icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

lucy130881
14. nov 2011

ahojte mam podstupit iui v heliose vie mi niektora z vas poradit kolko to asi tak stoji aky cennik tam maju dakujem

izzie27
14. nov 2011

Ahojte kocky, prave som pocula v radiu, ze dnes 22,30h v Nočnej pyramíde bude rozprávať dr. Galo o endometrioze

cmelica
14. nov 2011

@izzie27 ahoj !!!ako sa mas a co nove?? ,ozem tuto spravicku poslad dalej?? 😀 😀 urcite si to kuknem 🙂

izzie27
14. nov 2011

@cmelica to je v rádiu na Slovensku 1. Mozes to poslat dalej, samozrejme. Ja nemam nic, obklady si davam, v piatok ideme na tu genetiku. Ale citala som ze pekne pokracujes 🙂 Ako sa citis? Drzím palceky aby to tentokrát vyslo. 😉

izzie27
14. nov 2011

@lucy130881 ja viem iba priblizne ceny IVF. Drzím palce aby sa to podarilo.Pocitaj tak okolo 100-150€. Viac to asi nebude.

cmelica
14. nov 2011

@izzie27 dakujem 🙂 tak uz tu je ta genetika 🙂 🙂 a vysledky kedy za mesiac?? no ja sa citim normalne...sem tam poboli podbrusko,ale inac nic....a dnes mi volali z Heliku,ze mame schvalenu ziadost na IVF 🙂 21.11 ideme na krv a sono po IUI tak uvidime...

izzie27
14. nov 2011

@cmelica tfuj tfuj tfuj a 21.11. bude uuuzasneee HCG 🙂 Kedy budu vysledky, to neviem ale vraj aj dlhsie ako mesiac. V piatok sa dozviem

cmelica
14. nov 2011

@izzie27 dakujem mooc!!! vam tfuj tfuj tfuj az to dobre dopadne a mozte sa pohnut o krok dopredu 🙂 🙂 potom mi daj vediet ako ste dopadli budem na vas piatok mysliet 🙂 🙂

izzie27
14. nov 2011

@cmelica dakujeme. istotne dam vediet.

ursula5
14. nov 2011

@lucy130881 IUI myslím, že 100€ 🙂

lucy130881
15. nov 2011

@ursula5 dakujem velmi pekne 🙂

aisha6
15. nov 2011

@danielkabn ďakujem za odpoveď.A ako ti dopadlo ivf?Ak sa smiem spýtať.

aisha6
15. nov 2011

ahoj@danielkabn tak som si to tu lepšie poobzerala a vidím že ty už bábätko čakáš tak ti gratulujem a želám nech ti všetko dobre dopadne.Dúfam že aj nám to v decembri dobre dopadne. 🙂

maska1
16. nov 2011

ahojte baby 😉 môžem vás poprosiť, ak by ste mala niektorá aktuálny cenník z Helíku, pošlite mi prosím ip, budem veľmi rada 😉

amilak
20. nov 2011

Ahojte baby, potrebovala by som od Vám malú radu. Užívam Proveru a včera som dostala ms. Zajtra by som mala ísť teda do Helíka na kontrolu, povedali mi iba pri pohovore s koordinátorkou že mám prísť ráno ale neviem o ktorej. Myslíte že stačí tak 8:30, lebo musím ísť busom a skôr sa tam nedostanem. 😒 Mám tam aj volať z busu ráno? A zobrať si zo sebou lieky na pichanie? Ach jaj inak tú ms som dostala velmi skoro, tak neviem či mi nezrušia stimulku, ja už som z toho celého na nervy ☹ ☹ Dúfam aspoň že Vám sa darí na ceste za milovanými batôžtekmi lepšie 🙂 🙂

