Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@cmelica No to by bolo naozaj super, keby mi to tak rýchlo schválili. Skúsim si teda zavolať aj do poisťovne okolo 4.12., Do Heliosu idem najbližie 7.12. na krv, pretože sme tento mesiac skúsili aj IUI, či sa nestane nejaký malý zázrak 🙂 ďakujem pekne na info a prajem strááášne veľa šťastia, nech sú na konci // krásne čiaročky 🙂
ahojte.manzelov ma azosperma a nema ziadne spermie poslali nas do martina-helios. 5.12 mame pohovor.prosim vas mate niekto zvas skusenosti ako to tam prebieha a co bude asi nasledovat.manžel je dost v strese...dakujem
@kacickah ahoj, manžel sa nemusí báť, aj môj bol v strese a veľmi rýchlo ho to prešlo. Tak ako písala izzie27 prídete na recepciu a dajú vám číslo, manžel pôjde na spermiogram (majú na to zvlášť miestnosť aj s pomôckami 😉 ). Potom pôjdete k dr., bude sa vás pýtať a potom ti spraví sono, zoberú ti krv a dr. navrhne ďalší postup. Ak bude potrebné IVF, tak môžete rovno podpísať žiadosť. Všetci sú tam veľmi milí, takže sa vôbec nemusíte báť.
Dobry den, prosim vas, potrebovala by som od vas poradit, moja dr. mi dala cislo do Martina na pani dr. Dobrotovu, nech sa k nej objednam, kompletne vysetrenie, mohli by ste mi poradit ako to tam funguje, za aky cas objednavaju a tak. Mala som 3x MA, ale mam aj 1 dietatko. Velmi pekne dakujem
Uz som sa to pytala v inej teme, ale to som bola zle
@jjjjanka tak to sa priprav na to, ze si tam riadne posedis, chodi tam strasne vela ludi.Objednanie trva tak 2 az 3 mesiace, na vysledky budes tiez cakat dost dlho.Rano prides na krv, zoberu ti 6 ampuliek krvi, potom sa pôjdes najest a napit, okolo 10 hod. budes mat pohovor z pani doktorkou a ides domov.Ja ked som si bola pre vysledky, tak som domov prisla o 18 hod.Pevne nervy a drzim ti palce.
Ahojte. Kde ste? Pichám si tretí den gonal. A cítim v pravom vaječníku take pichanie. Cítili ste to aj vy? Dufam že to nieje cysta. 😠
Mam otazku na maminky,ktore otehotneli vdaka Heliosu. Chodili ste v tehotenstve na kontroly k obvodnemu gynekologovi alebo radsej do Heliosu? Co je lepsie??
@jajabajaja už len u obvodného. No ja osobne som chodila ku obvodnemu a soná + krv na NT testy som chodila do Heliosu. 😉
Ahojte dievčatá, prosím o radu. Je možné objednať sa aj e-mailom? nakoľko som mimo Slovenska.

@alica311 aj ja mam doveru a vydis netrvalo to ani mesiac...v pondelok sme sa objednavali ku koordinatorke a zajtra uz ideme k nej...v raj maju teraz trosku volnejsie... ak by ti volali uz okolo toho 4.12 tak sa hned objednaj na pohovor a do vianoc to urcite stihnes...v januari uz budes mat aj receptiky na lieky a mozes zacat so stimulkou 🙂