icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

izzie27
4. jan 2012

@nikika33 prvý krok si uz urobila, 🙂 ked si si vybrala car. Teraz tam len zavolaj a objednaj si konzultáciu. Co sa týka veku nemyslim ze je neskoro. Su tam velmi milí.
@adka_pajerska ahoj musis sa objednat a oni ti daju termín na konzultáciu. Nečaká sa velmi dlho.
Dievcatá držím vám palce.

brmbolcek
4. jan 2012

@nikika33- nikdy neni neskoro, cim skor tam pojdete tym lepsie .... myslim, ze do 36r. poistovna hradi IVF 3pokusy po 36 si hradis vsetko sama, / neviem ako je to po novom ci sa nieco zmenilo / ty mas ako pises 35 tak sup sup , nech to stihate a su tam aj starsie pary ako vy , tak sa neboj 🙂 drzim palce 🙂

katti77
4. jan 2012

@nikika33 poistovna hradi do veku 39 rokov, nemas na co cakat 😉

cmelica
4. jan 2012

@ikuska ahoj ja uz idem teraz niekedy na OPU..teda asi na 2 tyzden...mas dlhy protokol??a injekcie mas ake??
drzim mooc palce 🙂

brmbolcek
5. jan 2012

@katti77- dakujem za upresnenie info o poistovni ...🙂

nelika
Autor odpoveď zmazal
cmelica
6. jan 2012

@nelika ahoj...ja uz picham aj menopur a na druhy tazden by mal byt OPU...ty co budes dalej pichat?? drzim moooc palce 🙂

nelika
Autor odpoveď zmazal
ikuska
6. jan 2012

@nelika Ahoj , drzim palceky. Ja zacinam az 15.1. s proverou.

ikuska
6. jan 2012

@cmelica Dakujem aj tebe drzkam palceky. Mam dlhy protokol provera, decapeptyl a puregon.

cmelica
6. jan 2012

@nelika hej zatial je to v poriadku,len mi zvysili davku bo som mala malo hormonov...dnes sme tam boli a bolo vsetko v poriadku a Krajko je spokojny ako reagujem...pichol mi aj injekciu na lepsie dozrievanie jajok 🙂 aj v utorok mi ju pichli...teraz ideme zas v pondelok na krv a sono a uz by sme sa mali dozvediet aj datum OPU 🙂 presny pocet neviem,bo ich vsetky nemeral,ale doleziteje kolko ich bude po OPU,bo nie v kazdom foliku musi byt aj vajko...a sliznica bola tiez pekna 13mm a to som 9 DC...
aky mas protokol???

nelika
Autor odpoveď zmazal
cmelica
7. jan 2012

@nelika aj ja som tak zacala...takze dlhy...ako znasas injekcie??

nelika
Autor odpoveď zmazal
cmelica
7. jan 2012

@nelika az pri menopure...ja pijem tak 4 litre denne a stale len sedim na WC...aj mne picha mm,ale ked neni doma uz som si aj sama 🙂 kedy si pychas??ja az okolo 17tej..bo ked mi zavolaju vysledky z krvi a mam si zvysit davku,tak aby to bolo uz v ten den 🙂 ku komu chodis???ja ku Krajkovi 🙂 hlava ta z dipherelinu neboli???

nelika
Autor odpoveď zmazal
cmelica
7. jan 2012

@nelika aj my sme mali 2 IUI 😒 aj si na PN??

nelika
Autor odpoveď zmazal
l_e_n_o_c_k_a
9. jan 2012

pred mesiacom bol mm na spermiograme, povedali ze vysledky budu do 10 dni a stale sa neozvali... ked tam volam, tak to nikto neberie... ze by este sviatkovali? 🙄

ursula5
9. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a no občas sa tam vôbec nedá dovolať musíš byť trpezlivá a skúšať! aj tak Ti výsledok cez fon nepovedia objednajú Ťa na konzultáciu!! Len volaj!

l_e_n_o_c_k_a
9. jan 2012

@ursula5 uz som sa dovolala, aj vysledky mi povedali... no nie su moc priaznive ☹

cmelica
9. jan 2012

@nelika ahoj!!tak ako si dnes dopadla??

nelika
Autor odpoveď zmazal
brmbolcek
9. jan 2012

prepacte, ze som vam tu tak vtrhla ale vsetkym vam drzim palceky 🙂 a vsetko sa da zvladnut od provery az do pichania inekcii 🙂 tfuj, tfuj, aby kazda z vas si nasla krasne // kolajnicky 🙂 a zelam vela plodnosti 🙂

izzie27
9. jan 2012

@cmelica ahoj, prajem vsetko dobre v novom roku a nech je plodny 😵 precitala som si v inej teme ze uz ides pomaly na to. Drzím ti palce a nech je co najviac jednotiek. 🙂

cmelica
9. jan 2012

@izzie27 ahooj!!!dakujem moooc!!veru uz vo stvrtok sa dozvieme nieco nove 🙂 snad ich bude dost kvalitnych 😀
A aj tebeprajem vsetko dobre a hlavne splnenioe toho najkrajsieho sna,zdravie a pozitivne myslenie 🙂 🙂 🙂
a vy ako??,uz mate vysledky??

cmelica
9. jan 2012

@nelika tak ako ??ake mas dalsie pokyny?? my ideme uz vo stvrtok na OPU 🙂

izzie27
9. jan 2012

@cmelica neboj sa bude ich dost. Vy to zvladnete na prvy sup. Chvilku si pospis a je to. Potom uz budes len volat. Ozaj mate aj predlzenu kultiváciu?
No ja som na genetiku este nevola. Vyvolávala som pred sviatkami, tak som im dnes dala este pokoj. 😀

nelika
Autor odpoveď zmazal
cmelica
9. jan 2012

@izzie27 hej mame PK a nebudeme mat ICSI...embriologicka neodporucila,ze ked je dobra spermiogram neni treba...ale vsetko sa rozhodne vo stvrtok..ak by bol zhorseny,bude aj ICSI...vkladat ideme 1 krasne embrijko...
takze este nic nove ci??a co vas este caka??