icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

dasaa
29. nov 2011

@zujka2 ja som bola po menstruacii asi taky tyzden.A bola som objednana do 2 tyzdoch

zujka2
29. nov 2011

@dasaa ďakujem 🙂 a bola si spokojná s prístupom?

ufa
29. nov 2011

@jajabajaja ahoj ku obvodnemu v Heliose robia len ult. na zaciatku potom si ich platis a neviem do ktoreho tyzdna tehotenstva to riesia oni. Ja som chcela chodit do Heliosu, ale povedali mi ze tam riesia len zacioatok tehu ostatnu starostlivost prebera tvoj gynekolog.

tea284
30. nov 2011

ahojky, dievcata, viete niektora poradit? Helios alebo Iscare? Mate niektora skusenosti na oboch miestach? Dakujem.

l_e_n_o_c_k_a
30. nov 2011

dnes moj gynekolog odporucil, aby manzel isiel do Heliosu na spermiogram. Ma niekto odtialto s tym skusenosti? Ako dlho sa caka na vysetrenie, a kolko to vysetrenie stoji?

dasaa
30. nov 2011

@l_e_n_o_c_k_a ahoj moj manzel bol a vysledky sa cakaju az 2 tyzdne.Ale teraz nie som si ista ci nahodou to stalo 17 e

dasaa
30. nov 2011

@zujka2 su v pohode ale mas aj take babenky co nie su spokojny s nimi no ja zatial som.Aj ked malo rozpravaju vsetko sa ich musis pytat

dasaa
30. nov 2011

@tea284 ja chodim do Heliosu ale som tiez pocula ze ISCARE je tam dost mily kolektiv a ze sa tam clovek citi super.

l_e_n_o_c_k_a
30. nov 2011

@dasaa diky za info... ako dlho trvalo vysetrenie?

dasaa
30. nov 2011

@l_e_n_o_c_k_a vysetrenie spermii trva az 2 tyzdne bo oni to robia ovela dokladnejsie.A podla spermii zistia ako sa manzel stravuje ci je v strese atd.

l_e_n_o_c_k_a
30. nov 2011

@dasaa ale myslim v Heliose ako dlho tam bol? Mal aj konzultaciu z lekarom, ci isiel rovno na to 😀

dasaa
30. nov 2011

@l_e_n_o_c_k_a jaaj 😅 no nebol dlho cim skor odovzda spermie tym skor bude to mat zasebou.Zalezi od muza ako dlho mu to bude trvat.Ale sestricka sa ho opyta ci pojde sam alebo s partnerkou.Kludne partnerka moze ist.No my sme mali hned aj konzultaciu a tam nam povedali vsetko

l_e_n_o_c_k_a
30. nov 2011

@dasaa dakujem velmi pekne, si zlatá... 🙂

cikyta
30. nov 2011

@l_e_n_o_c_k_a Nás vyšetrovali mesiac. 1 cyklus. Brali mi pár krát krv, mužovi SPG. Prve výsledky spg su po 10 dnoch, no ešte nie kompletné.......takže kompletne nám povedali spolu s mojimi po 3-4 týždnoch zhruba 😉

dasaa
30. nov 2011

@l_e_n_o_c_k_a v ppohode ak budes este nie co vediet tak ludne napis ved nato sme tu aby sme si aspon takto mohli pomoct 🙂

zujka2
30. nov 2011

@dasaa ja sa už akosi bojím a to tam ešte ani nemám termín :(

dasaa
30. nov 2011

@zujka2 vsetko dobre dopadne nemaj strach 🙂 pokecate s nimi a dohodnete sa na dalsie riesenie ale to az po vysledkach.

zujka2
30. nov 2011

@dasaa ja viem, si milá. to je len môj vnútorný stres 🙂

l_e_n_o_c_k_a
1. dec 2011

Dnes som tam volala, poinformovala sa, a hned som manzela aj objednala, ideme 9.12., dufam,. ze to dobre dopadne

mimon31
1. dec 2011

Ahojte viete o tom ze Galo uz nepracuje v Heliose ? Ale v ISCARE MT ?
Neviete preco isiel prec ?

cikyta
1. dec 2011

@mimon31 Prečo si myslíš, že robí v ISCARE ?

dasaa
1. dec 2011

@zujka2 to je v pohode tiez som mala taky vnutorny nepokoj.Ale kedsom tam prisla tak som bola uz v pohode 🙂

tinka9075
1. dec 2011

@mimon31 ahoj robí v Iscare včera ho tam babenky videli ja idem zajtra do Iscare tak sa opýtam 🙂

dasaa
1. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a urcite to dopadne dobre 🙂

dasaa
1. dec 2011

@mimon31 tiez som o tom pocula

mimon31
1. dec 2011

kocky z ISCARE MT pisu

cikyta
1. dec 2011

@tinka9075
@dasaa
@mimon31 Videla ho tam len 1 babenka. No asi zrejme len preto, že on v MFN totižto robí ! A do Heliosu chodí vypomáhať s UTZ.
Joooj sranda sledovať, ako sa šíria nepravdivé veci skrz niekoho, kto donho na chodbe v nemocnici vrazil 😀

tinka9075
1. dec 2011

@cikyta neboj ja zajtra idem do Iscare tak sa opýtam a budeme to mat overené 😉

michala99
1. dec 2011

@mimon31 ahoj, mne robil pán Dr. Galo minulý týždeň vo štvrtok odber vajíčok, takže minulý týždeň bol ešte určite v Heliose.

izzie27
1. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a ahoj pozrela som nový cenník a poistení platia 17€ a samoplátcovia 30€. Držím palce nech to dobre dopadne 🙂