icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

evickav
1. dec 2011

ahojte, chcem sa spýtať-s mm by sme chceli ísť na IVF do Brna do Heliosu,,, dá sa to urobiť tak,že by nám napísali lieky na Helios v Martine,aby nám to preplatila poisťovňa? ani neviem či mám nárok na preplatenie nejakých liekov,lebo IVF už máme 3x za sebou

l_e_n_o_c_k_a
1. dec 2011

@izzie27 ano viem, dnes som tam volala, tak mi povedali, ze 17€... ale dakujem aj tak 🙂

jajabajaja
2. dec 2011

@cikyta Co su to NT testy?

cikyta
2. dec 2011

@jajabajaja V 12 tt a v 16 tt https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/nt-screening-a-triple-testy-budu-mi-ich-robit-na-tomto-vysetreni/ (brali mi krv, urobili UTZ, merali šiju bábätka a z toho vypočítali mierku k dawnovmu syndromu a rázštepom a v 16 tt bol velký UTZ, kde sa pozeraju detailnejšie všetky vnut.orgány bábätka)

cikyta
2. dec 2011

@tinka9075 Už viem....Pred týždnom to ešte nebola pravda a teraz toto......... ☹

tinka9075
2. dec 2011

@cikyta vidíš mne robil dnes Galo iui ale nič moc docent bol iní vedel ta aj podporit už je v Iscare o ničom atmosféra nulová 😒

cikyta
2. dec 2011

@tinka9075 Doc. Tomáš bol v začiatkoch Heliosu, potom šiel do BB , potom Iscare a zase je fuč....akoby tie cary iba pomáhal rozbehnuť, zaučiť.....ktovie 😒

cmelica
2. dec 2011

@tinka9075 si bola na IUI?????????????????????? 🙂 🙂 🙂

tinka9075
2. dec 2011

@cmelica nie ani nepôjdem 🙂

cmelica
2. dec 2011

@tinka9075 si to tak napisal 🙂 🙂 🙂 a co mas dnes na plane??

tinka9075
2. dec 2011

@cmelica neviem ale som z toho ta ká smutná že len plačem ☹

cmelica
2. dec 2011

@tinka9075 mojka neplac..ja verim,ze vam pomoze aj niekto iny ...hlavu hore 🙂

tinka9075
2. dec 2011

@cmelica ja viem ale ja som len docentovi verila že budem konečne mamou a teraz sen sa rozplynul 😒

helenka12
4. dec 2011

@in131 ahoj ja idem v utorok na OPU ide este niekto do martina heliosu ? 🙂

in131
4. dec 2011

@helenka12 ahoj aj ja mam OPU v utorok, som ale neštastná mam zrelých iba 3 vajíčka a dve že ešte dorastu a ostatne su malé. Budeme tam teda spolu. Bola si dnes v Heliose? Možno sme sa tam aj vidili.

tea284
4. dec 2011

Dievčatá je to pravda, že Helios je drahší ako Iscare? Stále váham do ktorého centra mám ísť. Bohužiaľ na Helios nepočuvam moc kladne hodnotenia ☹

cikyta
4. dec 2011

@tea284 Ano, vizerá to tak, že je o niečo drahší, ale záleží na tebe, kde sa rozhodneš. Nejde len o cenu...

izzie27
4. dec 2011

@in131 musis verit ze prave tie 3 budu uspešné bojovníčky. Nie je dolezitá kvantita ale kvalita.
@helenka12 dievčatá držte sa, prajem vela uspechov a držím palce. 😉
@tea284 ci je helios drahsi neviem ale ja som s heliosom spokojna, doktori su milí. ozhodnutie je na tebe a ci si vyberieš ten alebo iný car, prajem ti vela stastia. 🙂

tea284
4. dec 2011

Ja viem, že to nie je o peniazoch, ale blížim sa k veku ked budem samoplatca a nechcem si robiť iluzie že by to vyšlo na prvý krát 😒 .

helenka12
4. dec 2011

@in131 nie my sme boli v sobotu ja mam tiez len 4 alebo 5 neboj tiez mi je z toho zle ☹

jasna
4. dec 2011

takže len aby ste vedeli, Doc. Tomáša z Isceru vraj vyhodili (teraz ma nutenu PN), ale neviem preco...potom dali Galovi ponuku ktora sa neodmieta, tak sa s Heliosom rozlucil (vraj v dobrom) a nastupil v Iscare ako hlavny lekár. viem to od dr. gala

v555
4. dec 2011

@jasna Ty kokso ten Galo má ale guráž,závidím takýmto ľuďom ich sebavedomie,takýto sa majú super.....

v555
4. dec 2011

@helenka12 baby,hore hlavy,stačí vám jedno,kvalitné,schopné,ktoré to dotiahne do úspešného konca 😉 a Vy to máte.....

in131
4. dec 2011

@helenka12 čo už mame robiť. Možno nam ostanu všetky. Tak hore hlavu a v utorok sa vidíme!! 😉

cikyta
4. dec 2011

@jasna To ti akože dr.Galo povedal:
- Z Iscare vyhodili doc.Tomáša a tak dali potom ponuku mne,ktorá sa neodmieta a tak tam robím hlavneho lekára.

😒 Nemyslím,že ti to tak povedal.

v555
4. dec 2011

@in131 to je slovo do boja 🙂 🙂 🙂 🙂

in131
4. dec 2011

@v555 Ved musím byť pyšná - niekomu sa ani toko nevytvorí. Len som bola sklamana pri clostyle som mala 4 vajíčka a skoro rovnako velké a teraz mam 5 a každé iná velkosť.

cikyta
4. dec 2011

@in131
@helenka12 Dievčence. Hlávky hore. Treba bojovať a naozaj vidieť aj v tom "zlom"niečo dobre. Fakticky je pravda, že niekedy menší počet vajíčok je lepšie,ako ich mať .... habadej. Načo je kvantita, ked nebude kvalita ? A tá sa kvantitou často stráca. Verte mi .
Držím palce všetkým vám a vašim vajíčkam,aby ste sa r.2012 mohli tešiť z krásneho bábätka 🙂

v555
4. dec 2011

@in131 ja na Clostyl presne takto isto reagujem 🙂