icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

cikyta
21. nov 2011

@cmelica Lieky na IVF nemaju v každej lekárni. Niekedy je to naozaj problém a občas sa lekárne ponuknu, že lieky objednaju (no to je neskoro) Preto budeš mať najistejšie si lieky vybrať hned v tej lekárni pri Heliose 😉

amilak
21. nov 2011

@ursula5
@michala99 Ahojte, ďakujem moc za rady 🙂 , pomohli mi vaše reakcie lebo fakt som bola z toho včera nešťastná . Volala som už včera koordinátorke ako ste mi poradili, povedala že mám prísť. Bola som u Krajkoviča na sone, divil sa celkom že som tak skoro dostala, ale naštastie to vraj nevadí, kázal mi vysadiť Proveru a dnes som pichala prvý deň Diphereline, v piatok kontrola a potom snáď už menopur... 🙂

cmelica
21. nov 2011

@cikyta
@izzie27 jee dakujem vam kocky tak sa hned aj pripravim na to ze ich tam vyberiem 🙂 🙂 aj ste ich davali hned do ladnicky?? boli ste na PN pri pichani??ja som momentalne na PN po IUI...

izzie27
21. nov 2011

@cmelica ja som ich dala a vzdy asi tak polhodinu pred pichanim som si ich vybrala z chladničky aby neštípali. Ja so bola na RD az ked som si zacala pichat druhe injekcie. Ja som mala dlký protokol.

cmelica
21. nov 2011

@izzie27 🙂 no podla toho co Krajko hovoril tak by sme mali mat kratky,ale nezalezi to od neho,vsak?? povedal nam ze pichat 14 dni,odber,oplodnenie a potom uz len vklad...tak niako v skartke 🙂 myslis ze ak by som este brala utros na oddialenie ms nic tym nepokazim???aby mi neprisla do piatku...

ursula5
22. nov 2011

@cmelica neboj moja dobre to všetko dopadne 😉 ja som bola na PN asi od polovice pichania tých stimulačných injekcií asi taký týždeň od OPU potom som bola až do výsledku, taký mesiac mi to dalo 😎 ale v pohode sa to dá zvládnuť podľa toho akú máš prácu ja som bola na PN aby som aspoň trocha využila to DNPO, lebo si to platím a neviem či z toho niečo bude 😀 držím moc palce 😉

cmelica
22. nov 2011

@ursula5 dakujem 🙂 som si myslela,ze az tam sa nedostaneme no ,ale ano uz sme tam 🙂
ja som na PN po IUI a ak uz mam teraz zacat pichat tak nebudem prerusovat PN na tyzden-mesiac a znova ist na PN uz to potiahnem v celku...dufam,teda ze ms nedorazi este pred piatkom 😖
a ty ako???v piatok mas vklad??a ako mrazacik??ako sa mu dari??

michala99
22. nov 2011

@amilak som rada, že to dopadlo dobre a držím palce, aby sa už nič nekomplikovalo.

michala99
22. nov 2011

@cmelica ahoj, ja mám dlhý protokol a na PN som skoro od začiatku pichania Diphereline.

cmelica
22. nov 2011

@michala99 tak ak mi to vyjde tak pokracujem v PN...a ak pride ms musim ist do prace a pichat zacnem az v januari... v decembri by to asi nevyšlo ked su sviatky...Dakujem 🙂 🙂

izzie27
22. nov 2011

@cmelica ahoj, neviem ci oddialis ms ked beries utros. Ja som ju dostala aj ked som ho brala po vklade. Prečo by to nemalo vyjsť,ked idu sviatky? Ved oni robia aj cez sviatky.Ale neboj mrcha pride ak ako ma.

amilak
22. nov 2011

@ursula5 Ja idem na PN od zajtra, tiež platím DNPO a od nového roku ak dovtedy nestihame otehotnieť nám bude nanič tak treba aspoň dostať naspäť čo sme im už zaplatili 🙂 Pýtala si si u lekára PN dvojmo? Treba ten druhý papier zaniesť do soc. poisťovne osobne?

