som si myslela, že sa tam ľudia pobijú...
@michala99 no ja mám tiež už predoperačné za sebou, ale bola som našťastie v Bratislave objednaná na presnú hodinu, tak sa to viacmenej aj dodržalo. no toto je moje 2. IVF tak mám vyššiu dávku a to 225 mj (čiže 3 prášky). 1. IVF som začínala len s jedným práškom a potom zvýšili na dva. ale aj tak mi to moc nezabralo. ja mám endometriózu, tak zrejme bol aj v tom problém. toto je tvoje prvé IVF?
@jerry23 ahoj , no nechcem dopredu............ , ale zatial to vyzera nádejne.
Ahojte ženičky som tu nová ale chcela by som sa spýtať či niektorá brala proveru a decapeptyl a mrcha neprišla tak ako mala ten 30-32 DM.Diky
ahoj @aisha6,ja keď som užívala Proveru,menzes mi prišiel 39DC,takže žiadne obavy,pokiaľ nemáš nejakú cystu ovšem 😉 ja som si potom pichala presne decapeptyl a následne nato Puregon,držím palčeky v stimulácii a potom aj na odbere a samotnom vklade,chce to trpezlivosť 🙂

@ursula5 Ahoj, vidím, že sa opäť začínaš. Prajem šťastný koniec 🙂