ursula5
20. nov 2011

@amilak tak to si skoro dostala menzes keď ešte len proveru užívaš? do Helíka sa chodí medzi 7.00 - 8.00 ja by som tam zavolala aby vedeli, že prídeš neskôr a čakali na zobratie krvy a čo sa týka injekcií tak Ti neviem poradiť mne to všetko išlo ako hodinky 🙂 skús tam hneď ráno zavolať a veru zober si aj injekcie so sebou 😉

amilak
20. nov 2011

Ďakujem ti moc za odpoveď . Ja mám krátky cyklus aj to je jeden z mojich problémov a ešte mi teraz celkom blbne ako užívam napr. clostil pred IUI a tak... 😒 Inak som hladala cez vyhladávač a nikoho som tu nenašla kto dostal ms už cez proveru 😒

izzie27
20. nov 2011

@cmelica tak ako pokracujes? co nove? testík si robila a na krv ides kedy?

michala99
20. nov 2011

@amilak ja mám v popise napísané, že ak MS príde cez víkend, tak treba v najbližší deň zavolať do Heliosu a objednať sa na sono a krv. Ja idem presne podľa protokolu a MS som dostala presne na 31 deň. Ak Ťa to však veľmi trápi, tak by som na Tvojom mieste možno skúsila zavolať koordinátorke na mobil už dnes.

cmelica
20. nov 2011

ahooj!!no robila som v stredu na 11 DPO a bol tam duch...v piatok som robila dalsi a uz tam ani ten duch nebol,takze asi zas nic a ideme do IVF...v pondelok nam volali,ze je schvalene... a na krv ideme zajtra...hned sa objedname aj koordinatorke ,preto ze uz pri sone bude jasne,ci sa nieco udialo alebo nie... a ty ako??

dzinka
21. nov 2011

ahojte kočky, môže mi prosím niekto napísať ako prebieha príprava na KET, už som zabudla. 😉

michala99
21. nov 2011

@amilak ako si dopadla? Bola si dnes v Heliose?

helenka12
21. nov 2011

@in131 ahoj ja som bola dnes na 1 sone a ty ako si na tom ? 🙂

cmelica
21. nov 2011

@izzie27ahooj!!no robila som v stredu na 11 DPO a bol tam duch...v piatok som robila dalsi a uz tam ani ten duch nebol,takze asi zas nic a ideme do IVF...v pondelok nam volali,ze je schvalene... a na krv ideme zajtra...hned sa objedname aj koordinatorke ,preto ze uz pri sone bude jasne,ci sa nieco udialo alebo nie... a ty ako??
a dnes uz viem aj vysledok z krvy a je to negativne...v piatok ideme na pohovor ku koordinatorke,tak som zvedava...

in131
21. nov 2011

@helenka12 Nemám ešte menzes, som 30den cyklu ale už mariadne začali boliť vaječníky tak myslim že zajtra je to tu. Mam pociť že konečne sa niečo deje.

izzie27
21. nov 2011

@cmelica tak to ma mrzí, že to takto dopadlo. Ale treba veriť že tentokrát to výde. A myslim ze IVF bude uspesne. 🙂

cmelica
21. nov 2011

@izzie27 dakujem si zlata 🙂 🙂 🙂 snad to tak bude...ja uz by som chcela zacat tento cyklus len zalezi na tom kedy dorazi mrcha 😖

izzie27
21. nov 2011

@cmelica to ti verim ze by si chcela zacat, lebo sa ti zda ze sa posuvas k svojmu vytuzenemu cielu. Ja som tiez chcela zacat hned. Len vsetko zalezi od mrchy. Ale tá príde coby-dup a ides na to. 😀

cmelica
21. nov 2011

@izzie27 praveze nemoze prist coby dup potrebujem aby prisla az v piatok,sobota ,nedela 🙂 🙂 skor nech sa ani neopovazi...v paitok mi daju recept,vyberiem si ich a jedeme na to 🙂 🙂 dufam,ze to maju v lekarni vsade 🙂

izzie27
21. nov 2011

@cmelica ja by som si to radsej vybrala tam. Tam to budu mat isto ale tu by ti museli objednat. U nas to nemaju iba na objednavku.