cmelica
22. nov 2011

@izzie27 ked som sa na to patala,tak mi povedali,ze v decembri robia obmedzene...tak neviem 😖 no uvidim kedy pride ta mrcha a podla toho sa odrazime dalej...

izzie27
22. nov 2011

@cmelica ved jasne. v decembri asi dokoncia tie kocky ktore su rozbehnute. Tak zacnes v januari. My tiež az po nvom roku sa bjedname na konzultaciu. Hadam budu vysledky aj z genetiky.

cikyta
22. nov 2011

@cmelica do chladničky som si davala iba FSH injekcie menopur (v lekárni ti povedia) . Na PN som bola obidva pokusy IVF a hned od uživania provery.........a v druhom USPEŠNOM IVF som zostala PN už celé tehotenstvo. Mám takú prácu,že som ju už nemohla vykonávať. 😉

ursula5
23. nov 2011

@cmelica tak viaceré z nás si nemysleli že dôjdu až k IVf ale čo už musíme bojovať 😉 ja idem na vklad vo štvrtok takže zajtra ráno volám či sa pekne rozmrazilo a či má dofrčať 😀

ursula5
23. nov 2011

@amilak áno treba si pýtať 2 PN ak máš aj zamestnanie aj DNPO, a z DNPO zaniesť na SP, ja si beriem dovolenku teraz a uvidím ako sa to bude vyvíjať potom sa rozhodnem a možno pôjdem zas na PN aj ja.... ja som to tak zhruba počítala a asi za ten mesiac sa mi vrátili tie peniaze čo som tam už naposielala 😀 😀 😀

cmelica
23. nov 2011

@ursula5 drzim palceky,az su embrijka krasne 🙂 🙂 🙂

andreya
23. nov 2011

Ahojte koceny,
v tejto téme som nová. V pondelok sme boli 1. krát v Heliose.

cmelica
23. nov 2011

@andreya ahoj! a predtym ste boli kde??ci uplne 1x v care???

andreya
23. nov 2011

áno, úplne 1x v care,

cmelica
23. nov 2011

@izzie27 super,ze uz v januari by ste sli 🙂 🙂 🙂 drzkam uz teraz palceky 🙂 mrcha este neprisla,tak hadam to stihnem 🙂

cmelica
23. nov 2011

@andreya a u koho ste boli V Heliku??idete na IUI??

cmelica
23. nov 2011

@cikyta tak by bolo dobre keby teraz tu PN neprerusim a pokracujem dalej 🙂 to budem musiet riadne pocuvat lekarnicku 😀 a z 1 IVF ste nemali mrazacikov??

andreya
23. nov 2011

boli sme u MUDr. Krajkoviča
zatiaľ mi zobrali krv, manželovi "materiál" 😀
ešte mam isť na krv ku svojej ženskej a potom sa objednať, aby nám povedali čo a ako

cmelica
23. nov 2011

@andreya takze vstupny pohovor 🙂 drzim palce,aby bolo vsetko O.K. a coskoro si tehulka 🙂

andreya
23. nov 2011

@cmelica nooo, vstupny pohovor, na sone hned videl prasknute vajicko, a ze sa mame este posnazit, no manzel rovno od nich prášil do Blavy na týždeň 🙄
tak to by sme všetky chceli byť čoskoro tehulkami, či?

cmelica
23. nov 2011

@andreya to je smola,ze isiel prec 😖
samozrejme ze ano 🙂 ja mam za sebou 2 neuspesne IUI a v piatok ideme na pohovor ku koordinatorke koli IVF 🙂 tak snad sa podari 🙂

andreya
23. nov 2011

@cmelica som sa smiala, že zájdeme do tesca na WC a tam .... 🙂
snáď

cmelica
23. nov 2011

@andreya 🙂 🙂 🙂 aj to by bola moznost 🙂 len neviem ci by to pomohlo ked predtym odovzadal matros 🙂