Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
dievčatá prosím o radu ako sa vám páči v Heliose, prístup odbornosť a všetko..rozmýšlam prestúpiť z Iscare lebo odtiaľ odišiel docent a tomu novému sa nechcem dať do rúk, kto vie aké má skúsenosti. Prosím o každú radu a skúsenosť. Mám za sebou už 2 iui a 1 umelé neúspešné a chcem ešte zabojovať.
@nikitka2 ahoj!ja som zatial spokojna a nemam ziadne vyhrady voci Heliosu...mne ho odporucil moj doki a co viem a nebola som sama komu dr odporucili Helios...aj doki zo ziliny je s nimi moooc spokojna,co som sa dozvedela od jednej kocky 🙂
ak mas niake otazky kludne pis...a su rozne odporucania ci neodporucania,ale myslim si ze asi na kazde centrum...
ja som spokojna 🙂 🙂
Ahojte, držím všetkým prsty, nech sa to podarí. 🙂 Ja po ročnej prestávke sa pripravujem na 3.ivf. Možem sa spýtať, či niektorá z vás chodila počas stimulácie do práce ? Mám toho celú hlavu, čo je lepšie. Doma- stále myslím na to, podarí sa to, alebo nie, čo potom? Alebo sa radšej trochu stresovať v robote, ale na to často nemyslieť?

@cmelica kedy si mala stretnutie s embryologickou? Az ku koncu stimulacie alebo skor?