icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

jajabajaja
4. dec 2011

@cikyta Dakujem. A to robia bezne obvodni gynekologovia alebo specializovane pracoviska?

cikyta
4. dec 2011
tinka9075
4. dec 2011

@jasna to ti akože hovoril sám Galo čo tu píšeš tak asi tažko no ja idem na krv za týžden tak sa ho na to opýtam som zvedavá čo mi na to povie 😀 😀

moncibubu
6. dec 2011

@tinka9075 nebud smutna, raz sa to urcite podari 😀

moncibubu
6. dec 2011

@jasna tak to si ma velmi prekvapila, som aj trosku smutna, lebo som si na doktora Gala zvykla, a napadlo ma nezastupuje len docasne?

tinka9075
6. dec 2011

@moncibubu dakujem podarí sa tomu verím aj ked sklamania už bolo dost 😒

moncibubu
7. dec 2011

@tinka9075 ten rok 2012 bude pre nas uspesnejsi 😀 😀 😀

tinka9075
7. dec 2011

@moncibubu jasné že bude musí byt už sa teším 🙂

andreya
7. dec 2011

Ahojte babenky, ak chodievate do Heliosu autobusom, kde mi je lepšie vystupiť na aut. zastávke alebo na ul. Jesenského, a ide nejaká MHD do blízkosti Heliosu?

izzie27
7. dec 2011

@andreya ahoj, my chodime autom ale ked som mala v ruke leták o heliose- tak si spominam ze by tam mala ist MHD smer Ladoven. Skus si to vygooglit.

cikyta
7. dec 2011

@andreya MHD Ladoven,no chodia aj martinske strely-mikrobusy smer LADOVEN. Chod pred tržnicu na aut.zastavku a už uvidíš na zastávke,že každu chvíločku tam niečo chodí. Len sa nepostav na dialkovu aut.zastavku na Jesenského ulici.

helenka12
8. dec 2011

@in131 ahoj ako si na tom mi mame iba 1 a to druhe bolo nezrele tak uvidim co a ako ☹

mimon31
9. dec 2011

@helenka12 dajte si spravit vysetrenia AMH (v Heliose to stoji 12€), az viete presne na com ste. Takto sa mozete trapit s 5timi IVF a moze to byt uplne nanic.

helenka12
9. dec 2011

@mimon31 a co je to za vysetrenie? 🙂

mimon31
9. dec 2011

@helenka12 hovori o tom aku mas este rezervu vajicok a ako su kvalitne

l_e_n_o_c_k_a
9. dec 2011

dnes sme boli v Heliose na spermiograme, vzorka odobrata, uz len cakat 10 dni a dufat, ze vsetko bude OK

dasaa
9. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a drzim prsteky aby vsetko dobre dopadlo 🙂 A kto vas mal?

l_e_n_o_c_k_a
10. dec 2011

@dasaa dakujem... my sme neboli na konzultacii... odovzdali sme vzorku, zaplatili a odisli

helenka12
10. dec 2011

@mimon31 dik spytam na to 🙂
🙂

lucy130881
12. dec 2011

ahojte aj my sa ideme objednat do heliosu len my uz mame vsetky vysetrenia za sebou . manzel je uplne v poriadku a ja mam problem z vajickom nedozrieva mi . ma niektora z vas takyto problem a co vam v heliose odporucili? dakujem za radu.

dasaa
14. dec 2011

@izzie27 ahoj ako sa mi mas a co mas nove ? 🙂

izzie27
14. dec 2011

@dasaa ahojky, dakujem za opýtanie. Este cakam na výsledky z genetiky, inak zatial celkom fajn. A ty ako? co bublinka? 😉

dasaa
14. dec 2011

@izzie27 dlho sa cakaju vysledky na genetikou?Ja sa mam docela dobre aj ked sem tam sa necitim super ale da sa.Bublinka rastie no uvidime co nam povie gynek.bo zajtra ideme na kontrolu. 🙂

izzie27
14. dec 2011

@dasaa boli sme v novembri. Mam si zavolať pred Vianocami, ale nevedeli, ci uz budu. Keby boli, tak sa objednám na dalsiu konzultáciu, na 3. kolo.
Nevolnosti prejdu a budes sa len vytesovat.Kontrola dopadne dobre. Drzím palce 🙂

izzie27
14. dec 2011

@cmelica cawec, a ty ako pokracujes. uz si picháš🙂

dasaa
14. dec 2011

@izzie27 dakujem 🙂 drzim prsteky aby vysledky boli dobre a aby 3 kolo dopadlo uz super.Aby si nam oznamila skvelu spravu ze si tehu strasne ti drzim prsteky a moc ti to prajem 😉 🙂

izzie27
14. dec 2011

@dasaa dakujem 🙂

cmelica
14. dec 2011

@izzie27 ahooj!!!joooj tak ti prajem ,aby ste uz v januari mohli zacat dalsie kolo 🙂
a cakate len na tu genetiku,ci este niake vysetrenia vas cakaju??
ja som zacala s proverou a az na 2 tyzden zacinam pichat dipherelin...to bude komedia u nas doma 😀

andreya
14. dec 2011

...tak, vcera v Heliose povedali vysledky z krvy a spg a rozhodli co dalej...

izzie27
14. dec 2011

@cmelica zatial iba na tu genetiku. Potom zavolam do helika, objedname sa na konzultaciu, vypiseme papiere a mesiac cakame na poistovnu. Takze marec to isti.
Neboj injekcie su v pohode. Aj ja som sa bala ale slo to super. Teda ale az na ten vysledok. Teraz to vyde.
@andreya tak drzim palce, nech to dopadne dobre 🙂