Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Ahojte kocky, prave som pocula v radiu, ze dnes 22,30h v Nočnej pyramíde bude rozprávať dr. Galo o endometrioze
@lucy130881 ja viem iba priblizne ceny IVF. Drzím palce aby sa to podarilo.Pocitaj tak okolo 100-150€. Viac to asi nebude.
ahoj@danielkabn tak som si to tu lepšie poobzerala a vidím že ty už bábätko čakáš tak ti gratulujem a želám nech ti všetko dobre dopadne.Dúfam že aj nám to v decembri dobre dopadne. 🙂
ahojte baby 😉 môžem vás poprosiť, ak by ste mala niektorá aktuálny cenník z Helíku, pošlite mi prosím ip, budem veľmi rada 😉
Ahojte baby, potrebovala by som od Vám malú radu. Užívam Proveru a včera som dostala ms. Zajtra by som mala ísť teda do Helíka na kontrolu, povedali mi iba pri pohovore s koordinátorkou že mám prísť ráno ale neviem o ktorej. Myslíte že stačí tak 8:30, lebo musím ísť busom a skôr sa tam nedostanem. 😒 Mám tam aj volať z busu ráno? A zobrať si zo sebou lieky na pichanie? Ach jaj inak tú ms som dostala velmi skoro, tak neviem či mi nezrušia stimulku, ja už som z toho celého na nervy ☹ ☹ Dúfam aspoň že Vám sa darí na ceste za milovanými batôžtekmi lepšie 🙂 🙂
@amilak tak to si skoro dostala menzes keď ešte len proveru užívaš? do Helíka sa chodí medzi 7.00 - 8.00 ja by som tam zavolala aby vedeli, že prídeš neskôr a čakali na zobratie krvy a čo sa týka injekcií tak Ti neviem poradiť mne to všetko išlo ako hodinky 🙂 skús tam hneď ráno zavolať a veru zober si aj injekcie so sebou 😉
Ďakujem ti moc za odpoveď . Ja mám krátky cyklus aj to je jeden z mojich problémov a ešte mi teraz celkom blbne ako užívam napr. clostil pred IUI a tak... 😒 Inak som hladala cez vyhladávač a nikoho som tu nenašla kto dostal ms už cez proveru 😒
@amilak ja mám v popise napísané, že ak MS príde cez víkend, tak treba v najbližší deň zavolať do Heliosu a objednať sa na sono a krv. Ja idem presne podľa protokolu a MS som dostala presne na 31 deň. Ak Ťa to však veľmi trápi, tak by som na Tvojom mieste možno skúsila zavolať koordinátorke na mobil už dnes.
ahooj!!no robila som v stredu na 11 DPO a bol tam duch...v piatok som robila dalsi a uz tam ani ten duch nebol,takze asi zas nic a ideme do IVF...v pondelok nam volali,ze je schvalene... a na krv ideme zajtra...hned sa objedname aj koordinatorke ,preto ze uz pri sone bude jasne,ci sa nieco udialo alebo nie... a ty ako??
ahojte kočky, môže mi prosím niekto napísať ako prebieha príprava na KET, už som zabudla. 😉
@izzie27ahooj!!no robila som v stredu na 11 DPO a bol tam duch...v piatok som robila dalsi a uz tam ani ten duch nebol,takze asi zas nic a ideme do IVF...v pondelok nam volali,ze je schvalene... a na krv ideme zajtra...hned sa objedname aj koordinatorke ,preto ze uz pri sone bude jasne,ci sa nieco udialo alebo nie... a ty ako??
a dnes uz viem aj vysledok z krvy a je to negativne...v piatok ideme na pohovor ku koordinatorke,tak som zvedava...

ahojte mam podstupit iui v heliose vie mi niektora z vas poradit kolko to asi tak stoji aky cennik tam maju dakujem