Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@slavena73 Ahoj, v Hliose robia Hycosy a pod narkozou, takze si to daj urobit urcite u nich. Keby si isla do klasickej nemocky, urobia ti prefuk, bez narkozy. Ja som ho nemala, ale vela dievcat, co poznam, ano, nie je to nic prijemne. Ja ani vysetreniam v klasickej nemcoke neverim, je to vacsinou des. V heliose to budes mat odborne a bez bolesti. 🙂
boli sme na spermiograme, povedali, ze vysledky budu za 10 dni, 10 dni preslo a nišť... žeby uz sviatkovali??? mam tam zavolat? 😅
lenocka volala si do heliosu ohladom spermiagramu,lebo mi sme boli tiež pred mesiacom a nevolaju tak tiež neviem či tam mam volať alebo ako to riešiť
Prajem vam prekrasne a pozehnane Vianoce a stastny Novy rok 2012, aby bol pre nas lepsi a uspesnejsi. 🙂 🙂 🙂
ťastné a veselé Vianoce v kruhu tých najmilovanejších 🙂 hlavne pohodu, zdravie, lásku .... 😉
Nech nový rok splní vase tajné priania, anjeli nech vase cesty chránia a problémy nech sa vam stránia. Nech sa starosť všetka zruší a nech vládne pokoj v duši
Všetkým heliosáčkam,heliosákom, snažilkám, snažilákom želám v Novom roku 2012 jedno (niekomu aj dve 😉) :
Krásne zdravé bábätko !
Všetko ostatné už príde spolu s ním, šťastie,bohatstvo aj zdravie 😉
Ahojte zienky,
s manzelom by sme chceli ist do Heliosu viete mi povedat ake poplatky su tam za prvotne vysetrenia???Viete chceme tam ist len sa bojim ze nam povedia horybilne sumy ☹
@adka_pajerska ahooj!!za prve vysetrenie sa neplati nic...ak ti budu brat krv na HP a neviem na co este tak to sa plati,nie vela mne brali 3 ampulky a platila som okolo 6-8 eur..nepamatam si to uz...a spermiogram stoji 17 eur...dalej zalezi na liecbe...IUI stoji 100 eur... 🙂ak mas este niake otazky kludne napis 🙂
ahojte všetky kt.by to už chceli vzdať..Helios v MT je jedno úžasné centrum so skvelým personálom...ja som tam chodila dva roky a nakoniec sa nám podarilo a čakáme dokonca dvojičky 🙂 a sme strašne šťastní..treba len trpezlivosť,,menej stresu a pustite sa do toho..ak sa vám nedarí 5mesiacom hned navštívte MT..
Ahojte, mám asi hlúpe otázky ale viete mi isto poradiť 🙂 chcela som vedieť čo okrem krvi ma čaká na prvom vyšetrení? Dajú mi potvrdenie do práce, alebo to mám riešiť dovolenkou? Ďakujeem 🙂
ahojte, my sa s manželom snažime otehotnieť uz dva roky tak sme sa rozhodli obejdnat do Heliosu, chcem sa opytat ci tie vysetrenia su bolestive???
@zujka2,určite bude pohovor,tam poviete doktorovi alebo doktorke,aký máte problém,koľko sa snažíte..a oni vám povedia,čo ďalej.Zoberú krv na hormonálny profil a mužovi spermiogram. Za pohovor sa neplatí nič,za krv a spg je tu už cena uvedená. Dovolenku si brať nemusíš,dáš si potvrdiť paragraf,buď u doktora,a keď zabudneš,tak ti potvrdia aj na vrátnici.Veľa šťastia! 🙂
Ahojte. Prosim vas pri transfere vam ake blastocysty vkladali. Nam jednotku a dvojku. Dufam ze je to normalne a deticky budu zdrave. Ake mate skusenosti???
Ahojte, je tu niektora ktora zacina zaciatkom roka s IVF, ja zacinam a branie provery mi vychadza na 15.1.
ahojte babenky, začínam sa pohrávať s myšlienkou heliosu ... aj ked už možno neskoro, kedže mám 35 rokov ... keď budem mať čas, spätne si prečítam všetky informácie, lebo ani neviem , kde mám začať ....
@cmelica jej dakujem krasne za rady.S manzelom sa ta chystame uz pol roka len sme mali stale obavu kvoli tim peniazkom pretoze niektore vysetrenia stoja nenormalne peniaze.Tam sa musime objednat?Ake su tam otvaracie hodiny?

ahojte vsetky snazilky,som tu nová,tak sa len okukavam....bola som v Heliose na iui a 20.12. idem na krv..takze sama uvidim co bude dalej...neviete mi poradit ,ze ked sa robi iui tak musi byt priechodny vajickovod?lebo jeden mam nefunkcny a ten pravy som si nebola dat vysetrit mal by byt v poriadku..ozaj ako sa vysetruje priechodnost?dakujem ak mi date vediet Slavka