Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@ursula5
@michala99 Ahojte, ďakujem moc za rady 🙂 , pomohli mi vaše reakcie lebo fakt som bola z toho včera nešťastná . Volala som už včera koordinátorke ako ste mi poradili, povedala že mám prísť. Bola som u Krajkoviča na sone, divil sa celkom že som tak skoro dostala, ale naštastie to vraj nevadí, kázal mi vysadiť Proveru a dnes som pichala prvý deň Diphereline, v piatok kontrola a potom snáď už menopur... 🙂
@izzie27 🙂 no podla toho co Krajko hovoril tak by sme mali mat kratky,ale nezalezi to od neho,vsak?? povedal nam ze pichat 14 dni,odber,oplodnenie a potom uz len vklad...tak niako v skartke 🙂 myslis ze ak by som este brala utros na oddialenie ms nic tym nepokazim???aby mi neprisla do piatku...
@cmelica neboj moja dobre to všetko dopadne 😉 ja som bola na PN asi od polovice pichania tých stimulačných injekcií asi taký týždeň od OPU potom som bola až do výsledku, taký mesiac mi to dalo 😎 ale v pohode sa to dá zvládnuť podľa toho akú máš prácu ja som bola na PN aby som aspoň trocha využila to DNPO, lebo si to platím a neviem či z toho niečo bude 😀 držím moc palce 😉
@ursula5 dakujem 🙂 som si myslela,ze az tam sa nedostaneme no ,ale ano uz sme tam 🙂
ja som na PN po IUI a ak uz mam teraz zacat pichat tak nebudem prerusovat PN na tyzden-mesiac a znova ist na PN uz to potiahnem v celku...dufam,teda ze ms nedorazi este pred piatkom 😖
a ty ako???v piatok mas vklad??a ako mrazacik??ako sa mu dari??
@amilak áno treba si pýtať 2 PN ak máš aj zamestnanie aj DNPO, a z DNPO zaniesť na SP, ja si beriem dovolenku teraz a uvidím ako sa to bude vyvíjať potom sa rozhodnem a možno pôjdem zas na PN aj ja.... ja som to tak zhruba počítala a asi za ten mesiac sa mi vrátili tie peniaze čo som tam už naposielala 😀 😀 😀
boli sme u MUDr. Krajkoviča
zatiaľ mi zobrali krv, manželovi "materiál" 😀
ešte mam isť na krv ku svojej ženskej a potom sa objednať, aby nám povedali čo a ako

@cmelica Lieky na IVF nemaju v každej lekárni. Niekedy je to naozaj problém a občas sa lekárne ponuknu, že lieky objednaju (no to je neskoro) Preto budeš mať najistejšie si lieky vybrať hned v tej lekárni pri Heliose 😉