Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Ahojte babenky, ak chodievate do Heliosu autobusom, kde mi je lepšie vystupiť na aut. zastávke alebo na ul. Jesenského, a ide nejaká MHD do blízkosti Heliosu?
dnes sme boli v Heliose na spermiograme, vzorka odobrata, uz len cakat 10 dni a dufat, ze vsetko bude OK
@dasaa dakujem... my sme neboli na konzultacii... odovzdali sme vzorku, zaplatili a odisli
ahojte aj my sa ideme objednat do heliosu len my uz mame vsetky vysetrenia za sebou . manzel je uplne v poriadku a ja mam problem z vajickom nedozrieva mi . ma niektora z vas takyto problem a co vam v heliose odporucili? dakujem za radu.
@cmelica zatial iba na tu genetiku. Potom zavolam do helika, objedname sa na konzultaciu, vypiseme papiere a mesiac cakame na poistovnu. Takze marec to isti.
Neboj injekcie su v pohode. Aj ja som sa bala ale slo to super. Teda ale az na ten vysledok. Teraz to vyde.
@andreya tak drzim palce, nech to dopadne dobre 🙂

@cikyta Dakujem. A to robia bezne obvodni gynekologovia alebo specializovane pracoviska?